merakliiim çok şanslısın.baş başa kahvaltı...ahh ah
biz hç program yapmıyorz.buluşuyorz napalım demeye başlıyoruz.
elbise iyi fikir de hava berbat ist de canmcım(
canım sizzdeee kahvaltııı yapabilceğinizz hoş bi mekana gidin.vallaaa ben ortaköy ve beşiktaşı çok seviorum.oralardaa denizee nazırr kahvaltı yapak bi yerler bulamaz mısınız?ters mi kalır size çok??
3müz den başka da yazan yok delikafadulden
saçlarınz peki?düz fön mü iyidr.hediye derdmz bitti bi bu kaldı cidden :roflol:
canım sizzdeee kahvaltııı yapabilceğinizz hoş bi mekana gidin.vallaaa ben ortaköy ve beşiktaşı çok seviorum.oralardaa denizee nazırr kahvaltı yapak bi yerler bulamaz mısınız?ters mi kalır size çok??
kız patlatcam bitane sakat gircen 14 şubataa :mymeka: hava yağmurlu diyoz sen inadına denize nazır kahvaltı diyonnn senağlama
ben saçlarımı düzleştiricem büyük ihtimalleee.makyajımıda yeşil yapcam üstünee siyah diplnir çekcem belirginleştircem gözlerimi.hee buldum bende akşama uzun tunik gömleğim var .üstüne kemer takıorum.bi de dar paça pantolonumu giyerim.altına da converse.evde olursakk çoraplarla idare ederizz:)
yaa deniz manzaralı kapalı mekan yok mu hiç istanbuldaaklava:.onu diorum denize nazır diosammm:çok üzgünüm:
beş dakkada beşiktaştayım zatn tatlım hihoyyyt
erken çkamycm oyüzden sorun oluyo bana işte.
belinaycm taytlı olan ideal
bende kot,çizme,üzerine senle aynı popoyu örten bişe gycm canm,ve ya bnzeri ayy blmiyorum delikafadulden
yaa deniz manzaralı kapalı mekan yok mu hiç istanbuldaaklava:.onu diorum denize nazır diosammm:çok üzgünüm:
ben sinemadan sonra kahvemizi içmek için ataköyde galerianın üskatında ykm var orda çok güzel denize nazır büyük ada küçük adayı gören bi yer var orda içcez kahvemizi:içelim:
tam adres verdin,gelip yan masanıza oturcam :jeyyar:
heheh bende orda olsam etrafınızdaki bi masaya tünerdim:)
kızlar benm yarın çoook işim var.....
erken kalkmam gerek.öpüldnz
büyük güne son 2 günnn.........
tmm canım.ii geceler ama 2 dk,bekle sana bi link göndecm,bak öle çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?