- Konu Sahibi carpediem022
-
4 senelik sevgilim birlikteligimiz boyunca ikinci kez cicek aliyor. Uzak sehirlerde oldugumuz icin kaldigim yere gondermis ben de oturdum bi guzel gul suyu yaptim onlardan :) pisman miyimm tabiki dee hayirr bunye aliskin degil bole seylere napim :)
4 senelik sevgilim birlikteligimiz boyunca ikinci kez cicek aliyor. Uzak sehirlerde oldugumuz icin kaldigim yere gondermis ben de oturdum bi guzel gul suyu yaptim onlardan :) pisman miyimm tabiki dee hayirr bunye aliskin degil bole seylere napim :)
reçel yapsaydın bari
:) ilahi sen ya
Bu erkeklere hersey mustehak canim ya:))
kesinlikle haklısın geçte olsa anladım :)
Hakkini da yemim smdi kirk yilda bi duzgun is yapmis baya da cafcafliydi:) cam fanus icinde cakil taslari icinde de fide seklinde guller yesllik filan mest oldum da caktirmiyorum iste beni bunlarla kandiramazsin dedim:)aslında gene iyi olmuş yoksa solup gideceklerdi zaten, işe yaramış :))
Hakkini da yemim smdi kirk yilda bi duzgun is yapmis baya da cafcafliydi:) cam fanus icinde cakil taslari icinde de fide seklinde guller yesllik filan mest oldum da caktirmiyorum iste beni bunlarla kandiramazsin dedim:)
en iyisini yapmışsın.yüzüne sür sür güzelleş
hatta birazınıda bize gönder bayılırım gülsuyuna doğal tonik
Saolsun cok dusuncelidir bidaki cicegim icin 4 yil beklerim bende nolucak ki:) ben ona sirf sevio die badem ezmesi gonderim hep onun verdigi cevap bu kutularin daha buyugu yok mu:)))Ne zaman yaranacak bu erkekler bize...Ne güzel düşünmüş etmiş.Bence aniden sürpriz daha güzeldir.Ve bir şeylerin sık sık tekrarlanması heyecanın bitmesine neden olabilir.Yani arada olması daha çok anlam katar bana kalırsa...Ha reçel fikri iyi sonuçta kuruyup gidecektiama yine de yüklenmeyin sevgilinize,düşünmüş sonuçta...
ahahha ole de dusunmus olabilirr:)) yavas yavas yontuluyor galiba adam olucak ya :) tabi ya gul suyunu her tuzume surusum de onu anicam ne kadar da dusunceliyimm:))))bi 2 yıl daha idare eder demiş olabilirama olsun hiç yapmamasından iyidir dikkat etmek lazım, düşünen de kabahat deyip bırakmasın tamamen yine de çok kötü gelmedi bana, kuruyup gitmesindense :))
ahahha ole de dusunmus olabilirr:)) yavas yavas yontuluyor galiba adam olucak ya :) tabi ya gul suyunu her tuzume surusum de onu anicam ne kadar da dusunceliyimm:))))
düşünenler var şahit oldum, dostuna yada sevgilisine normalde yapmayacakları biraz büyük bir hediye alıyorlar 2 yıl bir şey beklemesin diyorlar
erkekleri yontmakta geçiyor yıllar
söylediniz mi kendisine, ne tepki verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?