Sevgililer günü sorunsalı

aysaysbeybii

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
55
23
30
Geldi yine şu stres dolu hafta. Şimdi hediye alacak sevgilisi olmayanlar var şükret diyenler olabilir Neyse konuya gelelim, 23 yaşında bi sevgilim var. Hediye işini pek beceremem ne yazık ki. 1.5 yıldır tarzını çözemedim. O yüzden kıyafet vs tarzı bişey düşünmüyorum. Daha çok böyle el emeği bişeyler (atkı kazak vs ör demeyin onları yaptım) böyle düşünülüp yapılan şirin şeyler düşünüyorum ama bulamıyorum. Fikir verirseniz sevinirim

1,5 yıldır birlikteyseniz en güzel anlarınızdan oluşan bir albüm yapıp hediye edebilirsin üzerine notlar yazarak :)

Ben anılarımızdan/hatıralarımızdan oluşan bir defter haazırlamıştım. İnan tatile bile gittiğinde yanında taşıyor(du).
Çok basitmiş gibi geliyor ama manevi değeri çok fazla. Hele günlerinizin çoğu birlikte geçiyorsa.

anacım yok ki sana da akıl vereyim

ama ben bir hediye vermiştim zamanında öküzün birine şöyle ki; en sevdiği ve aylarca bulamadığı bir parfümü bulmuştum... sonra her yerine kapatacak şekilde onun bana söylediği cümleleri zor şer hatırlayarak yazmıştım...

sonra üstüne yapıştırmıştım..

pasta faln fıstık bi bahaneyle ilk buluştuğumuz yere çağırıp gözüne sokmuştum fikir olabilir...
not: bunun dokunaklı olmasının sebebi benim parfüme alerjim olmasıydı..

ya yanlış anlamayın ama ben şu sevgililer günü olayını anlayamıyorum,sizin için 14 şubat özel bir gün değilse kutlamak neden?

Yapma işine yarar şeyler al. Parfüm gömlek filan.inan ki erkekler daha çok seviyor

Çok mu önemli o gün hediye verilmesi bir çikolatayı kurdela bağla ver bence daha çok severler Benhediye işinin büyütülmesi gereksiz buluyorum 5 .yılınız da ne alacaksın ? Gittikçe beklenti büyüyecek sende ki dert büyüyecek Ben benim elimden en çok kuru fasülye ve rulo pasta sever favorileri ben rulo kek yaptım 1 gece önceden güzel bir uzun tabağa dilimledim üstüne paketledim al bakalım dedim açtı ben hayatımdan böyle sevinirken görmedim onu Gibi gibi manevi yada mideye hükmeden hediyelerden yanayım bu benim düşüncem tabi bende alırım kol saati kot bady ama ben diğer tarz hediyeleri tercih ederim

Sevdigi-hoslanacagi seyleri toplayip notlarinla birlikte bir kutu hazirlayabilirsin. (Tuttugu takimin anahtarligi, sevgili cop adam, sevdigi cikolata-seker v.b.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…