Sevgiliden gelen tokat..

Daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz...

Ve hayır onu bu hale getiren sizin üzerine bir şeyler fırlatmanız değil - ki bu da çirkin ve yanlış bir davranış- adam bu...İlerde neler yapar bilemedim...

Baban dövse evi terk etmeye kalkar bu yasta kız dovulur mu dersin
Sevgili yapinca ben mi hakettim nasil bu hale getirdim seviyorum bidi bidi oluyor

Cok dogru biseymiş hakikaten
Kadina siddete hayır diyoruz ya ben bu tür kadin gorup hayir diyemiyorum elime gecse bide ben gecerim ustunden tam olur .. hala seviyorum hakettimmi diye sorguluyor dayak hakedilmez hicbisekilde
agzina saglik arkadasim.ve inan bugun sevgiliyken tokat atan yarin evlenince ne yapar

Sağolun kızlar hak etmedim elbetteki onun için düşünüyorum dedim zoruma gittiği için ben bunları hak ettim mi diye sonra oda ağladı pişman bende üzüldüm ama anlamadığım önceki secfilimleödaha beterini yaşadım üstüne çok gittim vurdum bî kere elini kaldırmamıştı bana bununla 1 yıl bile değilken böyle birşey olması gerçektende gelen gideni aratırmış

1 yıl bari olsaydı değil mi
şaka gibisin gerçekten
ayrıca bu adama bişeyler fırlat öncekini döv belli ki şiddete meyillisin

Sağolun kızlar hak etmedim elbetteki onun için düşünüyorum dedim zoruma gittiği için ben bunları hak ettim mi diye sonra oda ağladı pişman bende üzüldüm ama anlamadığım önceki secfilimleödaha beterini yaşadım üstüne çok gittim vurdum bî kere elini kaldırmamıştı bana bununla 1 yıl bile değilken böyle birşey olması gerçektende gelen gideni aratırmış

neden hayatiniza giren adamlara siddet uyguladiktan sonra siddet gorunce sasiyorsunuz ki? bu ilk vukatinizda degil..ofke kontrolunuz yoksa gidin tedavi olun hayret bisey..erkek olabilirler ama kimse evladini elin kizindan oglundan tokat yesin,siddet gorsun diye buyutmuyor..
hem kadinda olsaniz kim oluyorsunuz da karsi tarafi bu kadar provoke ediyorsunuz yani amac ne?

saygı bitmiş herşeyden önce
hale bak yaaa sen üstüne bişeyler at o sana patlatsız bir tane
ya çok ergensiniz.. ya da ilişkide saygı falan kalmamış dediğim gibi
bu ilişkiden bi cacık olmaz

hala hakettim mi diye düşünüyormusun?
ee pes doğrusu.

Sorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..
canım burda bi tartışma ve karşılıklı şiddet var. erk. arkadaşın sana vurmamalıydı ama sende onun üstüne bişeyleri atmamalıydın. kadına şiddete elbetteki karşıyız ama burda erkeğe şiddeti anlayışla karşılıyoruz anlamına gelmiyo. ikinizde eşit derecede hatalısınız. ilk sen atmışsın zaten bişeyleri erk arkın da özür dilediyse sen de ondan özür dile seviyosan ve konu önemsizse. bi dahaki sefere de yanlış anlaşılmaları şiddetle çözmeye kalkma

daha sevgılısınız tokat atıyor sana sende hakkettmmı dıyorsun dayagın haketmesı olurmu allah aşkına nasıl yakıstrıyosun kendıne ne olursa olsun hıc bır kadın dayagı hak etmez bu arada ayrılmıycaksın sanırım ve evlenıncede busefer tekme tokat yumurk hepsı olacak ve sen konu acıcaksın benı dovud dıye ayrıl gıtsın yoksa omrun bu adamdan dayak yemeyle gececek...

Kendisi de eski sevgilisini dövdüğü için şu an hak ettim mi diye düşünmesi normal, eski sevgili hak etti ki konu sahibi dövdü, şimdi kendisi de hak etmiş ki dayak yemiş

bi şeye ya yanlış dersin yapmazsın ya da doğru kabul eder uygularsın ben yaparsam doğru başkası yaparsa adam değil diyemezsin, senin ifadene göre eski sevgili dayak yedi karşılık vermedi o adam ama bu kişi senin ona bişeyler fırlatmanı kaldırmadı adam değil öyle mi

Sorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..
ikinizde elinize hakim olamamışsınız ne yaparsan yap dayak hak edilmez canım önce bir bunu idrak edelim sonra da şiddet sadece kadına karşı değildir senin yaptığın da aynı şey en nefret ettiğim şeydir ayrıca sinirlenince vuran kıran ortalığı dağıtan insan tipi :63:

Sevgiliyken tokat atan,evliyken ne yapar bilemiyorum...
Sende zaten bu iliskiyi sürdürup,evlilik yoluna girersen,sevgin tarafindan gorecegin siddeti göze alipta evleniyorum demis olacaksin.karar senin.

Vurmayacak erkek asla vurmaz. Yani ne yaparsan yap sana vurması haklı değil
Evlenirseniz devam edecek bu şiddet, bunun bin beterini görürsünüz.

Şiddet ile hiçbirşey çözülmüz, bunun özürü olamaz :KK20::KK20:

X