Sevgili eşime dair...

pa%C3%A7al%C4%B1-don_344623.jpg
Herşey zamanında güzel bunu mu giyeyim diyin :KK70: :KK70:

Yorumlarınıza dikkat etmenizi istiyorum..

ne var yorumumda birliktelikleri olmuş dedin akabinde öyle şeyleri genelev kadınları giyiyor demiş senin giymeni o yüzden istemiyo, parçaları birleştirdiğimde zamanında o mekanlara gittiğini sonradan kendinden utandığını evlenincede eşinin fantazi kıyafet giymesinin hatırlamak istemediği şeyleri hatırlattığını düşündüm ve çokta mantıklı bu

neyini beğenmedin

Mi

Mini elbise etek vs onları ben de giyiyorum.ve begeniyor ewet.ama fantazi gecelik konusuna gelince...

Çok iç gösteren çamaşırları eşim de beğenmiyor aynen dediği laf gizemli olucak öyle ortada olmicak her şey demişti. Bu sebepten bi çamaşırı değiştirmiştim mesela beğenmediği için :)

ne var yorumumda birliktelikleri olmuş dedin akabinde öyle şeyleri genelev kadınları giyiyor demiş senin giymeni o yüzden istemiyo, parçaları birleştirdiğimde zamanında o mekanlara gittiğini sonradan kendinden utandığını evlenincede eşinin fantazi kıyafet giymesinin hatırlamak istemediği şeyleri hatırlattığını düşündüm ve çokta mantıklı bu

neyini beğenmedin

Yorumunuz takdir edersiniz ki hoşuma gitmedi. Hepsi bu...onun yasantilari üzerinden yorum yapmanızı istemem.

yorumlarım fevri farkındayım ama sana değil eşine, yoksa konuda seninle ilgili bi durum yok, eşinin sevmediği bir şeyi diğer kadınları aşağılamak pahasına başka bir şeye benzetmesi sinir bozucu

Yorumunuz takdir edersiniz ki hoşuma gitmedi. Hepsi bu...onun yasantilari üzerinden yorum yapmanızı istemem.

küçük bi parantez açmak isterim, bu konu başlı başına eşinizin yasantıları üzerine kurulu.
kocan kesın gay mi yazaydık
:KK51:

Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?

yani her insan fantazi gecelik vs sevecek diye bir kaide yok.Sadece eşinizin uslubu biraz sert olmuş.Canım ben seni herzaman giyindiğin geceliklerle seviyorm.Bunlardan hoşlanmıyorum diyebilirdi.Uzulmeyin genede siz olur oyle şeyler evliliklerde

X