- 23 Ağustos 2012
- 49.686
- 230.504
Sanki bir omur lanet gibi pesimi birakmiyacakmis gibi gelir hep bi kosede duracakmis gibi gercekten unutmak istiyorum hic olmamis gibi sevmemis uzulmemis gibi
Anliyorum degmiyecegini hala benim aldigim kiyafetleri giyiyor kupeyi takiyor benim aldigim kiyafetle resimler cekiniyorValla canim kardesim uzulme yazicam ama illaki uzuleceksin.
Gercekten degmiyor. Zaman biraz gecsin degmedigini zaten sen de anlayip goreceksin.
Gercekten hak etti ayrilmayi ona karsi hic vicdan azabim yok olmayacakta aldatan birine goz yummam benim derdim hak etmediklerini verip bosa kurek cekmemdiTerk ediyorsanız ağlamayacaksınız kardeşim. Ben 5 sene evvel terk edildim 1 sene sonra eşimle evlendim. Evlendikten sonra bile köpekler gibi pişmanım boşan ona bile razıyım benim çarem sensin demişti bana sosyal medyadan. Hala daha profilinde arabesk beni unutmadığına dair şeyler paylaşır. Terk etmeden önce herşeyi düşüneceksiniz herşeyi. Kimisi var tek hatada herhangi yanlışta hemen faceden silmeler watsaptan engellemeler. Sonra da sevgili bulunca ağlıyor. En baştan düşüneceksiniz ki ayrılmayı dilinize sakız yapmayacaksınız. Eğer gerçekten hak etti de terk ettiyseniz şimdi üzülmenizin manası yok. Ama eğer hak etmediyse vay içinizdeki vicdan azabının büyüklüğüne.
Biz herkesi hendimiz gibi sahipledigimiz icin acilarimizKızlar hep böyle oluyor yaa.. Allah vergisi mi nedir anlamadım erkekler çabucak atlatiyor yeni biri hemen hazirdaymis gibi pat diye bulup gidiyorlar.. Kızlar da heP üzülen taraf oluyor yaa çok sinir bozucu
Markettemi satiliyor ki alayim :) saka bi yana suan kendimi yeni birine hazir hissetmiyorum ne kendimi yormayi nede karsi tarafi yipratmak istemiyorum zamana biraktim zamani gelince hersey kendiliginden olursende yap sevgiliyi ne diye hala karalardasın ki
Cok haklisinizErkeklerin hızla sevgili yapmasındaki anlayış her zaman sevgili olmuyor,uçkur oluyor.Gerçi onun yeni sevgilisine karşı bişey hissedip hissetmediğini tabiki bilemeyiz.Ama böyle bir ihtimalde mevcut.Gidişattan anlaşılır dicem amaaaa takip ettiğine değmez.Sebep her ne olursa olsun bu çok büyük bi yanlış.Kafanı geçmişe bakmak için çevirirken eskittiğin boyun kemiklerine yazık.