- Konu Sahibi FashionbyHatis
kızlar sevgililer günü geliyor. biz nişanlımla parayı ortay akoyup evimize birşey almayı planlıyorduk ama oda olabilir başka birşeyde...
ben cok anlam ifade edeceğini dusundugum bir fikri yazayım benim nişanlım biraz romantiktir sever bole şeyleri.
bir fanus alacağım
içine 365 tanede olur daha az da olur kalp şeklinde kırmızı kırmızı kartlar keseceğim.
kurdela takacağım
hepsine farklı renk beyaz pembe kırmızı yeşil vs vs
birde yastık yapacağım payetli kumaşlarla felan evimize koyarız onuda birde tshirt boyamayı dusunuyorum. çok yaptıgım iştir birdeeee cupcakeli tshirt yapcaktım ya bugun bitti yarın resimlerini yükleyecegım...
bide bu cok güzel bakın bakalım sizin nasıl fikirleriniz varEki Görüntüle 334111
resim yuklenmior burdan girip bakın
Kağıttan Gül Yapımı | Marifet Sepeti
ben cok anlam ifade edeceğini dusundugum bir fikri yazayım benim nişanlım biraz romantiktir sever bole şeyleri.
bir fanus alacağım
içine 365 tanede olur daha az da olur kalp şeklinde kırmızı kırmızı kartlar keseceğim.
kurdela takacağım
hepsine farklı renk beyaz pembe kırmızı yeşil vs vs
birde yastık yapacağım payetli kumaşlarla felan evimize koyarız onuda birde tshirt boyamayı dusunuyorum. çok yaptıgım iştir birdeeee cupcakeli tshirt yapcaktım ya bugun bitti yarın resimlerini yükleyecegım...
bide bu cok güzel bakın bakalım sizin nasıl fikirleriniz varEki Görüntüle 334111
resim yuklenmior burdan girip bakın
Kağıttan Gül Yapımı | Marifet Sepeti