Birakmak zorundaydim artik oyle bi noktaya gelmistik ki sevgi bile etmedi bir arada tutmaya aldatmada dahildihem terketmişsin hem nasıl unuttu diyorsun, ne bekliyordun ömür boyu senin yasını mı tutacak ?
Ediyorum hergunnkendimle savasiyorum ama bi an geliyor ona bakarken buluyorum kendimiBosver, madem karari sen verdin arkasinda dur.
Hemen sevgili bulmasi bile soguturdu beni mesela, aklimdan cikarmak icin daha cok mucadele ederdim.
Demi salagim iste ben evet salagim unutmaz sandim beni oda aci cekiyor sanirim kendim gibiSeni aldatmış olan adamın ayrıldıktan 5 ay sonra sevgili bulmasına neden üzülüyorsun ya da şaşırıyorsun ki?
Kurtulduguma dua etmem gerek ama iste sevdigimnadam di arkadasimdi herseydi benim icin cocuklugum gencligim oYerinde olsam böyle bir pisliğin yasını tutmak yerin 2 rekat şükür namazı kılardım.
Nazim hikmetinde dedigi gibi en fazla bir yil surer 20. asirda olum acisi diye geccek bitcek biliyorum ama suan gecmiyor hala aciyorçivi söküyor diye yapmıştır kendine sevgili belki de
hakkınızda hayırlısı olsun canım her acı geçer bir gün neler geçmiyor ki öyle düşün sabret
Kısaca "sana ihanet adamdı..."Kurtulduguma dua etmem gerek ama iste sevdigimnadam di arkadasimdi herseydi benim icin cocuklugum gencligim o
ben hep diyorum erkekler arkanı döndüğün anda başkasına koşmaya hazır. ama suçlu olarak ama haklı olarak hemen biri bulunur. yok kendini mutlu etmek için yok tatmin etmek için ya da inat için çünkü yapamazlar yalnız okdr bağımlı kişilkleri var ki mutlaka hayatlarında ellerinin altında gözlerinin önünde hatunlar olmalı..... boşver unut gitsin.senin kadar sevmemiş değer vermemiş. böylesi daha iyi olmuş senin içinKurtulduguma dua etmem gerek ama iste sevdigimnadam di arkadasimdi herseydi benim icin cocuklugum gencligim o
Deger vermediyse niye kostu ki pesimden 2 yil evlenelim diye evet vermemis verse suan bu durumda olmazdim sevgi can acitmak degil can katmaktir karsidakineben hep diyorum erkekler arkanı döndüğün anda başkasına koşmaya hazır. ama suçlu olarak ama haklı olarak hemen biri bulunur. yok kendini mutlu etmek için yok tatmin etmek için ya da inat için çünkü yapamazlar yalnız okdr bağımlı kişilkleri var ki mutlaka hayatlarında ellerinin altında gözlerinin önünde hatunlar olmalı..... boşver unut gitsin.senin kadar sevmemiş değer vermemiş. böylesi daha iyi olmuş senin için
Sanki bir omur lanet gibi pesimi birakmiyacakmis gibi gelir hep bi kosede duracakmis gibi gercekten unutmak istiyorum hic olmamis gibi sevmemis uzulmemis gibiSana bictigi deger bu kadarmis.
O sana senin baktigin gozle bakmiyormus, o kdara sevmiyormus demek ki.
Bence iyi olmus, daha kolay arkanda birakirsin.