• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi sözleri söylememek

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
Arkadaşlar bunun adını koyamıyorum artik anlatayim başlıgıda öyle yazdım. Şimdi eşimle severek evlendik 3 sene dolacak. çocuktan önce (16 aylık kızım) iyiydik sarılırdık bende cok ilgiliydim felan. Sonra cocuk oldu eşimle bi uzaklaştık. Ama Cinsel anlamda değil bu.
Önceki mesajlaşmalarımızı okudum dün o bile farklıymış aşkımlı bitanemli konusuyormusuz. Artik öyle şeyler bile yok hic. Kendimi 40 yıllık evli gibi monoton sıradan ruh gibi hissediyorum. Nedense benim içimden de gelmiyor aklıma da gelmiyor. Ama istiyorum o şekilde hitap etmeyi ve onun etmesini. Arada söyleyince abes geliyor ya. Ben hep böyleyiz sanıyordum o derece unutmuşum mesajları okuyunca şaşırdım :D Mesela Normalde hiç o beni gelip öpmez sarilmaz bende nadir sanki ona yaklaşıcam ama kendi içimde birşey beni engelliyor gibi. Bazen işe giderken gel bi öpimde git diyorum ama kendi kendimi saçma buluyorum o neydi şimdi diyorum içimden :KK70:
Kızlar Bunu nasıl aşabilirim ya... sanki sevgiyi kaybetmisiz gibi hissediyorum.. sonuçta insan duymak istiyor öyle seyleri genç insanlarız...
Acaba esim benden soğudu mu diye düşünüyorum. Ama birtek bunlar yüzünden de böyle düşünmek istemiyorum.
Bunlar dışında iyiyiz öyle aman aman sorunda yok..

Şuan sanki 40 yıllık eşim. Bu kadar düşüncesiz olmaz ya bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor. Ne bekliyorlar. Hep bizden mi onları pohpohlamamizi bekliyorlar. anlamadım benim bildiğim kadınlar ilgiyi sever. Sen kendine ben kendime

Şuan sanki 40 yıllık eşim. Bu kadar düşüncesiz olmaz ya bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor. Ne bekliyorlar. Hep bizden mi onları pohpohlamamizi bekliyorlar. anlamadım benim bildiğim kadınlar ilgiyi sever. Sen kendine ben kendime
Aynen ya. Ruh gibi geliyor tv karsısında bide istediği yeri izletmezsem küsüp yatıyor. İyice tuhaf oldu sevgi göstermeye gelince yok odun gibi.başka şeye gelince var.

Neden hep bunları biz düşünüyoruz..

Sadece kadınların mı ilgiye sevgiye ihtiyacı var anlamıyorum erkeklerin karnını doyur ver eline TV kumandasını dır dır yapma tamam evlilik anlayışları budur sonra neden bu kadın sinirli neden beni aldattı neden terketti..!

Böyle düşündüğüm için benimde ilgiye değer görmeye ihtiyacım var fakat yapmıyorum bende yanına yatmıyorum işveli cilveli davranıp mesaj atmıyorum aç mısın yemek yicen mi bu kadar..
Ahada kütük gibi kadın oldum.. En Büyük KK

