- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
-
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
bak diyorum ki ne yazılsa rahatsız oluyorsun ya,
sen önden söyle ne yazılması gerektiğini yorumlar ona göre gelsin.
bu konuda yapılabilecek yorumlar bellidir yani. ne bekliyosun
yani her insan fantazi gecelik vs sevecek diye bir kaide yok.Sadece eşinizin uslubu biraz sert olmuş.Canım ben seni herzaman giyindiğin geceliklerle seviyorm.Bunlardan hoşlanmıyorum diyebilirdi.Uzulmeyin genede siz olur oyle şeyler evliliklerde
Gayet normal bi psikoloji her kadın ya da erkek o tarz kıyafetleri sevecek diye bişey yok.bende sevmem ve giymem,buyrun psikolojimi yorumlayın ne ayağım benKocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
Aha bu sahne küçük emrah filminde vardı onun sevgilisi de böyle gecelik gitmişti emrah da çıkar onu sen benim helalimsin onları kötü kadınlar giyer demişti vallahi aynısıHayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.
Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.
Aha bu sahne küçük emrah filminde vardı onun sevgilisi de böyle gecelik gitmişti emrah da çıkar onu sen benim helalimsin onları kötü kadınlar giyer demişti vallahi aynısı
Valla ne yazsak alınacaksan kapattır konuyu bence.kim ne yazarsa bi atar bu ne?Böylesi bi durumu alay dalga konusu yapmanıza ne gerek var?
eşinizin söylediklerini neden harfi harfine yazdınız ki o zaman, konuyu açarken kime atıfta bulunulacağını anlamanız gerekirdi. şimdi ne diyelim ki biz
Valla ne yazsak alınacaksan kapattır konuyu bence.kim ne yazarsa bi atar bu ne?
Ayrıca dalga değil aynı bu sahneydi ve kocanin o sözleri zaten dalga gecmekten beter ve terbiyesizce!
Aha bu sahne küçük emrah filminde vardı onun sevgilisi de böyle gecelik gitmişti emrah da çıkar onu sen benim helalimsin onları kötü kadınlar giyer demişti vallahi aynısı
Hiç şaşırmayın bazıları böyle benim eşim de hiç sevmez:) o kadar çamaşır boşa gitti daha çok masum çok açık saçık olmayan sade gecelikleri giymeyi ister. Diğer türlü seni hiç beğenmiyorum derKocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
Hiç şaşırmayın bazıları böyle benim eşim de hiç sevmez:) o kadar çamaşır boşa gitti daha çok masum çok açık saçık olmayan sade gecelikleri giymeyi ister. Diğer türlü seni hiç beğenmiyorum der
Üzmeyin kendinizi. Yakışmamış genel anlamda kullanılan "yakışmamış" şeklinde değil. Sanırım o sizi aklında başka bir yere koymuş. Muhtemel hayatına da fazla kadın girmemiş. Sevgi de işin içine girince..Cinsellik ve siz. Henüz bir arada göremiyor gibi. Biraz zaman verin. Bir süre sonra kendi talep edecektir
Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..