Sevgili eşime dair...

Benim eşim öyle düşünmüyor çünkü hiç geneleve gitmemiş..Bazı insanlar cinselliği görev olarak yaşar, hatta ışıkları söndürür, yüzünü bile görmez eşinin, bazı insanlar zevksel bir paylaşım olarak yaşar, göze hitap eder, birbirleri için giyinir, değer verir..ki en sağlıklısı budur ilişkilerde. Yarın çocuğunuz olduğunda dikkat edin, eşiniz sizi sadece anne gibi görmesin. Bu psikolojiyi yaşayan çok sayıda insan var. Ben anne olsam da kadınlığım dan asla ödün vermedim vermemde. Cinselliğin evliliklerde çok önemli olduğunu düşünüyorum..Sadece ilişki gecelerinde değil, bir bayanın her zaman bakımlı olmasından yanayım. Umarım eşini bir gün o fantazi kıyafetleri giymiş kadın videolarına bakarken yakalamazsınız.

sizinki en azından açıklama yapmış:)
tam sizinki gibi değil bizdeki durum ama yinede banada tuhaf gelmişti şimdi umursamıyorum , şöye;
10 yıllık evliyiz, ilk zamanlar ne kadar çeyizlik aldımsa giydim bikaçına tepki güzeldi ama öyle devamlı bi beklentisi yoktu, yani aradan uzzuuuun zaman geçerdi bişey olmazdı bazen, beni sevmiyormu etkilenmiyormu diye, bide istediği gibi fittim ozaman.
son 4 yıldır ne iç çamaşırı, ne özenme , bende bişey yok, baya bi balık etliyimde dalgada geçiyor, salaş pijamalarımı giyerim ilgi çekmiyim diye ama adam fırsat kolluyo resmen peşimden ayrılmıyor bazen bende bazen sıyırıyorum

şimdi bu ne yaman çelişki:)) bu erkekleri anlamak ne zor yaa:)))

Ben de sevmem oyle satenli dantelli gecelikleri, kombinezonlari falan, hele Çeyiz seti olarak satilan beyaz sabahlikli falan takimlar olur ya uzun olur bi de, erotizmden inanilmaz uzak gelir bana.
Eşim de sevmez ayrica, her insanin farkli zevk ve begenileri olabilir, bu zaten cok normal degil mi?

Bende acayip düskünüm degisik ic camasırlarına geceliklere..
İlk evlendigim dönemde her gece farklı farklı giyerdim..Sevgili kocamın bazılarıyla dalga gectigi bile oldu..oda hosanmazdı..
Bende ona özel giyinmeyi bıraktım...simdi kendisi diyor hani senin o geceliklerin giysene diye

Ve Merhaba,
hesabım pasifleştirildi. .
sebebi siteye uygun yorumlarda bulunmayışimmis.
peki bana yapılan yorumların niteliği neden incelenmiyor.
Tahrik sonucu ister istemez yorum yapıyoruz ve yorumlarımızın çıkış noktası neden sorgulanmiyor.
Polemik yaratmak isteyenler kendilerini belli ediyor.
Tüm samimiyetiyle durumumu başka yerlere çekmeden yorum yapan arkadaslarima teşekkürü borç bilirim. ..

Cok dogru soylediniz ya o beyaz sabahlikli takim banada cok itici geliyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…