- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi Buz_perisi
Güçler eşit değil ama duygular aynı. O adamda kadının hissettiği anlık refleksle hareket edebilir.Erkek vurmamalı. Kolunu tutabilir, sarabilir, sakinleştirmeye çalışabilir, ortamı terk edebilir v.s
Güçler eşit değil.. Şiddetten daha farklı tepki halleri var.
öyleydi sağ olsun. elbette, ben mesela karşımdaki bana vursa karşılık veririm muhtemelen elim vuraktır çünkü, kötü bir huy ama sinirlendiğimde bir şeyler atarım. dediğim gibi sonuçlarınla yüzleşmek çok ağır. ben vurduğumda bana karşılık verseydi yeri öperdim ve zaten sonrası olmazdı.Senin erkek arkadaşın aklı selim bir adammış. Herkes bir değil canım. Ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim eşime tokat falan atamam mesela ki benim eşimde sakin bir adamdır. Anlık ve riskli bir şey. Adam o an refleks olarak sana bir vurdu mu bitti o iş bence. Dönüşü olmaz bir daha. O yüzden dikkatli olmak lazım.
Yani, aynen katılıyorum.öyleydi sağ olsun. elbette, ben mesela karşımdaki bana vursa karşılık veririm muhtemelen elim vuraktır çünkü, kötü bir huy ama sinirlendiğimde bir şeyler atarım. dediğim gibi sonuçlarınla yüzleşmek çok ağır. ben vurduğumda bana karşılık verseydi yeri öperdim ve zaten sonrası olmazdı.
o yüzden histeri krizi geçirmeden önce 2 kez düşünmek lazım.
dimi ya benim babam da sinirlenir anneme ama asla dövmemiştir asla sinirlendirdim dayak yedim bende de suç var yok öle dünya , benim babam kafasını duvarlara vurur ama anneme asla vurmaz annemde az değildir sinirlendir babamı ama babam bilir adamlık budur.ne ilişkiler var okudukça halime şükrediyorum
Bu arada tokatlarin havada ucustugu bu guzel iliski neden devam ediyor, bunu da anlayamadim :)
aynen öyle kadına kalkan eller kırılsındimi ya benim babam da sinirlenir anneme ama asla dövmemiştir asla sinirlendirdim dayak yedim bende de suç var yok öle dünya , benim babam kafasını duvarlara vurur ama anneme asla vurmaz annemde az değildir sinirlendir babamı ama babam bilir adamlık budur.
Sorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..
senin kafa yanmış. hala hakettin mi diye düşünüyosun. sizi dövsünler etsinler, diplerinden hala ayrılmayın heriflerin. sonra kadına şiddet var diye biz üzülüp ağlıyoruz. allah akıl fikir versinSorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..