Sevgili eşime dair...

Genelev kadınları lafı ilginç bir söylem olmuş ama şaşırmadım açıkçası. Toplumumuzda öyle bir algı var, genelev çalışanlarına milletin ne gözle baktığı ortada: kötü kadın, fahişe, ahlaksız, o*** falan filan. Halbu ki ben öyle görmüyorum mesela. Genelevde cinsel deneyim yaşayan bir sürü erkek var, kendi tabirleriyle "işlerini görüyor"lar, hakkaten de öyle. İyi ki de var şu genelevler yoksa bu kadar insan nereye gidecekti, yolda gördüğü kızlara mı saldıracaktı? Kendi alanında topluma faydası olan bir yerin çalışanlarının halkın gözünde böyle aşağıda görülmesi üzücü. O da onların yaptığı iş, onlar da öyle para kazanıyorlar size ters gelse de gelmese de.

Bence bunun tartışılması yersiz. Konu sahibi kondurmak istemiyordur belki ya da ne düşünüyor bilmiyorum ama eşinin yaptığı benzetme hoş olmamış. Tamam konu bu değil ama madem kendisi bunu yazdı, buna da yorum yapan çıkacaktır. Sanal ortamda kimse kimseye alınıp da kendini yıpratmasın bence.

Asıl konuya yapacağım yorum ise; kendi düşüncesi içinde yakıştıramamış olabilir. Siz de o nasıl seviyorsa öyle giyinin, üzerinde çok durulacak bir mevzu değil bence. Yeni evli falan mısınız bu arada, konu sahibi?

Genelev kadınları lafı ilginç bir söylem olmuş ama şaşırmadım açıkçası. Toplumumuzda öyle bir algı var, genelev çalışanlarına milletin ne gözle baktığı ortada: kötü kadın, fahişe, ahlaksız, o*** falan filan. Halbu ki ben öyle görmüyorum mesela. Genelevde cinsel deneyim yaşayan bir sürü erkek var, kendi tabirleriyle "işlerini görüyor"lar, hakkaten de öyle. İyi ki de var şu genelevler yoksa bu kadar insan nereye gidecekti, yolda gördüğü kızlara mı saldıracaktı? Kendi alanında topluma faydası olan bir yerin çalışanlarının halkın gözünde böyle aşağıda görülmesi üzücü. O da onların yaptığı iş, onlar da öyle para kazanıyorlar size ters gelse de gelmese de.

Bence bunun tartışılması yersiz. Konu sahibi kondurmak istemiyordur belki ya da ne düşünüyor bilmiyorum ama eşinin yaptığı benzetme hoş olmamış. Tamam konu bu değil ama madem kendisi bunu yazdı, buna da yorum yapan çıkacaktır. Sanal ortamda kimse kimseye alınıp da kendini yıpratmasın bence.

Asıl konuya yapacağım yorum ise; kendi düşüncesi içinde yakıştıramamış olabilir. Siz de o nasıl seviyorsa öyle giyinin, üzerinde çok durulacak bir mevzu değil bence. Yeni evli falan mısınız bu arada, konu sahibi?

Ewett...

pa%C3%A7al%C4%B1-don_344623.jpg
Herşey zamanında güzel bunu mu giyeyim diyin :KK70: :KK70:
Gulmekten karnima ağrılar girdi:KK70:

o o oni gaynanamin doni ben yikamam oni pis kokuyo doni :KK70:

gaynanamin donu arada gelince yur yıkar asarim hatirlattigin için sagolasin :p

Bazıları masum sever :) Net :) Herkes fantaziden hoslanicak diye bişey yok ki. Her saatte her ortamda kibar zarif birini görmeyi tercih ediyo bana kalırsa. Çok normal :)

niye saldırsınlar canım mastürbasyon yapsın boşalamayınca patlayıp ölen yok sonuçta, hangi kadın oralarda çalışmak ister

ayrıca bence kadın zaten kendi istiyosa giymeli istemiyorsa giymemeli, kadın belki o kıyafetlerle kendini daha seksi feminen hissediyo eşi istemiyo diye neden giymesin ki

niye saldırsınlar canım mastürbasyon yapsın boşalamayınca patlayıp ölen yok sonuçta, hangi kadın oralarda çalışmak ister

ayrıca bence kadın zaten kendi istiyosa giymeli istemiyorsa giymemeli, kadın belki o kıyafetlerle kendini daha seksi feminen hissediyo eşi istemiyo diye neden giymesin ki
İsteyerek çalışanlar var tabi, olmaz mı? Millete de saygı duymak düşer. Kimse kimsenin nasıl para kazanacağına karışamaz, karışsa bile bunu takan olmaz. Olsaydı bu kadar yasadışı para kazanma olayları da olmazdı doğal olarak. Cinsel ilişki mastürbasyondan çok daha fazlasıdır, aynı şey değil. Bu işi gören bir mecra varsa insanlar da orayı kullanmakta özgür. Ayrıca siz Türkiye'de gerçekten erkeklerin sizin düşündüğünüz gibi düşünmesini beklemiyorsunuz, değil mi? Mastürbasyonla yetinmez bizimkiler, gider ona buna tecavüz eder. İnsanımızı bilmiyor değiliz.

