Sevgililer günü için yardımmm :(

OykuUgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
52
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar iyi gecelerr.Ya biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor.Ne yapacağım konusunda hiçbir bilgim yok.Benim el becerim çok iyi değildir örgü örmeyi öğrendim ve ona atkı örüyorum onun dışında bir sitede sevgiliye oscar ödülü vardı yılın aşkı oscarı diye çok tatlıydı o da olabilir ama ben biraz daha orjinal fikirler istiyorum maddi değil daha cok manevi olsun :( neolur yadım edinn

slm cnm aynı dertten bende muzdaribim amasenin sevgilin yanında ise güsel bir yemege cıkabilirsiniz yaa hediye olarak kupa alabilirsin ben kutu yapmıstım küçük ama hosuna gidecek seyler koymustum içine notlar ikimizn rsmi olan cverceve yada ne bilim böle sasırtıcı ne olabilir ikinizin yapbozunu yaptır onun dısında seveceği kullanabileceği bişi aşabilirsin seninde aklına gelirse benimle paylasırsan sevinirim benim ki askerde ama ne gönderecem ne yapacam bilmiom kitap alayım diom içine denotlar yazayım diom bakalım bence bunları dusun yapboz ii fikir karısık sekilde verirsin yapar :) hem eglenceli olur merak eder yaparken ne cıkaak die sonra shirli kupalar var sıcak suda sizin resminiz cıkıo :) onun dısında ktu hazırlayabilirsinçersine notlar sözler güller ve anahtarlık kalem böle sık sırın ama hos seyler koyabilirsin bir kitap koyabilirsin :) yaa da slayt yapmayı biliosan slayt yap bak cok hos olur cd ye kaydet yada görüntülü bir şiir okudugun video kaydet cdye koy gönder senin azınan duysun kutladını baska ne olabilir pasta yapabilirsin ben yapmıstım sevindi senin yaptıgın bir atkı bir mendil bn yaptım cok sevindi sende bubları dusun cnm bence aklıma geldikce yazarım ama sende yaz cnm :)

slm cnm aynı dertten bende muzdaribim amasenin sevgilin yanında ise güsel bir yemege cıkabilirsiniz yaa hediye olarak kupa alabilirsin ben kutu yapmıstım küçük ama hosuna gidecek seyler koymustum içine notlar ikimizn rsmi olan cverceve yada ne bilim böle sasırtıcı ne olabilir ikinizin yapbozunu yaptır onun dısında seveceği kullanabileceği bişi aşabilirsin seninde aklına gelirse benimle paylasırsan sevinirim benim ki askerde ama ne gönderecem ne yapacam bilmiom kitap alayım diom içine denotlar yazayım diom bakalım bence bunları dusun yapboz ii fikir karısık sekilde verirsin yapar :) hem eglenceli olur merak eder yaparken ne cıkaak die sonra shirli kupalar var sıcak suda sizin resminiz cıkıo :) onun dısında ktu hazırlayabilirsinçersine notlar sözler güller ve anahtarlık kalem böle sık sırın ama hos seyler koyabilirsin bir kitap koyabilirsin :) yaa da slayt yapmayı biliosan slayt yap bak cok hos olur cd ye kaydet yada görüntülü bir şiir okudugun video kaydet cdye koy gönder senin azınan duysun kutladını baska ne olabilir pasta yapabilirsin ben yapmıstım sevindi senin yaptıgın bir atkı bir mendil bn yaptım cok sevindi sende bubları dusun cnm bence aklıma geldikce yazarım ama sende yaz cnm :)

Öncelikle cevap için teşekkür ederim :) Puzzle ı o bana birlikte olmadan önce beni severken yani yaklaşık 5 yıl önce filan yaptırmıştı.Kutu konusun da güzel bir fikir notlar filan.Ben birşey daha düşündüm.Erkek arkadaşım kitap okumayı cok seviyor.İnternet sitesinde gördüm dün , sen bilgiler veriyorsun ikinizle ilgili birde bir kaç resim , kitap yazıyorlar 2 3gün içinde gönderiyorlar.. Bunu düşünüyorum simdide.

n e demek ii fikir kitap aslında bende düşündüm ama kutuda ii fikir aklına ne gelirse koyabilirsn içine peki ben ne yapacam onu dusundum herseyden yaptım zamanıda suan askerde ve farklı ama hosuna gidecek sasırracagı bişi apamk istiyom ama bulamıom aklına gelirse paylasırmısın cnm:)

n e demek ii fikir kitap aslında bende düşündüm ama kutuda ii fikir aklına ne gelirse koyabilirsn içine peki ben ne yapacam onu dusundum herseyden yaptım zamanıda suan askerde ve farklı ama hosuna gidecek sasırracagı bişi apamk istiyom ama bulamıom aklına gelirse paylasırmısın cnm:)

Tabiki canım :) Ama sende kitap düşünebilirsin hem okumak için vaktide var :) birde küçük notlar ve resimlerinizi koyarsın resimlerin arkasına da o resimle alakalı bir kaç güzel söz ve tarih yazarsın. Nerde askerlik yapıyor bilmiyorum ama soğuk bir yerse sende atkı örebilirsin onu koyabilirsin.

evt soguk yerde ama atkı ördüm ben ona gönderdim bile:) kıbrısta cnm az kaldı gelmesine ama ben söle kitap dısında ne olabilir die düşünüom düşün kurabiyeler yaptım kalpli onu gönderdim dogum gununde ama resimde yollaım cok sey yaptım da farklı bişi olsun istiyom martta gelecek zaten de ne bilen sasırsın sevinsin istiyom kitap dısında aklına bişi gelirse yaz cnm

Back