Sevgili eşime dair...

Eşimin benden önceki yaşantısı beni ilgilendirmez.,sizleri hiç ilgilendirmez.herkesin değer yargısı Farklıdır.korkunç bir tepki verdi farkındayım...o böylesi şeyleri üzerimde görmek istemiyor, bu onun beklentisi..kapatalım konuyu..durumu paylaşıp yorumlarınizi ,farklı bakış açılarını merak ettim.bu kadarı pek fazla..

Deger yargisi farkliysa kategorize ettigi kadinlarla sosyal sorumluluk projesi icin mi bulusmus

ben bilmem beyim bilir diyorsun yanı

benden öncesi için ewett...
ıyı ama burada benım anlatmak ıstedıgım sey öncesı degıl kı.. önceden haltları yıyıp yıyıp, hatta bunu acık acık belırtıp kocasına gecelık gıyen kadına bu tarz muamele yapması. bu normal mı? daha dogrusu; ben kadınlarla bırlıkte oldum gecelıklerı de genelevdekı kadınlar gıyıyor demesı ?

evet beklenti, bir kadının eşinin hoşuna gitmeyi beklemesi neden kötü
Yeterince hoşuna gidiyordur zaten. Daha fazla hoşlanması için farklı nesnelere gereksinim duymuyordur.
Hatta onu öyle beğenmiştir farklı görünümde yabancılaştığını hissediyordur.
Kadının denemesi kötü değil elbette. Kötü olan beklentisine karşılık bulamadığı için incinmesi.

Eşimin ilk verdiği tepki üzdü beni ewet.
ama sonrasında bizim buna ihtiyacimiz yok dedi...pijamalarımi giydim .böyle daha seksisin diye espri yaptı bi de...

Eşimin ilk verdiği tepki üzdü beni ewet.
ama sonrasında bizim buna ihtiyacimiz yok dedi...pijamalarımi giydim .böyle daha seksisin diye espri yaptı bi de...
Tam da bunu anlatmak istiyordum işte.
Eşinin fantaziye karşı tutumunu öğrenmiş oldun.
Zamanla beklentiler değişebilir elbette.
Bu konuda talebi olursa sana hissettirir, anlarsın yani.
Huzurunuz keyfiniz bol olsun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…