Sevgili ile yaklaşma sınırı ve özel konuşma sınırı ne kadar olmalı

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
27
Erkek arkadasla cinsellik konusma siniri nasil ve ne derece de olmali. Konusmayan erkek yok zannimca. Fakat bu onu tatmin etmek şeklinde mi olmalı. Eger konuşmasak baskasina kayar mi? Mesela sevgilim konusmak istiyor ben korkuyorum ilerler diye. Ama çevremde konusanlar var ilişkisi de iyi güzel. Bu denge nasil saglanir. Ne kadar sıklıkla konuşulur

Yani iliskine ve sana bagli, sen konusmak istiyorsan konus. Konusmak istemiyorsan da konusma
senin istegine kalmis, erkek istiyor diye konusulmaz
biz kadinlar olarak da neyin konusulmasi gerektigine pekala karar verebiliriz
yani pasa gönlün bilir
Şöyle istiyorum fakat bunu gerçekleştirmek olarak değil ve ileri gitmesini istemiyorum

Erkek arkadasla cinsellik konusma siniri nasil ve ne derece de olmali. Konusmayan erkek yok zannimca. Fakat bu onu tatmin etmek şeklinde mi olmalı. Eger konuşmasak baskasina kayar mi? Mesela sevgilim konusmak istiyor ben korkuyorum ilerler diye. Ama çevremde konusanlar var ilişkisi de iyi güzel. Bu denge nasil saglanir. Ne kadar sıklıkla konuşulur
Sınırı sen belirliyceksin herşey senin elinde ama konuşmasam başkasına kayarmı düşüncen yanlış ozaman sadece seninle cinsellik için konuşuyor oluyor yanlışmıyım

Bu soruya verilecek tüm cevaplar cevabı verenin sınırlarıdir. Sizin tam olarak öğrenmek istediğiniz nedir?

Sınırı sen belirliyceksin herşey senin elinde ama konuşmasam başkasına kayarmı düşüncen yanlış ozaman sadece seninle cinsellik için konuşuyor oluyor yanlışmıyım
Haklisin. Siniri belirleyemiyorum işte onu ne yapacam. Sen yönet diyor ne yapabilirim mesela her istediğinde yakinlasmamak gibi mi

İster konuş ister konuşma ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla resim atmaya kadar gidebilir
Birlikte mastürbasyon yapmaya da

Haklisin. Siniri belirleyemiyorum işte onu ne yapacam. Sen yönet diyor ne yapabilirim mesela her istediğinde yakinlasmamak gibi mi
Sen onun seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan yönetmeyi bırakın yöneterek olmaz bu iş duyguyla olur akışına bırakın biraz ilişki öyle yürür

Sınır sana bağlı, istemiyorsan hiç konuşmazsın, istiyorsan konuşursun. Bunun bir kuralı yok. Sana uymuyorsa bunun sana uymadığını, bunu yapmak istemediğini ona belirtmen gerekir. Ha sana istemediğin halde diretiyorsa o adamla ilişkini gözden geçir. Başkasına gider diye yapacaksan hiç yapma, gidecek olan adam sen ne yaparsan yap gider zaten.

Bu tamamen kişinin sınırlarıyla alakalı. Herkes kendi değer yargılarına göre cevap verecektir. Sizi tanımıyoruzki. Mesela bu konularda çok katıysanız biz normaldir dersek yapacak mısınız?

Sınır sana bağlı, istemiyorsan hiç konuşmazsın, istiyorsan konuşursun. Bunun bir kuralı yok. Sana uymuyorsa bunun sana uymadığını, bunu yapmak istemediğini ona belirtmen gerekir. Ha sana istemediğin halde diretiyorsa o adamla ilişkini gözden geçir. Başkasına gider diye yapacaksan hiç yapma, gidecek olan adam sen ne yaparsan yap gider zaten.
Kuraldan kastim bir kere konusunca konu hep o olsun istemiyorum

X