sevgili yapmış

Sanki bir omur lanet gibi pesimi birakmiyacakmis gibi gelir hep bi kosede duracakmis gibi gercekten unutmak istiyorum hic olmamis gibi sevmemis uzulmemis gibi

Valla canim kardesim uzulme yazicam ama illaki uzuleceksin.

Gercekten degmiyor. Zaman biraz gecsin degmedigini zaten sen de anlayip goreceksin.

aldatan erkek aldattığı kadın için üzülmez.yalnızca başına kötü bir olay geldiğinde aklına yaptığı gelir korkar başına daha beterinin gelmesinden ondan üzülür.

Evrimsel açıdan bakarsak, onu terk etmenizin sebebi doğacak muhtemel yavrularınıza iyi baba olmama ihtimaliydi . Ama sonra başka rakip dişi çıktı, bu dişinin bu adamda sizin reddettiğiniz yavrulara iyi baba olabilme ihtimaline inanması sizi ikileme soktu. Bence bu yanılgıdan kurtarın kendinizi.

Erkekler bu kadar duygusala baglamaz. Sende baglama. Aci ceken sen olursun arkadaş

Valla canim kardesim uzulme yazicam ama illaki uzuleceksin.

Gercekten degmiyor. Zaman biraz gecsin degmedigini zaten sen de anlayip goreceksin.
Anliyorum degmiyecegini hala benim aldigim kiyafetleri giyiyor kupeyi takiyor benim aldigim kiyafetle resimler cekiniyor

Tatlım neden üzülüyorsun, bırak ne hali varsa görsün. 4 Yılı çöpe atmak kolay değil ama demekki sevgisi sağlam değilmiş ki4 ayda birini bulmuş. Ya evlendikten sonra öğrenseydin sana olan hislerinin bu kadar sağlam olmadıgını

Kızlar hep böyle oluyor yaa.. Allah vergisi mi nedir anlamadım erkekler çabucak atlatiyor yeni biri hemen hazirdaymis gibi pat diye bulup gidiyorlar.. Kızlar da heP üzülen taraf oluyor yaa çok sinir bozucu

Terk ediyorsanız ağlamayacaksınız kardeşim. Ben 5 sene evvel terk edildim 1 sene sonra eşimle evlendim. Evlendikten sonra bile köpekler gibi pişmanım boşan ona bile razıyım benim çarem sensin demişti bana sosyal medyadan. Hala daha profilinde arabesk beni unutmadığına dair şeyler paylaşır. Terk etmeden önce herşeyi düşüneceksiniz herşeyi. Kimisi var tek hatada herhangi yanlışta hemen faceden silmeler watsaptan engellemeler. Sonra da sevgili bulunca ağlıyor. En baştan düşüneceksiniz ki ayrılmayı dilinize sakız yapmayacaksınız. Eğer gerçekten hak etti de terk ettiyseniz şimdi üzülmenizin manası yok. Ama eğer hak etmediyse vay içinizdeki vicdan azabının büyüklüğüne.

Annem babamı boşadığında bir ay kapıda yattı, ağladı, yalvardı, öldürürüm kendimi dedi.
2. ayda kendinden 25 yaş küçük bir kadınla evlendi, şu an tekrar baba olmak istiyor.
Hayat unutamazlar, vazgeçemezler, ya da ben vazgeçilmezimlerle gitmiyor maalesef.
Kimse kimse için vazgeçilmez değil, sadece kadınlar çok arabesk ve duygusal, hepsi bu kadar.

Beş ay uzun bir süre. Unutmak ve yeni ilişkilere başlamak için normal. Kimse kimsenin arkasından yıllarca yas tutmuyor bu devirde. Ayrılırken başkalarıyla olacağını biliyordun öyle değil mi? Şimdi ağlayıp sızlamanın manası ne?

Gercekten hak etti ayrilmayi ona karsi hic vicdan azabim yok olmayacakta aldatan birine goz yummam benim derdim hak etmediklerini verip bosa kurek cekmemdi

Kızlar hep böyle oluyor yaa.. Allah vergisi mi nedir anlamadım erkekler çabucak atlatiyor yeni biri hemen hazirdaymis gibi pat diye bulup gidiyorlar.. Kızlar da heP üzülen taraf oluyor yaa çok sinir bozucu
Biz herkesi hendimiz gibi sahipledigimiz icin acilarimiz

Erkeklerin hızla sevgili yapmasındaki anlayış her zaman sevgili olmuyor,uçkur oluyor.Gerçi onun yeni sevgilisine karşı bişey hissedip hissetmediğini tabiki bilemeyiz.Ama böyle bir ihtimalde mevcut.Gidişattan anlaşılır dicem amaaaa takip ettiğine değmez.Sebep her ne olursa olsun bu çok büyük bi yanlış.Kafanı geçmişe bakmak için çevirirken eskittiğin boyun kemiklerine yazık.

Cok haklisiniz

Bence sen onu değil , sana yaşattıklarını unutamıyorsun ama zamanla herşeyi geride bırakıp iyikide yapmışım diyceksin , aklından at ve sende hayatına bak

şuan sevgilisi olması ne seni unuttuğu anlamına gelir ne onu sevip sevmediğini gösterir.deniyordur bir şeyleri yada böyle olması gerekiyordur.bunlarla kafa yorman bile boşuna enerji kaybı.aldatma olması bile haklıyım ben doğru olanı yaptım düşüncesi vermeli sana.ve böylece kararının doğru olduğundan emin oldukça zamanla için soğuyacak o adamdan.
şuan boşlukta olduğun için de böyle hala unutamadığını sanıyor olabilirsin.yeni bir ilişkiye hazır değilim diyorsun.o daldan dala atlar bir türlü dikiş tutturamazken ,sen kendini iyice her şeyden arındırıp bir zaman sonra bakarsın senin için en doğru insan çıkıvermiş karşına.onu takip etme napıyor ne ediyor diye inan geçecek bu üzüntülerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…