sevgililer gününde eşiniz nişanlınız sevgiliniz hadi en farklı hediyeyi bulalım

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar sevgililer günü geliyor. biz nişanlımla parayı ortay akoyup evimize birşey almayı planlıyorduk ama oda olabilir başka birşeyde...
ben cok anlam ifade edeceğini dusundugum bir fikri yazayım benim nişanlım biraz romantiktir sever bole şeyleri.
bir fanus alacağım
içine 365 tanede olur daha az da olur kalp şeklinde kırmızı kırmızı kartlar keseceğim.
kurdela takacağım
hepsine farklı renk beyaz pembe kırmızı yeşil vs vs
birde yastık yapacağım payetli kumaşlarla felan evimize koyarız onuda birde tshirt boyamayı dusunuyorum. çok yaptıgım iştir birdeeee cupcakeli tshirt yapcaktım ya bugun bitti yarın resimlerini yükleyecegım...
bide bu cok güzel bakın bakalım sizin nasıl fikirleriniz varEki Görüntüle 334111

resim yuklenmior burdan girip bakın
Kağıttan Gül Yapımı | Marifet Sepeti

birde ajanda gibi birşey yapmayı planlıyorum sevgililer gününe kadar her gün yazmayı dusunuyorum onunla alakalı dusuncelerimi...
o gunden sonra dugunumuze tam 1.5 ay kalmış oluyor...tam tamınaa hemde 1 nisan

ben bir kere direksiyona peçete ustune birşeyler yazdım bıraktım ole mutlu olduki alıp hemen cebine koydu cuzdanına

bunuda yapacağım
Pantalonun cebine bir aşk notu saklayın
Ona bir saat armağan edin. Saatin arkasına "Senin için daima vaktim var." yazdırın.

1 ile 50 arasında bir sayı tutmasını söyleyin. Sonra da söylediği kadar öpücükle ödüllendirin
hepsini yapacagım ..hatta sondakini cumartesi yapayımguzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…