- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Genelev kadınları lafı ilginç bir söylem olmuş ama şaşırmadım açıkçası. Toplumumuzda öyle bir algı var, genelev çalışanlarına milletin ne gözle baktığı ortada: kötü kadın, fahişe, ahlaksız, o*** falan filan. Halbu ki ben öyle görmüyorum mesela. Genelevde cinsel deneyim yaşayan bir sürü erkek var, kendi tabirleriyle "işlerini görüyor"lar, hakkaten de öyle. İyi ki de var şu genelevler yoksa bu kadar insan nereye gidecekti, yolda gördüğü kızlara mı saldıracaktı? Kendi alanında topluma faydası olan bir yerin çalışanlarının halkın gözünde böyle aşağıda görülmesi üzücü. O da onların yaptığı iş, onlar da öyle para kazanıyorlar size ters gelse de gelmese de.
Bence bunun tartışılması yersiz. Konu sahibi kondurmak istemiyordur belki ya da ne düşünüyor bilmiyorum ama eşinin yaptığı benzetme hoş olmamış. Tamam konu bu değil ama madem kendisi bunu yazdı, buna da yorum yapan çıkacaktır. Sanal ortamda kimse kimseye alınıp da kendini yıpratmasın bence.
Asıl konuya yapacağım yorum ise; kendi düşüncesi içinde yakıştıramamış olabilir. Siz de o nasıl seviyorsa öyle giyinin, üzerinde çok durulacak bir mevzu değil bence. Yeni evli falan mısınız bu arada, konu sahibi?
Bence bunun tartışılması yersiz. Konu sahibi kondurmak istemiyordur belki ya da ne düşünüyor bilmiyorum ama eşinin yaptığı benzetme hoş olmamış. Tamam konu bu değil ama madem kendisi bunu yazdı, buna da yorum yapan çıkacaktır. Sanal ortamda kimse kimseye alınıp da kendini yıpratmasın bence.
Asıl konuya yapacağım yorum ise; kendi düşüncesi içinde yakıştıramamış olabilir. Siz de o nasıl seviyorsa öyle giyinin, üzerinde çok durulacak bir mevzu değil bence. Yeni evli falan mısınız bu arada, konu sahibi?