- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Fantazi giysi beklentiyi işaret ettiği için itici gelmiştir.
nasıl yani, beklenti derken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deger yargisi farkliysa kategorize ettigi kadinlarla sosyal sorumluluk projesi icin mi bulusmusEşimin benden önceki yaşantısı beni ilgilendirmez.,sizleri hiç ilgilendirmez.herkesin değer yargısı Farklıdır.korkunç bir tepki verdi farkındayım...o böylesi şeyleri üzerimde görmek istemiyor, bu onun beklentisi..kapatalım konuyu..durumu paylaşıp yorumlarınizi ,farklı bakış açılarını merak ettim.bu kadarı pek fazla..
Aa ewett büyük olasılıkla...Deger yargisi farkliysa kategorize ettigi kadinlarla sosyal sorumluluk projesi icin mi bulusmus
Neden giyilir?nasıl yani, beklenti derken
Himmm bende oyle dusunmustumAa ewett büyük olasılıkla...
ben bilmem beyim bilir diyorsun yanıEşimin benden önceki yaşantısı beni ilgilendirmez.,sizleri hiç ilgilendirmez.herkesin değer yargısı Farklıdır.korkunç bir tepki verdi farkındayım...o böylesi şeyleri üzerimde görmek istemiyor, bu onun beklentisi..kapatalım konuyu..durumu paylaşıp yorumlarınizi ,farklı bakış açılarını merak ettim.bu kadarı pek fazla..
Himmm bende oyle dusunmustum
benden öncesi için ewett...ben bilmem beyim bilir diyorsun yanı
ıyı ama burada benım anlatmak ıstedıgım sey öncesı degıl kı.. önceden haltları yıyıp yıyıp, hatta bunu acık acık belırtıp kocasına gecelık gıyen kadına bu tarz muamele yapması. bu normal mı? daha dogrusu; ben kadınlarla bırlıkte oldum gecelıklerı de genelevdekı kadınlar gıyıyor demesı ?benden öncesi için ewett...
Yok bana karşı yapmadınız zaten, daha önceki yorumlarının birinde öyle demiştiniz, konuya ithafen yazdım.sana karşı fevri yorum yaptığımı düşünmüyorum onu konu sahibine söyledim daha ziyade eşine, yaptığı genellemeye
Hoşa gitmeyi ummak da bir beklenti değil mi?Hoşa gittiği için kadın kendini daha seksi hissettiği için ya da ikisi birden
Hoşa gitmeyi ummak da bir beklenti değil mi?
Yeterince hoşuna gidiyordur zaten. Daha fazla hoşlanması için farklı nesnelere gereksinim duymuyordur.evet beklenti, bir kadının eşinin hoşuna gitmeyi beklemesi neden kötü
Yeterince hoşuna gidiyordur zaten. Daha fazla hoşlanması için farklı nesnelere gereksinim duymuyordur.
Hatta onu öyle beğenmiştir farklı görünümde yabancılaştığını hissediyordur.
Kadının denemesi kötü değil elbette. Kötü olan beklentisine karşılık bulamadığı için incinmesi.
son yorumun daha toparlayıcı oldu yoksa şu yukardaki yorumu bambaşka yorumlamıştım sanki kadın cinsel beklenti içine giremez sadece beklentiyi karşılar gibi
Tam da bunu anlatmak istiyordum işte.Eşimin ilk verdiği tepki üzdü beni ewet.
ama sonrasında bizim buna ihtiyacimiz yok dedi...pijamalarımi giydim .böyle daha seksisin diye espri yaptı bi de...