Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
Canlarım 10. sayfaya da geri kalan resimlerimi ekledim. yüklüğüm, banyom falan. görmek isteyen arkadaşlarım vardı, ancak ekleyebildim;)

kızlarrrr, bugün çeyizim çıktı evden. çok şükür arkadaşlarla yerleştirdik. etrafta gördüğünüz dantelleri falan çeyizden sonra toparlayacağım. ailemi kıramadım ve çeyiz serdim, yüklük falan yaptık ama onu çekmeyi unuttum :(

4934.jpg

4939.jpg

4993.jpg

4996.jpg

5000.jpg

5004.jpg

5011.jpg

5013.jpg

5038.jpg

5044.jpg

5046.jpg

5054.jpg

5056.jpg

5062.jpg

daha çekmeyi unuttuğum banyom ve çeyizlerimin, sandığımın serili olduğu diğer odamın fotoları yok kızlar. kısmetse tekrar gittiğimde onlarıda eklerim. birde yerleştirirken bissürü eksiğimi varmış onları fark ettim. bide tv yok, onu henüz alamadık :utangac:
şimdilik bu kadar, Rabbim huzur ve sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ilk yorum benden gelsin canımcım resmen çekio senin konular benikaydirigubbakcemile3neyse konuya döneyim güle güle kullan yavrum valla güzel olmuş en çok da mutfağını beğendim Allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin

ilk yorum benden gelsin canımcım resmen çekio senin konular benikaydirigubbakcemile3neyse konuya döneyim güle güle kullan yavrum valla güzel olmuş en çok da mutfağını beğendim Allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin

eee, nede olsa toprağımsın;)
teşekkür ederim canım, evimi tamamlayayım inşallah o zamanda eklerim buraya ;)

cok güzel canım güle güle otur evinde mutlulukla.darısı tüm bekarların basına özelliklede benim :asigim:

heralde ondan çekio kaydirigubbakcemile3inşallah onlarıda koyarsın düğün fotolarını görürüz vede evine çaya çağırırsın artık yeni gelin yerimseniben

Sevgili....evin çok büyük bir zevkle döşenmiş..
Gerek çeyizlerin,gerek eşyaların çok hoşuma gitti...
Allah ağız tadıyla,huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin...

eviniz çok güzel görünüyor.herşey çok zevkli gerçekten mutfak,yemek takımı falan çok zarif.yatak odasıda çok güzel olmuş siyah asil duruyor.mutlu,huzurlu oturun evinizde.Mutluluklar....

mutlulukla otur canım evinde çok güzelmiş ay bayılıyorum yeni gelin evine
ben yaşayamadım bu duyguyu uzak şehirdeydim evimi ben yerleştiremedim uyum çalışaması yapamadım güle güle eskitin eşyalarınızı.

canımmmmmmmm evin çok şık herşey yesyeni ne güzellll ilk evimin serildiği zamana geri döndürdü beni. yatak odana bayıldım harika gerçekten. mutlu ve mesut etsin rabbim seni. inşallah düğün resimlerinide görürüz eklersen herşey çok güzel.

Herşey çok güzel görünüyor amaaaaaaaaaaaaa ben o kitaplığa bittim bu gece rüyama girecek vallahi.
Güle güle cnm

Canım çok güzel ama keşke dolapları felan kapatıpta çekseymissin boyle hiç bişey anlamadım gördüğüm sadece çeyizin eşyaları toplayınca yeni resimleri koy cnm

Eşyaların çok çok modern.

Seçimler süper.

Yalnız birşey söylemek istiyorum yanlış anlamazsan yatak odasındaki danteller çok fazla olmamış mı sence de ?

Bir de salondaki orta sehpandaki ,sehpayı boylu boyunca kapatan örtü odada tek göze batan ayrıntı olmuş.O da nazar olsun bari :nazar:

Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah.

Misler gibi tertemiz,ince ince serilmiş yerleştirilmiş.Emeği geçenlerin ellerine sağlık diyorum :nazar:

çok güzel Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Allah bir ömür boyu mutlu etsin

allah bi ömür agız taıya mutlulukla otrtsun canım cok güzel masallah yataak odassındakı perden cok hosuma gitti:nazar:

Canlarım benim Allah hepinizden razı olsun. biliyorumki hepiniz mutluluğumu paylaşıyorsunuz, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim isteyen herkese daha da güzelini nasip etsin inşallah.

Mavim benim, o danteller annemin el emeği göz nuru. Sergilemek istedim hepsini, onlarında gönlü olsun. Kısmetse düğünden sonra danteller falan hepsi kalkacak, spor bi evim olsun istedim ve spor eve dantel gitmez bwncw yavrucum:(

cnmm herşey çok güzel ahyırlıı oslun :)bende iki gün önce çeyizimi serdimm resim çekcektim ama heryer dantelden geçilmiyorrrrr bende bizimkileri kırmak istemedim diye düğüne kdr kalsın dedim:)iki hafta sonra hepsini sandıka koycammm malesef sevmiyorummm keşke sevsemde annemin göz nuru el emegini zevkle kulansam ama mobilyalarımla alakasız malesef:)

Back
X