Sevgili eşime dair...

fakat bu derin bir tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
364
147
Kocam fantazi gecelik ..vs gibi iç giyim ürünlerini giymemi istemiyor. Çok şaşkınım..
çeyiz için aldığımı giydim ve bana "bu ne böyle giyinmissin? Hiç güzel olmamış "dedi.çıkarmamı istedi.sana yakistirmiyorum dedi.
açıkçası üzüldüm ben.çünkü yakıştığını düşünmüştüm. Öyle işte. Sizce nasıl bir psikolojidir bu?

O tarz çamaşırları filmlerde hep cinselliği ticarete dönüştüren insanlarda görürdük şimdi artık öyle değil tabiki ama kafasında öyle bişeyi çağrıştırıyo olabilir yada tamamen zevkidir net budur diyemeyiz tabiki

Üzmeyin kendinizi. Yakışmamış genel anlamda kullanılan "yakışmamış" şeklinde değil. Sanırım o sizi aklında başka bir yere koymuş. Muhtemel hayatına da fazla kadın girmemiş. Sevgi de işin içine girince..Cinsellik ve siz. Henüz bir arada göremiyor gibi. Biraz zaman verin. Bir süre sonra kendi talep edecektir

Hayatına kadınlar girmiş. Ve cinselliği yaşadığı da olmuş. Bana,bunları genelev kadınları giyiyor dedi.çok da absürd ya da abartı degildi oysaki.anlayamadım.

Hani söyle bi algı var.erkekler bu tarz giysilerin kullanılmasını ister diye.ve genellikle arkadaşlarım vs kullanıyor. Ve eşleri memnun benim ki numune sanırım. . .
şöyle bi açıklama yaptı, gizemli şeyleri seviyormus, her şey meydanda olunca itici geliyormuş ona.. sanırım daha masum şeyler seviyor ..ewett...

Masum ama seksi geceliklerde var. Mesela bende giymem yada param yok alamıyom şuan için neyse Elbiselerim var mini mini onları giyiyorum eşim çok beğeniyo :)

Eşinize katılıyorum. Eşler arasında gizem şart

Adam hoşlanmıyor demekki böyle şeylerden, bunda şaşıracak ya da üzülecek ne var anlamadım. Erkekleri cinsellik konusunda hepsi aynıymış gibi tek bir kategoriye sokmasak daha mutlu oluruz. Erkekler her zaman sevişmeye hazır değildir, her erkek fantazi kıyafet sevmez, her erkeğin hoşlandığı şeyler farklıdır. Bunları kabullendikten sonra sıkıntı yaşamazsınız.

Bir de o saten gecelikler, dantelliler falan bana da çok itici geliyor. Hele kırmızılı siyahlı olanlar tüylerimi diken diken ediyor. Ama açık renk jartiyer takımlarına bayılırım. Beyaz, ekru, pudra pembe olacak. Çok asil duruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…