Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulluyum ben. Kıs su an belki ondan öle düşünüyorsundur. Bir de ben cok kalabalık bir ortamdan gidip sakinlik için istiyorum.Siz iş için mi tasındınız?Olur olur da:) fazla heveslenme, 6 Aydır buradayım hala alışamadım, hala sevemedim. Sen nerde yaşıyorsun?
Gerçekten camı açtım şu an bir nefes aldım:) istanbuldaysanız aynı performansı sizden de bekliyorum ben de ailemi çok özledim. Merkezdeler mi?Benim abim,yengem ve yeğenim orda yaşıyor. Can parçalarım
Görmeyi çok istiyorum. Benim için bir nefes çeker misiniz?
Bol bol dısarı cıkın ve yürüyüş yapın. Hatta yoga ve platese baslayın belki de =) meze dükkanı acabilirim alkolsüz =) esiniz orada mı calısıyor? Çok tşk ederim sizde adapte olduktan sonra ayrılamayacaksınız belki...31 yaşındayım. Çok akıllı ben 4 mevsim yaz olan bir şehirde yaşamak istiyorum dedim. Merkezdeyiz evet fakat İnan’ın gelir düzeyin ortalama üzeride olsa enerjini boşaltabileceğin hiç bir alanın olmaması çok yıpratıcı zaten.Zaten kışın bir çok mekan kapalı ve ilginçtir ki balık restoranları sadece mezeden para kazanıyor, içkisini yanında götürüyor herkes. Herşey gönlünüzce olsun, hayat bu belli de olmaz hiç:)
Merkezdeler canım. Ben çok daha küçük bir şehirdeyim.Nefes için teşekkür ederimm.Gerçekten camı açtım şu an bir nefes aldım:) istanbuldaysanız aynı performansı sizden de bekliyorum ben de ailemi çok özledim. Merkezdeler mi?
Rica ederim ne demek Çok daha küçük bir şehir mi? Sen geliyor musun ziyarete?Merkezdeler canım. Ben çok daha küçük bir şehirdeyim.Nefes için teşekkür ederimm.❤
Evet maalesef,özellikle kiralar gereksiz fazla. Kışları hala bakir ama daha yazını göremedim tam anlamıyla o kadar özlediyseniz, bu yaz buyrun bir kahve içelimÇocuklukluğumda ve gençliğimde çok tatil yaptım orada. Çok da özledim. Ama fiyatları çok artmış her yerin internetten baktığım kadarıyla. Keşke eskisi gibi kimse gitmese bakir kalsaydı. Ama yine cennetir gözümde. Suyu buz gibi bir cennet :)
İnşallah çok çok özledim inşallah gelebilirim :)Evet maalesef,özellikle kiralar gereksiz fazla. Kışları hala bakir ama daha yazını göremedim tam anlamıyla o kadar özlediyseniz, bu yaz buyrun bir kahve içelim
Sanırım ben de sevmeye başladım, bir kaç bizim gibi kafası kırık eş dost bulunca keyfini sürmeye başladımÇok severim, huzurdur orası
Selamlar ben yazın tatil icin gelmek istiyorum ilk kez:) nasıl geliniyor oraya en kısa?Selam kızlar, Datça’da yaşayan var mı?