sevgili mune...?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek19824

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
347
1
16
Adana
sevgili mune bu ikinci kezdir basima geliyo neden konum kapatiluyor cok merak ediyorum yanlis bisey mi yapiyorum lutfen bilgilendirin beni

sevgili mune bu ikinci kezdir basima geliyo neden konum kapatiluyor cok merak ediyorum yanlis bisey mi yapiyorum lutfen bilgilendirin beni

Canim arkadas araniyor basligindan mi bahsediyorsun? Altina belirtmis ya diger basliktan devam edin diye? Ayni icerikli birden fazla baslik acmak yasak.

Son düzenleme:
evet de ilk actigim da basligi belirsiz diye bi yere gitti o niye kalkti bu sayfadan uzuluyorum ama gunlerce bu sayfada kalan kinular var niye hep benim kiler? hem oraya kimse gelmiyo kinuscak kimse yok

kısıye ozel konu acmakta yasak bırazdan bu baslıkta kapanır....

evet de ilk actigim da basligi belirsiz diye bi yere gitti o niye kalkti bu sayfadan uzuluyorum ama gunlerce bu sayfada kalan kinular var niye hep benim kiler? hem oraya kimse gelmiyo kinuscak kimse yok

Anliyorum ama mune yakaladi mi affetmez. Belki once digerini konu disina cikti diye kapatabilirdiniz. Diger basliklar konu tekrari degilse ya da baska bir kurali ihlal etmezse sonsuza kadar kalir kapatilmaz

konular kısım kısım bölümlere ayrılmış insanlar kolayca ulaşabilsin diye
çoğu arkadaş bu kısım daha çok okunduğu için buraya açıyor konularını ama bi süre sonra yerine gönderiliyor

canım üzgünüm ama bu konunda kapatılacak sanırım...muneye soru sormak için konu açmak yerine muneye msj yollamalıydın...
diğer konunun kapanma sebebinide mune yazmış zaten....sebepsiz konu kapatmaz bi gerekçe yazar keza yazmış da zaten...
diğer konunu da başlığı buraya uymayan bir konuysa uygun yere taşımıştır...ordan devam etmen gerekirdi...evet burası kadar aktif değil bazı bölümler ama adı üstünde bdv'ye uyacak bişey olmalı yani arkadaş aramak için buraya konu açmana müsade etmemeleri normal değilmi? geyik topikleri var oralarda aktif hem senin konuna uygun yerler..bence bi bak istersen...

bana en son konun kapatilmistir diye yazan kisi mune ondan cvp almak icin oyle yazdim bari buda kapanmadan yazin nasil konu aciyim nelere dikkat ediyim

geyik topigi nerde tam olarak ismi bide mune kusura bakmasin direk ona msj nasil yasicam bilemedim

canım muneye msj yazmak için siteyi alt üst etmeye gerek yok..illa ki ismini görürsün biyerlerde..sonra isminin üzerine tıkla, özel msj yazısına tıkla...yaz ve yolla..bu kadar kolay...geyik topiği de, site içi arama bölümüne geyik yaz arattır, seçenekler gelir zaten...başlıklardan kendine en uygun olanı seç gir içeri :)
sen bence direk arkadaş aramak yerine siteyi şöyle bir kolaçan et, başlıkları incele...yukarda kutucuklar içindeki seçeneklerde forum takip var bak, onu tıkla, şuan forumda neler konuşuluyor yeni açılan konular neler vs bunları ordan görürsün...
birde konu açacağın zaman hemen ilk önüne gelen bölüme konu açma..illaki taşınır konun yada kapanır...
açacağın konunun içeriği ne ise, arama butonundan arattır başlıklarla, mutlaka senin açacağın konuya uygun bir bölüm varıdr...diyelimki başlık yok, bulamadın onun bile çzresi var :) hiç bir başlığa uymayan yazılar diye bile bölüm var burda canım :)
çok amaçlı bi site bu her soruya cevap var burda

Çünkü sen seçilmiş kişisin. Mune'nin verdiği mavi hapı seçtiysen konuların hep kapatılacak. Kırmızı seçseydin böyle olmayacaktı. Efendimissss konumusu kapatmıssss. Efendimisss bisi sevmiyor mu yoksaa.

Sayın melek19824,
açtığınız tüm konular bunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/650852-arkadas-araniyor.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...80-kizlar-tanimak-istiyorum-cok-yalnizim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/645176-zinko-k-surup.html
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...i-tamirmi-edeyim-yoksa-yenisinimi-aliyim.html

Bu konularınızdan birtek "arkadaş aranıyor" başlıklı konunuz kapatıldı çünkü hem bir derdim var bölümüne uygun değil hemde " kızlar sizi tanımak istiyorum çok yalnızım" başlıklı topiğiniz aynı amaçla açılmış bir konu.
Ayrıca arkadaş aranıyor topiğinize niye kapatıldığı yazıldı.

Bu konularınızın dışında kızlar sizi tanımak istiyorum çok yalnızım başlıklı konunuzu bulamadığınız için " kızlar konum yok" başlığıyla bir konu açmışsınız, o konunuzda bize mesajla ulaşmak yerine konu açtığınız için kaldırılmış, bulamadığınız konularınız için yönetime mesaj atmanız yeterlidir.

Site yönetimini alakadar eden konunuz dışında hiçbir konunuz kaldırılmamış, olduğu gibi duruyor, kapatılan konunuzun neden kapatıldığı da konunuzda yazıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…