Sevgiliden gelen tokat..

Buz_perisi

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
137
7
Sorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..

Baban dövse evi terk etmeye kalkar bu yasta kız dovulur mu dersin
Sevgili yapinca ben mi hakettim nasil bu hale getirdim seviyorum bidi bidi oluyor

Cok dogru biseymiş hakikaten
Kadina siddete hayır diyoruz ya ben bu tür kadin gorup hayir diyemiyorum elime gecse bide ben gecerim ustunden tam olur .. hala seviyorum hakettimmi diye sorguluyor dayak hakedilmez hicbisekilde

Ne gerek var böyle şeylere , sevgiliniz belki de tokat atmıcaktı size ama sizin ilk adımı atmışsınız ona bir şeyler atarak,

Atınca ne oldu iyi bir şey mi oldu evli bile değilken bu kadar ileriye gidilmesi çok da normal değil açkcası

Sevgi herşey demek değildir, Şu ilişkilerde biraz da mantıkla hareket etmeyin öğrenseniz sizin için daha iyi olur

Ama bundan sonrasında harika gidecek bir ilşkiniz olacağını sanmıyorum siz de ipler kopmuş

Hakkınızda hayırlısı

Bugün bir tokatla başlar, yarın saçınızdan sürükler, sonra hamileyken tekmeler.

"Ben mi sebep oluyorum, böhü" diye ağlayan arkadaşımdan biliyorum.

Tokatla sizi aşağılamış; kabul ederseniz aşağılamaya devam edecek. Siz bilirsiniz.

Not: Sizin de kimseye üzerine bir şeyler fırlatarak şiddet göstermeye hakkınız yok. Ama bunun karşılığı tokat yemeniz değildir.

aynen katılıyorum canm
bu sevgılın degıl esın olsaydı sımdı annenı babanı aramıs kocam benı dövdu derdın

Benim sözlüm bana sesini yükseltince bile deli oluyorum ki hep ben deli ediyorum ama ne demek canım Tokat' sende ona vursaydın herşey karşılıklı diye

Bugün dayağı lı hakettim dersin yarın aldatılmayı başka bir gün tövbe yarabbim neyse zihniyet böyleyken kadına şiddete hayır diye bi tarafımızı yırtsak ne fayda

Bu dayağı haketimmi diye sorduğunuza göre evet HAKETMİŞSİNİZ. Hala sevebildiğinize göre bundan sonrakileride hakedeceksiniz. Saygılar.

Anlaşamadığı adamla bir ilişki yürütmeye çalışan, dayak yiyip oturan, seviyorum diyen ve acaba hakettim mi diyen bir kadına her şey müstehak. Yani sen kimsin ki onun üzerine bişeyler fırlatıyorsun, o kim ki sana tokat atsın? Allah aşkına, kadına şiddet olayları sizin gibi kadınlar yüzünden devam ediyor. Dönün bi kendinize bakın, tabi "tokat attı acaba hakettim mi?" demek üzere değil, anlayan anlar ne demek istediğimi.

Sağolun kızlar hak etmedim elbetteki onun için düşünüyorum dedim zoruma gittiği için ben bunları hak ettim mi diye sonra oda ağladı pişman bende üzüldüm ama anlamadığım önceki secfilimleödaha beterini yaşadım üstüne çok gittim vurdum bî kere elini kaldırmamıştı bana bununla 1 yıl bile değilken böyle birşey olması gerçektende gelen gideni aratırmış

bu dayağı hak ettim mi diye düşünenlere tavsiyem; hiç düşünmeyin diğer yanağınızı da dönün. dayağı yiyin oturun aşağı, hiç düşünmeyin bu devirde hayvanları dayakla terbiye edene vahşi diyorlar bir köpek kadar değerim yok mu diye, aynen devam edin. bir de o çok sevilesi sevgililerinizi aman ha sıkı sıkı tutun, sakın bırakmayın, odaya falan kapatın geri kalan kadınların başı yanmasın. sevgililerinizle kalın ama sakın üremeyin, ne sizin ne o sevgilinizin genleri geleceğe aktarılmasın. başka türlü bitmeyeceksiniz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…