Sandviç - Kanepeler Sevgililer Günü Tabağı (Resimli)

mojisukulent

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
2.085
21
358
İstanbul
Görüntüsü karnınızı doyururr (:

Krep hazırlamayı hepimiz biliyoruz.Krepleri hazırlayıp kalpli kalıbla kestim.Aralarına çokokrem sürdüm (:

Tost Ekmeği
Salam
Kaşar
Bal
Çokokrem

Tost ekmekleri kaşar salam hepsini kalpli kalıbla kesip üst üste koydum.Altta tost ekmeği üstte kaşar veya salam.Diğer eklmeklere bal çokokrem sürdüm.Arzuya göre reçel,marmelat damak zevkinize uygun tadlar kullanabilirsiniz arkadaşlar..(:
Birde kırmızı şey var oda ketçap dekor amaçlı; iki damla yanyana ketçep sıkın ve kürdanla azcık aşağ doğru çekin düzgün şeklinde kalpler yapmış olursunuz .

Eklentiler

• $420379_10150610564389391_580989390_9013666_1458326009_n.webp
    $420379_10150610564389391_580989390_9013666_1458326009_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 374
Son düzenleme:
Ayyy çok hoş görünüyor bayıldım ben buna...:16:
Hem gözü hem gönlü doyuruyor..
Kesinlikle eşime yapmalıyım bundan çok hoşuna gidecek :62:
Teşekkürler ....

çok güzel bir tabak tesekkürler :3:

haftasonları içinde mükemmel bir tabak olabilir :16:

Ayy çok güzel görünüyor, hem pratik hemde lezzetli duruyorr ee daha ne olsunn:)
Sevgilime yapmalıyımmm :))))

Bende bunun kurabiye şeklinde olanını yaptım küçük poşetlere koydum renkli kurdelelerle bağladım sepete koydumm :)) ayyy nasıll heyecanlı heyecanlıı açtı o poşetlerii nasıl yedi kurabiyeleri hala gözümün önünde, buarada bu sepeti ben pastahanede verdim aşkıma tüm pastahane bizim o halimize baktııı :)))
Böyle şeylerr mutlu ediyorrr erkeklerii yaa :))

Ayy çok güzel görünüyor, hem pratik hemde lezzetli duruyorr ee daha ne olsunn:)
Sevgilime yapmalıyımmm :))))

Bende bunun kurabiye şeklinde olanını yaptım küçük poşetlere koydum renkli kurdelelerle bağladım sepete koydumm :)) ayyy nasıll heyecanlı heyecanlıı açtı o poşetlerii nasıl yedi kurabiyeleri hala gözümün önünde, buarada bu sepeti ben pastahanede verdim aşkıma tüm pastahane bizim o halimize baktııı :)))
Böyle şeylerr mutlu ediyorrr erkeklerii yaa :))

aynen bende dedğini yapmıştım çok sevindiiii

Back
X