Anket Sevgililer gunu' nde sevgilisi olmayanlar sizce ne yapsin ?

Sevgililer gunu' nde sevgilisi olmayanlar sizce ne yapsin ?

• Facebook'dan ilkokul aşkını bulsun.

OY: 0 0,0%
  • İnternetteki sosyal ağlara takılsın.

• Eski sevgilisini arasın (eski dost düşman olmaz).

• Ankete Katılan
    33

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
İnternetteki sosyal ağlara takılsın.
Arkadaşlarıyla efkâr dağıtsın.
Mümkünse o gün sokağa bile çıkmasın.
Eski sevgilisini arasın (eski dost düşman olmaz).
Pankart açıp Sevgililer Günü'nü boykot etsin.
Facebook'dan ilkokul aşkını bulsun.
Temiz bir uyku çeksin.
Kitap okusun.
Bilgisayar oyunu oynasın.
Diğer. (belirtiniz...)

:jeyyar:

Son düzenleme:
Sevgililer gününe özel bir sevgili bulsun kendinee:jeyyar: delikafadulden
Sonra da yol versin buraya kadarmışşşş diyeee :delphin:
sositososito sositososito sositososito
Pankart açıp Sevgililer gününü protesto etmesi de güzelşakkıdı

bu bahsettiğiniz gün nasıl bi gün, ne yapılıyo o günde, bayram falan gibi bi şeyse ben de kutlayayım :kahve:

şartmidur :mymeka:yav bizim zamanımızda bu sevgililer günü
varmıydı şunun şurası kaç günlük mazisi var zaten hepimiz alıveriş manyağı olduk
biraz daha masraf edelim diye tuzak

bır sonrakı sevgılılıler gununde (artık lutfeeeeeeeeeeeen) bır sevgılım olsun dıye dua etmek ıcın tellı babaya gıtsın....

O gün gördüğü çiftlere içinden küfür etsin ''Bak görürsün bunlar 1 aya kalmaz ayrılırlar , bu oğlan bu kızı aldatır gibi tahminlerde bulunup sevgilisi olmadığı için kendini şanslı hissetsinler :)

valla eskiden bu sevgililer gün diye bişey yoktu..şu birkaç yıldır ortaya çıktı..yani meşhur oldu..sanki önemli bişimiş gibi..anam bu zamanda da sevgililer günü diye bişimi var..şimdiki gençliğe hergün sevgililer günü anacım..hergün başka biriyle geziyolar .....

Diger günler ne yapiyorsa onu yapsin.
Bakin ben ne yapicam:
6 aydir sabirsizlikla bekledigim kitap cikacak ve onu alicam hihoyyyt
Yani kendime hediye almis olucam :roflol:

mümkünse sokağa bile çıkmasın kızlar erkekler ellerinde çiicekler nispet yapar gibi sonrada temiz bir uyku çeksin sonrada açsın kk yı AMAAANNN ohhhzemuszemus

14 subat pazara denk gelıyor evde olurum hıcbısey yapmam normal hayatı yasamaya devam )))yada alısverıse gıdın kendınıze hedıye alın

herşey seyrinde devam etsin ne gerek var yaw :ecrin_bebek: ben yılbaşında uyurdum ve uyku arası wcye kalkardım o da tam 00.00a denk gelirdi kaydirigubbakcemile3 sevgililer gününü de tv ve pc başında geçiririm galiba (bu arada sevgilim var) delikafadulden :roflol:

o gün evden çıkmasın çıkarsa heryer aşk böcüğü her yer kırmızı kalplerle donatılmış sevgililer günü çılgınlığı vıcık vıcık sevgililer. tüm restoratlar barlar sevgillier günü özel yapmış millet eleelee kolkola tek kalanlara uzaylı gibi bakan alışveriş merkezlerii.. oyyy vay halineee.. çağırsın itfaiyeyi bu aşıkları ateş basmış diye ıslattırsın:)) tek gezen erkekler varsa ve onlara gül satmaya çalışan tek gül satıcılarını görünce hadi ısrar et alsın o benim ki desin zorla başına musallat etsin:))herkese kamera şakası yapsın.:))
yada yinede evde otursun:))

Back