Sevgili eşime dair...

Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
Gayet normal bi psikoloji her kadın ya da erkek o tarz kıyafetleri sevecek diye bişey yok.bende sevmem ve giymem,buyrun psikolojimi yorumlayın ne ayağım ben :KK53:

Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.
Aha bu sahne küçük emrah filminde vardı onun sevgilisi de böyle gecelik gitmişti emrah da çıkar onu sen benim helalimsin onları kötü kadınlar giyer demişti vallahi aynısı

Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.

Çok ayıp. Ne alakası var. Ne diyeceğimi bilemedim. Sevmiyorsa bile usulü var söylemenin.
Siz kendisine özel giyiyorsunuz, nerelere çağrışım yapıyor böyle. Sanki sokakta giyeceksiniz .

Böylesi bi durumu alay dalga konusu yapmanıza ne gerek var?
Valla ne yazsak alınacaksan kapattır konuyu bence.kim ne yazarsa bi atar bu ne?

Ayrıca dalga değil aynı bu sahneydi ve kocanin o sözleri zaten dalga gecmekten beter ve terbiyesizce!

Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
Hiç şaşırmayın bazıları böyle benim eşim de hiç sevmez:) o kadar çamaşır boşa gitti daha çok masum çok açık saçık olmayan sade gecelikleri giymeyi ister. Diğer türlü seni hiç beğenmiyorum der

ne güzel işte :)
bizdede fantazi geceleikle kesmiyor beyi bana boydan çorap alacakmışşş:KK17:
inan yorgunlukta büyük iş gibi birde giyinmekkk

üzülme benim eşimde öyle şeyler sevmiyor düşünsene evlendim gecelik aldırmadı ilk gece geceliğim bile olmadı askılı ve baksır tarzı şeyler günlük şeyler seviyor bazı erkekler böyle olur sende onun istediği gibi şeyleri giy hem rahat oluyor arada kendi istediğin şeyleri giyersin

Üzmeyin kendinizi. Yakışmamış genel anlamda kullanılan "yakışmamış" şeklinde değil. Sanırım o sizi aklında başka bir yere koymuş. Muhtemel hayatına da fazla kadın girmemiş. Sevgi de işin içine girince..Cinsellik ve siz. Henüz bir arada göremiyor gibi. Biraz zaman verin. Bir süre sonra kendi talep edecektir

Arkadasima katiliyorum iyi saptama cunku nitekim bende ayni durumdaydim bir zamanlar lakin duzelmisti 1 2 yilin ardindan o zamanlar

Bir sey diyecegim kizlar kimi kadin giyer mini disarida da yakisana yakisir da lakin bwn mesela hic giyememisimdir her acidan korktugumdan, ben de o mini gosterisli abiyeleri alirdim uygun fiyata dustuhunde gece giyerdim ama fataziye kayan dekolteli falan ama sirin seyler bakmistim adam baya hoslanmosti da bence denemeye deger hem hevesini de almis olursun

hizmetçi kostümü deneyin birde :KK70:

X