Ben aldığı maaşı bilmem dahi parasında değilim o bana böyle bir açıklama yaptı ama ben bu açıklamayı en azından 2 ay önce hayatım bazı sıkıntılarım var işle ilgili stresliyim sinirlerim bozuk bu yüzden sana az zaman ayırıyorum ya da sana sinirim yansımasını diye durgunum demesinş isterdim. Son anda bunu demesi böyle yapması benim son anda gelmeyeceğini öğrendiğimde hazırlıklsrım arkadaşlarımı erteledim o gelecek diye ben bunlara güvendim 2 aydır stres çekip çok üzüldüm sorun bende sandım. Her ne olursa olsun benim sevdiğim adam bana nasıl bahane uydurup yalan söyleyebilir. İşim var diyebilir işte olduğunu sandım. Duygularım gerçekten o kadar kızgın ki ona kırgın ki. Önemsenmediğimi düşündürdü bana ilk kez hayatımda ondan şüphe duymamı sağladı. Ben hiç bir neden yokken beni sevmiyor mu arabalarına düştüm. Bir gün çok iyiyken bir anda düşen modunu benim yüzümden sandım. Çok gücendim.
Bunları biraz daha sakinleşince nasıl daha düzgün konuşabilirim kendimi her şekilde nasıl açık bir şekilde ifade etmeliyim ben şu an onun düşünüyorum
Hem paragöz hem itici hem başka şeyler oldum zaten aman demekki beni de ondan başkası çekemezmiş böyle biriymişim ne diyebilirim ki :)