Sevgiliden gelen tokat..

eskisi elini kaldırmadı diye bununda kaldrmıcağını mı düşündünüz? Yanlışınız burda zaten her kadın bir olmadığı gibi her erkek de bir değildir. Bundan önceki sevgilinizle nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum , geçmiş geçmişte kaldı yaşandı bitti. Ama siz daha beterini yaşadım o vurmadı ama bir yıl olmamışken vurdu demek nasıl bir mantıktır ? anlamadım gerçekten

Benim sizi de sevgilinizi de ıslak odunla dövesim, ağızlarınıza kürekle vurasım geldi mesela şu anda.

Beni nasıl bu hale getirdiniz bilmiyorum ama bence suç sizde, hak etmişsiniz.

Yani suç bende olacak değil ya, tamamen sizi sevdiğimden. Seven insan sevdiğini odunla yola getirir, dayak cennetten çıkma diye boşuna mı diyorlar

Sen adama vurursan oda sana vurur. Karşınızdaki de sizin gibi bir insan. Siz nasıl kendinizi kaybedip adama dalabiliyorsanız oda size dalar.

Bu ilişki yalama olmuş. Ayrılın kardeşim.

Evet o beni daha cok çekebiliyormuş onu Anladm ve onun daha cok adam olduğunu ..

Dayağı hak etmek mi ? Hiçbir sebep haketmiş olduğunuzu göstermez.. bu olay sizin aranızda büyük bir iletişim sıkıntısı olduğunu ve erkek arkadaşınızın şiddete son derece yatkın olduğunu gösterir ve siz ona sevdiğinizi hissettirerek bu şiddetin önünü açmış olacaksınız

Evet o beni daha cok çekebiliyormuş onu Anladm ve onun daha cok adam olduğunu ..

''Eski sevgilim bundan daha adamdı.'' dediğiniz biriyle beraber olmaya devam etmenin komik olduğunu düşünmüyor musunuz?

Cümlenin kendisi de halihazırda komik gerçi.

a onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..

1.Sen kimseyi bu hale getirmedin, herif siddete meyilli.

2. Kimse dayagi hak etmez, siddeti, dayagi, tacizi, istismari hak etmek diye bir sey olamaz. Bu eylemlerin hicbirini mesru gosterecek bir gerekce olamaz.

Bu kafayla gidersen daha cok dayak yersin, hepsine de bir kilif uydurursun.

Walla kızlar ben size katılmıyorum. Ne demek ne olursa olsun tokat atmamalıydı ya?

Sen adama dal o mal mal baksın. İnsan la bu, etki tepki diye bir şey var. Yapmayın Allah aşkına.

Her şerde bir hayır vardır demek lazım. Ki sizinki de bir uyarıdır belki de. Ne olursa olsun sebebi her ne olursa olsun bir erkek merhametini asla elinden bırakmamalı. Merhametli insanları sevin. Canı yansa bile canınınızı yakmayacak insanlar olsun. Rabbim herkese merhametli,hayırlı, iyi kalpli bir eş nasip etsin.

Bir ilişkide sürekli kavga varsa o birliktelik birliktelik değildir. Bu kavgayı kabul eden çiftlerin kendilerine saygısı olmadığını düşünüyorum.
Sevgili olmak demek eziyet çekmek manasına mı geliyor lugatınızda ?

Hafifletici neden aramayın; o adamın eli şiddete meyilli olmasaydı dünyayı yıksaydınız başına elini kaldırmazdı.

Kavga var, ortalığı yıkıp dokecek kadar buyuk, anlayış kalmamış, mutlu da değilsiniz, şiddette gördünüz ; sevgi bunun neresinde ?

Sevgi diye kanmayın, zaman geçtikçe iyiki ayrıldım diyeceksiniz.

Teşekkür ederim güzel bir yorumdu

Bu arada karşı tarafı kışkırtıp kendine saldırttıktan sonra(ruh hastası adamları kastetmiyorum tabi ki) o ilişkiyi derhal bitireceksin. Maharet kendini o duruma düşürmemekte bence.

Walla kızlar ben size katılmıyorum. Ne demek ne olursa olsun tokat atmamalıydı ya?

Sen adama dal o mal mal baksın. İnsan la bu, etki tepki diye bir şey var. Yapmayın Allah aşkına.
yok vallaha bir benzerini ben yaptım. kavga ediyorduk eski erkek arkadaşımla, o anın siniriyle çok ağır bir laf söyledi ve tokat attım hem de öyle böyle değil kafası ters döndü resmen ki hayatımda en utandığım davranışımdır bu, ne söylemiş olursa olsun buna hakkım yoktu. eski sevgilim 1.86 boyunda ve 85 kilo ben 1.63'üm ona vurduğum şiddetle karşılık verse muhtemelen yerden kazırlardı ve sadece sustu.
yani etkiye tepki her zaman geçerli olmuyor, karşısındakinin fiziksel gücünün ondan daha az olduğunu bir tokatla bile olsa erkek kadar canını yakamayacağını bilen adam vurmuyor, vurmaz.
o bana vursaydı ben asla affetmezdim o beni affetti, ha sonra başka sebeplerden ayrıldık o başka, onu çileden çıkardığım çok olmuştur, kızdıysa yaptığı tek şey odadan çıkmaktı. bilemiyorum benim için kadının bir şeyler fırlatması bile bir sebep değil, hadi elini kolunu tutar, kavganın şiddetiyle olur diyelim de tokat atmak nedir? diyorum ya, ben beni affetmezdim ki buraya yazarken bile utanıyorum yaptığımdan.

Erkek vurmamalı. Kolunu tutabilir, sarabilir, sakinleştirmeye çalışabilir, ortamı terk edebilir v.s

Güçler eşit değil.. Şiddetten daha farklı tepki halleri var.

Senin erkek arkadaşın aklı selim bir adammış. Herkes bir değil canım. Ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim eşime tokat falan atamam mesela ki benim eşimde sakin bir adamdır. Anlık ve riskli bir şey. Adam o an refleks olarak sana bir vurdu mu bitti o iş bence. Dönüşü olmaz bir daha. O yüzden dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…