sevgili kızlar bana yardımcı olun

snowdrop3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
1.274
403
Selam kızlar bi konuda yardiminiza ihtiyacım var evimin ara Holü ve mutfağı koyu kahve tonlarında odalarim ise açık renkte laminat acaba arayı ve mutfağı aynı odalarimin renginden laminat yaptirsammi ilerde mutfakta sıkıntı olurmu acaba yada sadece arayi mi laminat yaptirsam bana akıl verin şöyle bi seyde var eger mutfagi laminat yaparsam duvarlar fayans olarak kalacak nasıl durur cevap verin kızlar fotoğrafta gönderiyorum

Eklentiler

• 20150210_003233.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 630
Bence acik yaptirin,hem kiri belli etmiyo acik olan laminat hemde aydinlik verir genis durur

Sağol canım mutfagim dar uzun laminat yapsam da çok gözüken yer kalmicak orası fayans kalsa hem duvarların uyumuda bozulma mis olur ara holum çok büyük bi oda kadar var dışardan girerken koyu fayans karanlık duruyor sadece orayı yapsam mutfak kapısına kadar nasıl olur acaba

Olur tabi neden olmasin,benim mutfak duvar oldugu icin ben orayida laminat yaptiricam insallah,senin madem fayans dedigin gibi olabilir sadece fayansin temizligi yorucu oluyo aralardaki dezler kirlenince en tiksindigim is odur onun icin antre ve mutfagimi laminat istiyorum bende.biktim cesit cesit temizlik malzemelerinden o dezleri agartmak icin

mutfak laminant olması sorun çıkarıyor canım altına su girince şişiyor daha yeni bi akrabama oldu, laminant suya dayanıklı dendi bide, hadi suya dayanıklı olsa altındaki beton ıslanıyor kuruyamıyor nemli kalıyor ve böceklenme başlıyor. bende önceki evimde mutfağa mineflo kaplamıştım başedemedim kaldırdım bulaşık makinası borusu sorun oldukça altına su girmişti.
ara hol laminant güzel oluyor dış kapıyı açınca ağaç görünümü daha bir sıcak oluyor. şimdiki evimde ara hol kalebodur ekonomiyi düze çıkarınca laminantların renginde mineflo kaplatıcam orayı, hem daha kolay hemde oda seviyesinde fazla yükselmiyor, kırdırsam kaleboduru ayrı tantana, kırdırmazsamda üstüne laminant yükselir, antrede mineflo eşya olmadığı için iyi oluyor, hem daha ucuza geliyor :)))) önceki evimdede öyle yapmıştım.

Fayans lari koyu renk yaptırmak la cok hata yaptım herzaman açık renk ferah ve daha sıcak duruyor

Haklisin canım mutfak ta sıkıntı çıkabilir birde benim üç çocuğum var ozaman sadece arayi laminat yapim mutfak kapısınıa kadar arasina zaten eşit gozuksun diye köprü koyuyorlar

benim mutfakta laminat parke var.1 defa kombi patladı her yeri su götürmüş haliyle parkeler kabardı sonra mutfakta tesisat patladı alt katı ve benim evi haşat etti en çok da mutfaktaki laminatlar etkilendi.lanet olsun dedim keşke fayans olsaydı dedim.bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum.bence sadece koridoru düşünün

benim cevremdeki bazi kisilerinde mutfaklari normal laminatti ve sudan etkilenmisti bende suya dayanikli olanlar varya hani evim sahanede banyolara falan doseyince onlar heralde tas gibi suya dayanikli olanlar diye dusunuyordum ve ondan yaptirmak istiyordum vazcaydim sayenizde

Mutfaga laminat yapmanizi tavsiye etmem. Herhangi biseyde su tasmasi filan koku yapacak sisecek .
Ben risk almazdim . Fotograf genis degil ama sik duruyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…