Sevgili eşime dair...

Bence konuyu açanin sevgili kocişinden tek farkı kadın olmasi,düşünce yapıları aynı
O tarz kıyafet giyenleri genel bir aşağılama söz konusu ikisinde de.biri hayat kadınlarına benzetiyor diğeri de öyle kıyafetler giydigine göre kocan aç demek ki mantığında.

konu bir kocise övgü olmalıydı zira tüm olumsuz yorumlara çok anormal bir tepki var.değişik .

not:fantazi ic çamaşırını sevmem başka yerden vurmaya çalış mumkunse :63:

verilmek istenilen msj şu anlaşılan

o tür kıyafetleri giyen kadınlar ahlaksız kötü kadınlardır

benim koçişim bana o tür kıyafetler konduramıyor bakın beni ne çok seviyor.

çatlayın da patlayın:KK53:ne seviyoruz ne aşığız be :nazar::KK70:

Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .

mayası bozuklar haricinde hiçbir erkek karısının giydiği seksi çamasırları görüp ''bizim hanım genelev kadınlarına benzemiş'' diye aklından geçirmez.

Sadece bu zevk meselesidir.

Bazıları daha masum seksilikten hoşlanır bazıları ise daha sivri seksilikten hoşlanır.
Bunu belirleyen de insanın zevkleridir.genelevdeki kadınların ne giydikleri değil.

Uvvv konu nerelere uçmuş gitmiş :KK55::KK55: Eşiniz sevmiyorsa siz de o yokken giyin. Bir de bu tarz kıyafetler sadece bir erkke için giyilmez ki. Bekar kızlarda giyiyor. Zevk meselesi.

Ben zaten bekarken renkli dantelli saten iç çamaşır kullanıyordum ve kullanıyorum da.gecelikte kullanıyorum. Ancak fantazi iç giyim benim kastettiğim. ..eşim hoslanmadi

Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...
erkegı doyurmak nedir yahu? bak bu kafada oldugun sürece eşinden yana çok çekersın :KK66:
gecelık gıymek doyumlukluk degıl, ilişkiye heyecan katmaktır :KK66:

Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .

Eşin seni kafasında bambaşka yerlere oturtmuş bile. Sen anne olacak kadınsın. Onun karısısın. Çocuklarını yetiştireceksin. Öyle edepsiz(!) kıyafetleri üzernde görünce bilinçaltı sinyal değiştirmiş.:)

Giymek istiyorsan ikna edeceksin bi şekilde. Ortak noktalarda buluş. Yavaş yavaş esnet sınırları. Kafasındaki algıyı kıracak olan sensin. Birçok erkeğin böyle düşündüğünü sanmıyorum. arkadaş çevremde eşi böyle olanını duymadım en azından. Ben de çoğunlukla pamuklu cicili gecelikler giyerim. Ama bunları giydiğimde de bambaşka olur. iş yerindeki evli arkadaşlarla la senzanın altını üstüne getirmiştik bir sefer. Hepimiz normalde ne kadar sade insanlarsak o çamaşırlarda kaçtığımız abartıya hala güleriz.

Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...

Belki de siz doyuramıyosunuzdur giymediğniz için. Belki de hayat kadınlrına gidiyodur ordan aşinadır. Ben de demin mantıklı mantıklı cevap yazmışım. Keşke bunu göreydim.

ahh mariam, bu kadar gecelık gıyen kadınlarından arasında nasıl bu kadar masum kalmayı başarabıldın
işte gözümde muhteşem olmanın nedenı bu bebeeeem
başkasın sen tertemızsın. merak etme daha sonra gecelık davasını baaskalarında hallederım
nikahım altında oldugun sürece sen don gıymeye devam bebeeem :KK24:

siz ilk basta neden giydiniz? eşinize yetemediğinizi/yetemeyeceğinizi düşündüğünüz için mi?

Öf yani..sizinkide dert mi...altı üstü bi çamaşır be der geçerim..ama yorumlarina baknca esiniznz absürt bi mantığı var..demeyim dedim demeden edemedim:KK43:

Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
ben ce sen tavrınla onun istediği ortamı yaratmamıssın canım yani bu bir tahmin olacak ama sen fazla saf ve bakir kalmıssın gibime geldi :)

Bir arkadas daha vardı kk da önce kocasıyla ilgili kötü sayılabilecek bir konu açardi sonra aslında yanlış anlamışım canım kocişim şunu demek istemiş mükemmel bir adam kıvamına getirirdi komnuyu.bu da o tarz bişey.

