- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
-
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Üzmeyin kendinizi. Yakışmamış genel anlamda kullanılan "yakışmamış" şeklinde değil. Sanırım o sizi aklında başka bir yere koymuş. Muhtemel hayatına da fazla kadın girmemiş. Sevgi de işin içine girince..Cinsellik ve siz. Henüz bir arada göremiyor gibi. Biraz zaman verin. Bir süre sonra kendi talep edecektir
beyaz dantelli falansa beğenmemiş olabilirdaha renkli göz alıcı şeyler denemelisin
Aaa fakat bu derin bir tutku olmayabilir
Masum ama seksi geceliklerde var. Mesela bende giymem yada param yok alamıyom şuan için neyseElbiselerim var mini mini onları giyiyorum eşim çok beğeniyo :)
Hani söyle bi algı var.erkekler bu tarz giysilerin kullanılmasını ister diye.ve genellikle arkadaşlarım vs kullanıyor. Ve eşleri memnun benim ki numune sanırım. . .
şöyle bi açıklama yaptı, gizemli şeyleri seviyormus, her şey meydanda olunca itici geliyormuş ona.. sanırım daha masum şeyler seviyor ..ewett...
Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?
Aaa fakat bu derin bir tutku olmayabilir