- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Tabi pamuklu don en sağlıklısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .
sizinki en azından açıklama yapmış:)Hani söyle bi algı var.erkekler bu tarz giysilerin kullanılmasını ister diye.ve genellikle arkadaşlarım vs kullanıyor. Ve eşleri memnun benim ki numune sanırım. . .
şöyle bi açıklama yaptı, gizemli şeyleri seviyormus, her şey meydanda olunca itici geliyormuş ona.. sanırım daha masum şeyler seviyor ..ewett...
Hay, ağzın bal yesin bacım.Deger yargisi farkliysa kategorize ettigi kadinlarla sosyal sorumluluk projesi icin mi bulusmus
Cok dogru soylediniz ya o beyaz sabahlikli takim banada cok itici geliyor nedense.Ben de sevmem oyle satenli dantelli gecelikleri, kombinezonlari falan, hele Çeyiz seti olarak satilan beyaz sabahlikli falan takimlar olur ya uzun olur bi de, erotizmden inanilmaz uzak gelir bana.
Eşim de sevmez ayrica, her insanin farkli zevk ve begenileri olabilir, bu zaten cok normal degil mi?