Sevgiliden gelen tokat..

Erkek vurmamalı. Kolunu tutabilir, sarabilir, sakinleştirmeye çalışabilir, ortamı terk edebilir v.s

Güçler eşit değil.. Şiddetten daha farklı tepki halleri var.
Güçler eşit değil ama duygular aynı. O adamda kadının hissettiği anlık refleksle hareket edebilir.

öyleydi sağ olsun. elbette, ben mesela karşımdaki bana vursa karşılık veririm muhtemelen elim vuraktır çünkü, kötü bir huy ama sinirlendiğimde bir şeyler atarım. dediğim gibi sonuçlarınla yüzleşmek çok ağır. ben vurduğumda bana karşılık verseydi yeri öperdim ve zaten sonrası olmazdı.
o yüzden histeri krizi geçirmeden önce 2 kez düşünmek lazım.

Hak etmişsin. Sen onun üzerine eline geçenleri, o da sana tokadını fırlatmış. Gayet makul bence... 5 yaşında çocuk degilsin, sorumlulugunu alamayacagın hareketleri yapmayıver bi zahmet.

Yani, aynen katılıyorum.

yuh ya yuh kadına el kalkar mı bunlar da adamın diye sokakta gezerler tabi kadın aciz güçsüz çakarım tokadı susar oturur , yazık ya birde hakettim mi diyorsun pes yani, sana vuracağına kolaysa kendi akranların çaksın tokadı her tartışmalarında kadın döven erkek eziktir nokta.

ne ilişkiler var okudukça halime şükrediyorum
dimi ya benim babam da sinirlenir anneme ama asla dövmemiştir asla sinirlendirdim dayak yedim bende de suç var yok öle dünya , benim babam kafasını duvarlara vurur ama anneme asla vurmaz annemde az değildir sinirlendir babamı ama babam bilir adamlık budur.

aynen öyle kadına kalkan eller kırılsın ben sevgilime neler yapıyorum elini 1 kez bile kaldırmadı...

Kızlar sizde hic anlamamıssınız ki kız kriz gecirince adam da filmlerdeki gibi bi tokat atmıs ki kız kendine gelsin sevdiğinden yani yoksa vurur mu hiç
Ciddi anlamda uzak dur arkadasım bi erkek bayana bir kez el kaldırırsa devamı gelir sadece sevgi değil onun yanında saygı (sizde kalmamıs sanırım) merhamet incelikte lazım...

Yaslar kac?

Babandan yemediğin tokadı sanki hakediyormuşsun gibi atıp seni haketmişsin gibi hissettirirler.Sen hakediyordum sanıyorsun ya haketmiyorsun arkadaşım.Sana gücü yetiyor diye atıyor o tokadı.Biliyorum yani o tokat fiziksel olarak acıtmıyor.Ama o tokadı yaşanmış her ana atıyor. Şimdi sen affedersen onu
o hep daha fazlasını yapacak.. Nerden mi biliyorum? Kendimden..
Herkes bir değildir ama böyle bir kumar da oynamamalısın.Ben oynadım ve kaybettim.
Eve kolların moosmor gitmeni,tokat attığı tarafa yatamamanı ve herşeyden önemlisi en büyük hatalarını yapmana rağmen seni hep sevmiş,affetmiş ailenin yüzüne bakamamanı istemem. Senin için her türlü fedakarlığı biri gelip sana tokat atsın diye mi yaptılar ? Benim bütün bunları idrak edebilmem kendimi mahvettikten sonra oldu. Dilerim sende çok geç kalmazsın.
Burda sırf kocası tokat attı diye evi terkedenler var.
Canım kardeşim sen çok seviyorsun biliyorum bunun önüne de geçemiyorsun ama o adam seni gerçekten çok sevse sana kıyabilir miydi? Ben hiç sevilmediğimi o tokatla anladım.
İnşallah bir an önce kendin için doğrusunu bulabilirsin.
Bak empati kurarak yada dışarıdan bi gözle anlatmıyorum.Yaşadıklarımı söylüyorum sana. Unutmam sanıyoruz,dayanamam sanıyoruz ama en önce kendimizi sevip,değer vermemiz gerekiyor en çok atladığımız nokta bu.

Sana şimdi ayrıl desem de biliyorum hep affetmenin yollarını arayacaksın.Etrafımda söylenen onca şeye kulaklarımı tıkayıp ben affetmiştim ama böyle berbat bir final olacağını bilsem affetmezdim.
Lütfen bir süre uzak kalarak iyi düşün. Ve kendini düşünerek karar ver.

tokadı haketmediniz ama ilişkiye devam ederseniz haketmiş olduğunuz izlenimi olacak
ha lay lay lom canım cicim, evlenince s...çım yapsaydı oda ikiyüzlülük olurdu
hep söylerim böyle olaylarda en iyi yön;
adamın baştan kendini belli etmesidir, takdir ettim çocuğu dürüstmüş

sen bile böyle hissediyorsan hak etmişsin demektir

aman dikkat et bir gün daha beterini hak edebilirsin

ee sende şiddet göstermişsin ona.oda tepki vermiş.kadına şiddete hayır tabiki ama sen ona vurursan oda sana vurur.buda bi gerçek.kısacası haketmişsin

siz hak ettiğiniz için şiddet uygulamadı,kişiliği bu olduğu için şiddete başvurdu...yani gün gelecek size ya da başkasına vuracak yine...ben nasıl yaptım der,ağlar zırlar ve gün gelir yine zıvanadan çıkar bir daha vurur...bu böyle devam eder gider...

senin kafa yanmış. hala hakettin mi diye düşünüyosun. sizi dövsünler etsinler, diplerinden hala ayrılmayın heriflerin. sonra kadına şiddet var diye biz üzülüp ağlıyoruz. allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…