Yanlış anlamayın ama neden bu kadar muhalefet oldunuz ki? Fevri yorum yazdığınızı siz de kabul ettiniz ama bence büyütülecek ya da ısrarla karşı çıkılacak bir durum yok. Yani şöyle; içinden gelip eşini mutlu etmek istediği için giymesinde ne sakınca var? Cinsellik önemlidir ve burada cinsel konularda sorun yaşayan dünya kadar insan var. Neden inadına davranıp da sorun çıkarsın? Şimdi, kadın giymek istiyor ama adam da giymesini istemiyor; iki tarafın da gönlü olması lazım. Bunu bir sorun haline getirmeden nasıl çözebilir insanlar?

Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.

Adam burada düşüncesini açık etmiş bence.. Normal şortlu askılı ipek takımlar var çok hoş. Bende kullanmıştım onlardan alabilirsin.
Bunlardan mesela;

sortlu-bayan-pijama-modelleri-2014-15.jpg

İsteyerek çalışanlar var tabi, olmaz mı? Millete de saygı duymak düşer. Kimse kimsenin nasıl para kazanacağına karışamaz, karışsa bile bunu takan olmaz. Olsaydı bu kadar yasadışı para kazanma olayları da olmazdı doğal olarak. Cinsel ilişki mastürbasyondan çok daha fazlasıdır, aynı şey değil. Bu işi gören bir mecra varsa insanlar da orayı kullanmakta özgür. Ayrıca siz Türkiye'de gerçekten erkeklerin sizin düşündüğünüz gibi düşünmesini beklemiyorsunuz, değil mi? Mastürbasyonla yetinmez bizimkiler, gider ona buna tecavüz eder. İnsanımızı bilmiyor değiliz.

Yanlış anlamayın ama neden bu kadar muhalefet oldunuz ki? Fevri yorum yazdığınızı siz de kabul ettiniz ama bence büyütülecek ya da ısrarla karşı çıkılacak bir durum yok. Yani şöyle; içinden gelip eşini mutlu etmek istediği için giymesinde ne sakınca var? Cinsellik önemlidir ve burada cinsel konularda sorun yaşayan dünya kadar insan var. Neden inadına davranıp da sorun çıkarsın? Şimdi, kadın giymek istiyor ama adam da giymesini istemiyor; iki tarafın da gönlü olması lazım. Bunu bir sorun haline getirmeden nasıl çözebilir insanlar?

sana karşı fevri yorum yaptığımı düşünmüyorum onu konu sahibine söyledim daha ziyade eşine, yaptığı genellemeye

Ya bu kocisleriNi korum korum koruyanlari da anlamiyorum adam resmen genelevde calisanlara benzetmis ..Sanki burdaki kizlar benzetmis ,koca geneleve gitmediyse nerden biliyo kim ne giyiyo ben sahsen bilmiyorum ..
Madem geneleve gitmedi o zaman kadesa kadesa Nin dedigi gibi emrahin filminden gordu ..Ama yok bence gitti ...Neyse kocisiniz cok kiymetliyse acmayin konu sizin pasa gonlunuze gore yorum yapmak icin burdayiz zaten te allam ...

Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.
ne rahat söyleyebılıyor bunları. erkegın namusu yok mu ki kendı her haltı yıyıp sana saçma sapan bir çamaşırı bıle gıydırmıyor?

benım kocam bana senın kocanın dedıklerını dese yolarım agzını yüüzünü :KK66:
ne saçma şeyler bunlar yaa... en nefret ettıgım erkek modeli; her boku onla bunla yıyıp, evlenecegı kadını bakıre ıstemesı ve ona bir çamaşırı bılr kısııtlaması.. nasıl bır kafaysa artık

Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
ay ne güzel işteee ne adamlar var karısı o tarz gecelik giymiyo diye boşanma eşigine gelennnn ne adamlar var karısı ayıcıklı pijamayla yataga giriyo diye ayrılmak isteyen..duyuyoruz hep..yani sen sevin bence:) ama tabiki uslubu yanlış .hiç yakışmamış cıkar v.s dememeliydi.....yani canım güzel olmuş ama hic gerek yokk bunlara ben seni ne giysen hoş bulurum diyebilirdi

Her cesit fantezi urun giyerim. En basiti kendim icin giyerim. Bi yerde okumustum, kadin iliski sirasinda kendini izlemeyi cok severmis. Ben kendimi cekici bulmazsam karsimdaki de bulmaz ki. Tamam bu tur seyler giymeden de cekici olunur fakat heyecan katmak adina ben faydali oldugunu dusunuyorum.
He giydirmeyen erkekler varmis bunu da gorduk. İbrahim tatlisesin bi filmi vardi, onda da vardi bu sahne. Kadinin aldigi da boydan boya ipek gecelik. Neymis, bunlari kotu kadinlar giyermis. İzledigimiz filmlerde hayir yok ya:KK53:

X