• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili,inat gonul almak sorunsalı fikirleriniz??

scarlette

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
3.475
1
0
İstanbul
kızlar bu konuda cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Canınızdan cok sevdgınız sevgılınızle kavga edıyosunuz
ama onun adım atmıcagını bılıyosunuz.

Siz daha oncekı tartısmalarda her yolu deneyerek gonlunu aldınız.:31:
yenı bır yol kalmadı. yenı yol mu ararsınız?:37:
eskı yontemlerden bırıyle haklı haksız ayırmaksızın gonlunu mu alırsınız?:69:
kırık kalbınızle oturup aglarmısınız:14:
kafa karısıklıgınızı nasıl gecırırsınız acaba?

Son düzenleme:
aynı durumu bende çok yaptım. bir takla atmadığım kaldı dedim gönlünü anlmak için. o zaman takla at dedi. vallahi attım :)))) yeni yol bulma mevcut yolla samimi davran yeter bence

aynı durumu bende çok yaptım. bir takla atmadığım kaldı dedim gönlünü anlmak için. o zaman takla at dedi. vallahi attım :)))) yeni yol bulma mevcut yolla samimi davran yeter bence

desemde faydası yok takla at demez :27:
mevcut yolda yok aslında daha oncekı gıbı yapıcam mecbur ama kararsızım.
kırılıyorum ama ınat ıste:37:

Her seferinde haksız olan sizmisiniz ki gönül alan hep siz oluyorsunuz?Erkekleri neden böyle alıştırırsınız bilmem!!!Off çok kızıyorum kızlar size bu konuda kaç kez daha söyleyeceğim bilmiyorum "kaçan kovalanır" bunu lütfen yazın kafanızın bir köşesine.Kaybetmeyi göze alamıyorsanız asla kazanamazsınız aşkta.Bir kere de siz uzak durun alttan almayın (haklıysanız hele hiç taviz vermeyin) karşınızdaki adam eğer sizi seviyorsa alttan alacaktır,peşinize düşecektir,düşmezse zaten arkanıza bile bakmadan uzaklaşın ondan.Kadın kısmı biraz nazlı olacak ya (kararında tabi) lütfen bu kadar kıymetsiz yapmayın kendinizi,düşmeyin şunların peşine.Ayyy yine daraldım ben :96:

kim haklı öncelikle eğer sen haklıysan ve evli değilseniz biraz bekle derim haklı olduğun halde ilk adımı atarsan vay haline benim sevgili kocam da çok zor bir insandır ve haklı olsun haksız olsun küser surat asar ve genellikle gönül almak bana düşer öyle alıştı çünkü bazen dövesim bile geliyor inanır mısın erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin onu anladım:)

canım alttan bir alınır iki alınır ama bu durum sürekli böyle nereye kadar gider ?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

kim haklı öncelikle eğer sen haklıysan ve evli değilseniz biraz bekle derim haklı olduğun halde ilk adımı atarsan vay haline benim sevgili kocam da çok zor bir insandır ve haklı olsun haksız olsun küser surat asar ve genellikle gönül almak bana düşer öyle alıştı çünkü bazen dövesim bile geliyor inanır mısın erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin onu anladım:)
Bak işte söylemek istediğim aynen bu!!! Nasıl alışırsa öyle gider,erkek milletine yüz verdin mi astarını da mutlaka ister.9 yıllık evliyim bilsem ki boşancam haklıysam asla ama asla alttan almam.O da bilir bunu türlü şebekliklerle beni yumuşatır sevdirir kendini gıcık :1:

vallahi bende alttan almaktan bıktım. herşeyde suçluyum hep hatalıyım. hep kusur bulur. ama ayrılalım derim gidemez. artık laf vurma hatalarımı yüzüme vurma diye yalvarırım olmaz der. bende alıştırdım hep alttan almaya. ama hiç doğru değil. inan değil. bence bugün dur demezsek yarın çok üzüleceğiz gibi geliyor bana

Her seferinde haksız olan sizmisiniz ki gönül alan hep siz oluyorsunuz?Erkekleri neden böyle alıştırırsınız bilmem!!!Off çok kızıyorum kızlar size bu konuda kaç kez daha söyleyeceğim bilmiyorum "kaçan kovalanır" bunu lütfen yazın kafanızın bir köşesine.Kaybetmeyi göze alamıyorsanız asla kazanamazsınız aşkta.Bir kere de siz uzak durun alttan almayın (haklıysanız hele hiç taviz vermeyin) karşınızdaki adam eğer sizi seviyorsa alttan alacaktır,peşinize düşecektir,düşmezse zaten arkanıza bile bakmadan uzaklaşın ondan.Kadın kısmı biraz nazlı olacak ya (kararında tabi) lütfen bu kadar kıymetsiz yapmayın kendinizi,düşmeyin şunların peşine.Ayyy yine daraldım ben :96:
aslında haklısınız ama kacan kovalanır bızım ıcın gecerlı degıl sanırım:58:
haklımıyım haksızmıyım bılmıyorum ıkımızınde haklı oldugu taraflar oldugunu dusunuyorum.
adım atar mutlaka ama ben cok acelecıyım hemen barısalım ıstıyorum.

