• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Sevgili anneler doga koleji hakkında ne düşünüyorsunuz

gulenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
13
0
86
İstanbul
Merhaba,
Temiz,yeni yapılmış pırıl pırıl bir okul ister istemez aklımızı çeldi..kayıt ettirme aşamasında da son derece sevecen ve ilgililer..ama kafamız karıştı dün oturup da forumlar eksi,Uludağ ve İTÜ sözlükte yorumları okuyunca..
Ogrencilere ticari araç,velilere de müşteri gözüyle baktıklarına dair çok sayıda yazı var..ayrıca belli bir görüşü desteklediğine de dair yazılar da.
İyi bir egitim alsın,SBS başarısı,şudur budur derken yanlış yapmak da korkutuyor elbette..Aslında aslinda bir okula,bize yakın oldugundan,yapımıza ters dusmeyeceginden, kafamızda soru işaretleri de kalsa da karar vermiştik.Hala,bulunduğu yerin bir han olması,doğru dürüst bir park yerinin bile olmaması,toprakli bir bahçesinin olmaması vs bizi düşündürüyor.

Doga Koleji'ne giden cocuğunuz.konunuz komşunuz var mı izlenimleriniz neler?yorgunum dusunmekten..
İki satır da olsa yazarsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler..:44:

benim eltimin üç kızıda oraya gidiyor... eltim çok memnun. bende çocuklarımı oraya yazdırdım. biri ilkokul 1'e biride 5'e başlıyacak. kitapları geldi. 1. sınıf kitapları içinde ingilizce kitaplar var. 5. sınıf kitaplarının arasında hem almanca hemde ingilizce kitaplar vardı. birde eltimin büyük kızı düşünce açısından hiç baskı yapmadıklarını söylüyor. 7 ve 8. sınıfı orda okudu.

Doğa kolejlerini çok araştırdım,gerçekten kaliteli eğitim veren bir okul.Bulunduğum şehirde şubesinin açılacağı söylenmişti ama malesef açılmadı.Kesinlikle tercih edeceğim bir okul.

Doğada çalışan bir öğretmen arkadaş çok şikayetçiydi, disiplin eksikliği, yönetimin tavırları vs gibi şeyler.
Benim gözlemlerim de biraz fazla rahat ve ilgisiz. tabi bu öğretmen kadrosuna göre değişir.

bizim şehrimizede açıldı doğa, merak ettim araştırdım bende, böyle muallakta kaldınca şikayet var sitesine ve ekşi sözlüğe bakarım bence sizde bakın. gördüğüm bi blogtaki annenin yazısına çok gülmüştüm, okullar açıldıktan 2 hafta sonra çocuğunu doğadan almış, iki ay sonra telefon edip çocuğunuzla şu enstrumanda ilerledik şöyle başarılı böyle başarılı diye telefon etmişler, öyle bi çocuğun olmadığından bile haberleri yok yani.
ama benim genel gözlemim şubeden şubeye değişiyo sanırım kalitesi

Doga kolejlerini bende cok arastirdim fakat okudugum sitelerde bir yanlislik yoksa eger ayligi 2.000 tl ye geliyor.Cok pahali yaa:((
Biz yurtdisina yasiyoruz ve türkiyeye kesin dönüs yapmak istiyoruz.Dogal olarak Almanca egitimini alacagi okullar tercih ediyorum kizlarim icin.Doga koleji cok iyi fakat cok pahali..

Back