- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.002
- 178
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
Geçen ay kız kardeşim 19 bine aldı şuan 18 binken almak istedim emin de olamadım. Önceki telefon Xiaomi note 8 pro bu alacağımda iphone 11 işteValla şimdi alınan her şey yararına olur. Gün geçtikçe malum 2 katı fiyatı geçiyor. Bir önceki telefonu da aynı marka ise üst model almak mantıklı zorlanma olmaz.
Ben sonuna kadar android kullanıcısı olarak kalacağım. IOS bana çok karışık geliyorGeçen ay kız kardeşim 19 bine aldı şuan 18 binken almak istedim emin de olamadım. Önceki telefon Xiaomi note 8 pro bu alacağımda iphone 11 işte
Aldım az önce.. herşeyiyle 19 küsür verdim.Ben sonuna kadar android kullanıcısı olarak kalacağım. IOS bana çok karışık geliyor.
Farklı bir ihtiyacınız yoksa alabilirsin, gelirde yüksek olunca 2 bin zorlamaz diye düşünüyorum
12 ve 13 le aşırı fark göremedim. Keşke nakit avansımı 20 üstünde çekip 12 13 alsaydım dedim mağazada. Ancak eşim aşırı beğendi telefonu inşallah güle güle kullanırAlmışsınız hayırlı olsun, 11 eşimde var sorun yaşamadı hiç en çok kullanılan model bu zamana kadar 11 oldu galiba. Güle güle kullansın
Ben hep Apple kullandım ama eşim ilk defa kullanacak2 sene iphone 11 kullandım. Güzel bir telefon ama benim 2 sene sonunda hoperlör ve anten arıza çıkarmaya başladı, cızırtı ve wifi çekmeme sorunu. İphone 6yı 4 sene neredeyse sıkıntısız kullanmıştım. Orijinal aksesuar kullanmama rağmen pil de saçmalamaya başlayınca bu yıl samsunga geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?