yukardada yazdım ıkımızınde haklı oldugu taraflar oldugunu dusunuyorum:37:
aynen oyle sozlumde esınız gıbı sanırım:26:
aynen bana dusuyo alıstı sanırım coktan :52:

canım alttan bir alınır iki alınır ama bu durum sürekli böyle nereye kadar gider ?
bu boyle evlenene kadar gıder bence:31:

[bu boyle evlenene kadar gıder bence:31:[/QUOTE]

bende öyle düşünüyorum. evlene kadar idare edeceğim. ne yapayım olmuyor onsuz

Bak işte söylemek istediğim aynen bu!!! Nasıl alışırsa öyle gider,erkek milletine yüz verdin mi astarını da mutlaka ister.9 yıllık evliyim bilsem ki boşancam haklıysam asla ama asla alttan almam.O da bilir bunu türlü şebekliklerle beni yumuşatır sevdirir kendini gıcık :1:

çok haklısın bende artık aynen onun yaptığını yapıyorum küsüyorum gerçi aramızdaki en büyük fark ben çok çabuk affederim ama o inattır inat ama insan evli olunca kesinlikle daha hoşgörülü oluyor sevgiliyken çok farklıydı eski güzel günler ah.. ah...

vallahi bende alttan almaktan bıktım. herşeyde suçluyum hep hatalıyım. hep kusur bulur. ama ayrılalım derim gidemez. artık laf vurma hatalarımı yüzüme vurma diye yalvarırım olmaz der. bende alıştırdım hep alttan almaya. ama hiç doğru değil. inan değil. bence bugün dur demezsek yarın çok üzüleceğiz gibi geliyor bana
yok hep kusur bulmaz hakkını yemıyım.
ama cok ınattır.
banada oyle gelıyor ama coktan alıstırdık bence.
sımdı nasıl gonlunu alırım dıye dusunuyorum:43:

coktan alıstı sanırım cok uzun zamandır bırlıkteyız cunku:44:
o da mutlaka adım atıcagımı bılıyor sanırım ama mesaj felan adım sayılmıyo onun ıcın:18:

bende öyle düşünüyorum. evlene kadar idare edeceğim. ne yapayım olmuyor onsuz[/QUOTE]

aynen ama hala ne yapmam gerektıgını bulamadım:59:

KATILIYORUM

3 Sene önce 2 yıllık bir ilişkim oldu hep altan alan hep gönül alan bendim... Herzaman her koşulda kayıtsız şartsız yanında oldum..15 ay asker yolu bekledim mükafatı askerden gelmesine 20 gün kala beni aldattı hemde en zor günlerimde....

Şimdi görüştüğüm biri var evlenmeyi düşünüyorum ama hatalı olduğu yerde tavrımı koyuyorum. İstediklerimi değerlerimi söylüyorum saygı duymasını sağlıyorum. Beni artık ben olduğum için kabullendi saygı duyuyor ve en cok altan alan o oluyor. Erkeklerin sizin üzerinize kıyafetler biçip giydirmesine izin vermeyin değerinizi belli edin eğer seviyorsa elinden gelen herşeyi o sizin için yapıyor zaten eğer kendinizden ödün vermeye başlarsanız hem karşınızdaki kişi sizi çantada keklik görüyor hemde siz kendinize olan güveninizi yitiriyorsunuz.

Eğer haksızsanız hatanızı anladığınızı tekrarının olmayacağını söyleyip özür dilemeniz yeter özür dilemekte bir erdemliktir. Ama hatalı olduğunuzda ;)

KATILIYORUM

3 Sene önce 2 yıllık bir ilişkim oldu hep altan alan hep gönül alan bendim... Herzaman her koşulda kayıtsız şartsız yanında oldum..15 ay asker yolu bekledim mükafatı askerden gelmesine 20 gün kala beni aldattı hemde en zor günlerimde....

Şimdi görüştüğüm biri var evlenmeyi düşünüyorum ama hatalı olduğu yerde tavrımı koyuyorum. İstediklerimi değerlerimi söylüyorum saygı duymasını sağlıyorum. Beni artık ben olduğum için kabullendi saygı duyuyor ve en cok altan alan o oluyor. Erkeklerin sizin üzerinize kıyafetler biçip giydirmesine izin vermeyin değerinizi belli edin eğer seviyorsa elinden gelen herşeyi o sizin için yapıyor zaten eğer kendinizden ödün vermeye başlarsanız hem karşınızdaki kişi sizi çantada keklik görüyor hemde siz kendinize olan güveninizi yitiriyorsunuz.

Eğer haksızsanız hatanızı anladığınızı tekrarının olmayacağını söyleyip özür dilemeniz yeter özür dilemekte bir erdemliktir. Ama hatalı olduğunuzda ;)
tesekkurler yorumunuz ıcın:16:
ozur dılemek bır adım sayılmıyor malesef:37:
gorusmeyı saglamam gerek :37: o da zor gıbı:58:

aynen böyle düşünüyorum...
neden alttan alacakmışsın o seviyosa o seni kaybetmemek için alttan alsın..
sen zaten her defasında herşeyi yaptım diyorsun...
böyle alıştırırsan böyle gider..
arkadaşında dediği gibi 8 yıllık ilişki sonucu evlendim 1 yıllık evliyim haklı oldugum bi yerde hiç alttan almam..
ki ben haksızda olsam alttan almam :60: hep beklerim oda benim alttan almıyacagımı bildiri için kendi gelir :)