Zevkler renkler farklı olmasaydı her konuda bunca çeşit zenginliği bulunmazdı.
Kimi insan süslü şık frapan olmaktan hoşlanır. Böyle giyinir ve bunu hakkıyla taşır.
Kimi kişi sade spor rahat olmaktan hoşlanır ve böyle giyinir.
Kimimiz de zaman zaman her iki tarzı da üzerimizde taşımaktan hoşlanırız.
Konu sahibi eşinin hoşlanacağını düşündüğü kendisine yakıştırdığı özel bir giysiye onay gelmeyince
sanırım her erkeğin onay vereceğini sandığı için şaşkınlık yaşamış.
Eşinin kafa yapısında olan erkeler var mı diye merak edip hemcinslerine sormuş.
Damdan düştüm. Damdan düşenler yardımcı olursa sevinirim demiş.
Hepimiz konularımızı bu niyetle açmıyor muyuz arkadaşlar?
Maruzatımızı anlaşılır kılmaya çalışırken ola ki farklı anlamlara çekilecek bir cümle sarfedildi.
Şimdi izninizle soruyorum size; Bu cümleyi cımbızlayarak didiklemenin mantığı nedir?

Zevkler renkler farklı olmasaydı her konuda bunca çeşit zenginliği bulunmazdı.
Kimi insan süslü şık frapan olmaktan hoşlanır. Böyle giyinir ve bunu hakkıyla taşır.
Kimi kişi sade spor rahat olmaktan hoşlanır ve böyle giyinir.
Kimimiz de zaman zaman her iki tarzı da üzerimizde taşımaktan hoşlanırız.
Konu sahibi eşinin hoşlanacağını düşündüğü kendisine yakıştırdığı özel bir giysiye onay gelmeyince
sanırım her erkeğin onay vereceğini sandığı için şaşkınlık yaşamış.
Eşinin kafa yapısında olan erkeler var mı diye merak edip hemcinslerine sormuş.
Damdan düştüm. Damdan düşenler yardımcı olursa sevinirim demiş.
Hepimiz konularımızı bu niyetle açmıyor muyuz arkadaşlar?
Maruzatımızı anlaşılır kılmaya çalışırken ola ki farklı anlamlara çekilecek bir cümle sarfedildi.
Şimdi izninizle soruyorum size; Bu cümleyi cımbızlayarak didiklemenin mantığı nedir?

sayfaların başında zaten bu zevk ve renk kısmı , bazı erkeklerin hoşlanmadığı, bunun doğal oldugu, yıkılacak üzülecek bir şey olmadığı anlatıldı.

ama bir kadına kalkıp ''sen eşini doyuramadığın için giyiyorsun demek ki, benim kocam bizim ilişkimizin kıyafete ihtiyacı yok dedi'' derse bu daha ne kadar yanlış anlaşılabilir. zaten yanlış bir cümle ve resmen hakaret.

ve konuyu açma nedeni de alsında başka konustukca cıktı niyeti

sayfaların başında zaten bu zevk ve renk kısmı , bazı erkeklerin hoşlanmadığı, bunun doğal oldugu, yıkılacak üzülecek bir şey olmadığı anlatıldı.

ama bir kadına kalkıp ''sen eşini doyuramadığın için giyiyorsun demek ki, benim kocam bizim ilişkimizin kıyafete ihtiyacı yok dedi'' derse bu daha ne kadar yanlış anlaşılabilir. zaten yanlış bir cümle ve resmen hakaret.

ve konuyu açma nedeni de alsında başka konustukca cıktı niyeti
Evet ilk 2 sayfada konu sahibinin ve yorumların içtenliği farkediliyor.
3. sayfadan itibaren oklar konu sahibinin eşine yönelmeye başlayınca konu mecrağından çıkmaya başlamış.
Konuyu açma nedeninin farklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlamış.
Samimi yanıtları ne yazık ki kendisine yöneltilen oklara dönüştürülmüş.
Baştan itibaren değil de herhangi bir noktadan dahil olanların yanlış değerlendirmeleri nedeniyle
konu boyut değiştiriyor kanımca.
Birbirimizi daha doğru anlamaya çalışmadıkça iyi niyetli yaklaşımlardan maraz doğuyor maalesef.
Önceki yorumumu yazarken konu sahibinin banlandığını bilmiyordum. İçtenliğine inandığım için
gerginliğin nedenini anlamaya çalışmıştım lakin banlandığına ve söz halkı kalmadığına göre benim de
söyleyeceklerimin anlamı kalmadı.
Değerli yanıtın için çok teşekkür ederim hannesli. Keyifli forumlar dilerim.

X