- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Bence konuyu açanin sevgili kocişinden tek farkı kadın olmasi,düşünce yapıları aynı
O tarz kıyafet giyenleri genel bir aşağılama söz konusu ikisinde de.biri hayat kadınlarına benzetiyor diğeri de öyle kıyafetler giydigine göre kocan aç demek ki mantığında.
konu bir kocise övgü olmalıydı zira tüm olumsuz yorumlara çok anormal bir tepki var.değişik .
not:fantazi ic çamaşırını sevmem başka yerden vurmaya çalış mumkunse
Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .
Uvvv konu nerelere uçmuş gitmişEşiniz sevmiyorsa siz de o yokken giyin. Bir de bu tarz kıyafetler sadece bir erkke için giyilmez ki. Bekar kızlarda giyiyor. Zevk meselesi.
erkegı doyurmak nedir yahu? bak bu kafada oldugun sürece eşinden yana çok çekersınTepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...
Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .
Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...
Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ben ce sen tavrınla onun istediği ortamı yaratmamıssın canım yani bu bir tahmin olacak ama sen fazla saf ve bakir kalmıssın gibime geldi :)Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
siz ilk basta neden giydiniz? eşinize yetemediğinizi/yetemeyeceğinizi düşündüğünüz için mi?
Tewww tırreeekkk...Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
Zevkler renkler farklı olmasaydı her konuda bunca çeşit zenginliği bulunmazdı.
Kimi insan süslü şık frapan olmaktan hoşlanır. Böyle giyinir ve bunu hakkıyla taşır.
Kimi kişi sade spor rahat olmaktan hoşlanır ve böyle giyinir.
Kimimiz de zaman zaman her iki tarzı da üzerimizde taşımaktan hoşlanırız.
Konu sahibi eşinin hoşlanacağını düşündüğü kendisine yakıştırdığı özel bir giysiye onay gelmeyince
sanırım her erkeğin onay vereceğini sandığı için şaşkınlık yaşamış.
Eşinin kafa yapısında olan erkeler var mı diye merak edip hemcinslerine sormuş.
Damdan düştüm. Damdan düşenler yardımcı olursa sevinirim demiş.
Hepimiz konularımızı bu niyetle açmıyor muyuz arkadaşlar?
Maruzatımızı anlaşılır kılmaya çalışırken ola ki farklı anlamlara çekilecek bir cümle sarfedildi.
Şimdi izninizle soruyorum size; Bu cümleyi cımbızlayarak didiklemenin mantığı nedir?
Evet ilk 2 sayfada konu sahibinin ve yorumların içtenliği farkediliyor.sayfaların başında zaten bu zevk ve renk kısmı , bazı erkeklerin hoşlanmadığı, bunun doğal oldugu, yıkılacak üzülecek bir şey olmadığı anlatıldı.
ama bir kadına kalkıp ''sen eşini doyuramadığın için giyiyorsun demek ki, benim kocam bizim ilişkimizin kıyafete ihtiyacı yok dedi'' derse bu daha ne kadar yanlış anlaşılabilir. zaten yanlış bir cümle ve resmen hakaret.
ve konuyu açma nedeni de alsında başka konustukca cıktı niyeti