sevgili yapmış

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
907
Tam 5 ay oldu ayrilali sozlumden ayrilali 4 yillik iliskinin ardindan sozlenerek ayrildik ailesinin gecimi yuzunden onun 30 yasi da olupta askere gitmemesi yuzunden bitirdim ve simdide sevgili yapmis kendine ben hala unutamamisken o sevgili yapmis ne hissettigimi bilmiyorum bir insan bu kadar kolaymi unutur hemen mi bu kasar basit mi basitse ben niye unutamiyorum cikmiyor aklimdan canim niye aciyor degmeyecegini bile bile

Bosver, madem karari sen verdin arkasinda dur.
Hemen sevgili bulmasi bile soguturdu beni mesela, aklimdan cikarmak icin daha cok mucadele ederdim.
Ediyorum hergunnkendimle savasiyorum ama bi an geliyor ona bakarken buluyorum kendimi

çivi çiviyi söküyor diye yapmıştır kendine sevgili belki de
hakkınızda hayırlısı olsun canım her acı geçer bir gün neler geçmiyor ki öyle düşün sabret

çivi söküyor diye yapmıştır kendine sevgili belki de
hakkınızda hayırlısı olsun canım her acı geçer bir gün neler geçmiyor ki öyle düşün sabret
Nazim hikmetinde dedigi gibi en fazla bir yil surer 20. asirda olum acisi diye geccek bitcek biliyorum ama suan gecmiyor hala aciyor

Kurtulduguma dua etmem gerek ama iste sevdigimnadam di arkadasimdi herseydi benim icin cocuklugum gencligim o
ben hep diyorum erkekler arkanı döndüğün anda başkasına koşmaya hazır. ama suçlu olarak ama haklı olarak hemen biri bulunur. yok kendini mutlu etmek için yok tatmin etmek için ya da inat için çünkü yapamazlar yalnız okdr bağımlı kişilkleri var ki mutlaka hayatlarında ellerinin altında gözlerinin önünde hatunlar olmalı..... boşver unut gitsin.senin kadar sevmemiş değer vermemiş. böylesi daha iyi olmuş senin için

Deger vermediyse niye kostu ki pesimden 2 yil evlenelim diye evet vermemis verse suan bu durumda olmazdim sevgi can acitmak degil can katmaktir karsidakine

Sana bictigi deger bu kadarmis.

O sana senin baktigin gozle bakmiyormus, o kdara sevmiyormus demek ki.

Bence iyi olmus, daha kolay arkanda birakirsin.
Sanki bir omur lanet gibi pesimi birakmiyacakmis gibi gelir hep bi kosede duracakmis gibi gercekten unutmak istiyorum hic olmamis gibi sevmemis uzulmemis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…