sevgiliden gelen guller

erkek arkadaşları arasında en duygusal ve romantik o olabilir
duygusallık vardır içinde belli edemiyordur :))
demek ki iyiye gidiyor şoktaysanız Allah daim etsin inşallah

4 senelik sevgilim birlikteligimiz boyunca ikinci kez cicek aliyor. Uzak sehirlerde oldugumuz icin kaldigim yere gondermis ben de oturdum bi guzel gul suyu yaptim onlardan :) pisman miyimm tabiki dee hayirr bunye aliskin degil bole seylere napim :)

Allah iyiliğinizi versin emi ne iyi etmişsiniz yaa bu erkeklere yaranılmaz güller solacağına bi işe yaramış oldu

4 senelik sevgilim birlikteligimiz boyunca ikinci kez cicek aliyor. Uzak sehirlerde oldugumuz icin kaldigim yere gondermis ben de oturdum bi guzel gul suyu yaptim onlardan :) pisman miyimm tabiki dee hayirr bunye aliskin degil bole seylere napim :)

süper fikir
eşim gül aldıgı zaman bende yapıyım bari
boşa gitmesin
evin heryeri kurumuş gül oldu

erkek arkadaşları arasında en duygusal ve romantik o olabilir
duygusallık vardır içinde belli edemiyordur :))
demek ki iyiye gidiyor şoktaysanız Allah daim etsin inşallah

Eet belli etme sikintisi var ya da simartmak istemiyor herhalde:)) ole erkek arkadaslari var ki odun odun o yuzden kendini bole hissedio olmasi normal galiba:) aminn aminn insallah saolun:)

süper fikir
eşim gül aldıgı zaman bende yapıyım bari
boşa gitmesin
evin heryeri kurumuş gül oldu

Ahaha siz sansli bayanlardansiniz o zamn :) kuru gul yapraklarindan da oluyor merak etmeyin hem demleyip cayini da yapabilirsiniz :) suyu esinize yapacaginiz tatlilarda da kullanabilirsiniz gelen gullere karsi guzel bir geri donut:)

Ahahaha
Ay çok güldüm bende gülleri annen baban gördü de napcam diye sormanı bekliyorum
Gül suyu mu

Ahahaha konunun başında hiç böyle bi'son beklemiyodum sesli güldüm pc karşısında
Hiç değilse kuruyup çöpe gitmemiş en güzeli

"biri bana gül alsa oturup ondan reçel yaparım, o derece bünye alışık değil" sözünü hatırlattı bana durumunuz.

Kuruyup atilacak sonucta degerlendirmek lazim

Eski sevgiliden olsa,
Terkeden sevgiliden olsa,
Takıntı yapan birinden olsa,
Üzen sevgiliden olsa,
Hiç umrunda olmayan birinden olsa,
Tanımadığın birinden olsa vs. vs
Anlarım da, hala devam ettiğin, sevdiğin adamın gönderdiği çiçekleri gül suyu yapmak..
Ne bileyim tuhaf işte..

Sonucta kuruyan gulleri saklama sansim yok atilacakti. Bir haftadir masamin uzerinde duruyor yapraklari dokulmeye baslamisti ztn bende degerlendrmek istedim espiriyle karisik soledigimde hosuna da gitti inceden laf carptigimi da anladigi icin guzel bir mesaj oldu

ya gül suyu nasıl yapıcam..:)

birde üstnde sim var ..dün alındı bir şey olurmu..

akşam kavga ettik zaten :) aldığı gülleri böyle yapmak çok keyfli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…