Arkadaşlar bunun adını koyamıyorum artik anlatayim başlıgıda öyle yazdım. Şimdi eşimle severek evlendik 3 sene dolacak. çocuktan önce (16 aylık kızım) iyiydik sarılırdık bende cok ilgiliydim felan. Sonra cocuk oldu eşimle bi uzaklaştık. Ama Cinsel anlamda değil bu.
Önceki mesajlaşmalarımızı okudum dün o bile farklıymış aşkımlı bitanemli konusuyormusuz. Artik öyle şeyler bile yok hic. Kendimi 40 yıllık evli gibi monoton sıradan ruh gibi hissediyorum. Nedense benim içimden de gelmiyor aklıma da gelmiyor. Ama istiyorum o şekilde hitap etmeyi ve onun etmesini. Arada söyleyince abes geliyor ya. Ben hep böyleyiz sanıyordum o derece unutmuşum mesajları okuyunca şaşırdım :KK70: Mesela Normalde hiç o beni gelip öpmez sarilmaz bende nadir sanki ona yaklaşıcam ama kendi içimde birşey beni engelliyor gibi. Bazen işe giderken gel bi öpimde git diyorum ama kendi kendimi saçma buluyorum o neydi şimdi diyorum içimden :KK70:
Kızlar Bunu nasıl aşabilirim ya... sanki sevgiyi kaybetmisiz gibi hissediyorum.. sonuçta insan duymak istiyor öyle seyleri genç insanlarız...
Acaba esim benden soğudu mu diye düşünüyorum. Ama birtek bunlar yüzünden de böyle düşünmek istemiyorum.
Siz yazinca farkettim onceden kapida karsilardim oper sarilirdim simdi yerimden kalkmiyorum cocuklar aciyor kapiyi neyse ceki duzen veriyim kendime:)
Bizim zaten oyle cok mıç mıç bi iliskimiz yok ama bisey soylerken canim hayatim vs. Kullaniriz

Bazen işe giderken gel bi öpimde git diyorum ama kendi kendimi saçma buluyorum o neydi şimdi diyorum içimden :KK70:
Bence çok normal
Herşeyin bir sebebi olması gerekmez
O öpmüyorsa sen öp hep yap bunu zamanla oda alışacaktır hatta sen öpmeyince eksiklik hissedip o bile öpebilir. :)

Neden hep bunları biz düşünüyoruz..

Sadece kadınların mı ilgiye sevgiye ihtiyacı var anlamıyorum erkeklerin karnını doyur ver eline TV kumandasını dır dır yapma tamam evlilik anlayışları budur sonra neden bu kadın sinirli neden beni aldattı neden terketti..!

Böyle düşündüğüm için benimde ilgiye değer görmeye ihtiyacım var fakat yapmıyorum bende yanına yatmıyorum işveli cilveli davranıp mesaj atmıyorum aç mısın yemek yicen mi bu kadar..
Ahada kütük gibi kadın oldum.. En Büyük KK
Ya okadar haklısın kii. Aynen bende öyle oldum inan ki. O nasılsa bende öyleyim . Ama içimde bi duygusal boşluk var. Arıyorum mesela gayet normal konuşuyo sanki arkadasıyla konuşur gibi gerekli şeyler dışında konuşamıyoruz bile. Anlamıyorum gerçekten bunların hiç mi böyle şeylere ihtiyacı yok...

Siz yazinca farkettim onceden kapida karsilardim oper sarilirdim simdi yerimden kalkmiyorum cocuklar aciyor kapiyi neyse ceki duzen veriyim kendime:)
Bizim zaten oyle cok mıç mıç bi iliskimiz yok ama bisey soylerken canim hayatim vs. Kullaniriz
Evet ya keske zamaninda bende el atsaydim belki bu kadar kopuk olmazdık bizde:)

Bence çok normal
Herşeyin bir sebebi olması gerekmez
O öpmüyorsa sen öp hep yap bunu zamanla oda alışacaktır hatta sen öpmeyince eksiklik hissedip o bile öpebilir. :)
Evet dediğiniz gibi yapayim ama sanki ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya. Hani yeni tanıştıgın birine mesafeli durursun çekinirsin bi anda öpsen saçma sapan bi durum olur ya ayni öyleyim :D ama yapa yapa bende alisirim heralde ya :)

Bunlar biraz karşılıklı şeyler .bide yapıyla alakalı .köşe minderi de olur aşk böcüğü de .. ikisi de bana göre çok uç, ortası olmalı .eşim böcek kısmından biraz ortaya yakın ,ben de azıcık düz duvar :))
Aynen öyle. Şuan köşe minderiyiz ikimizde. Hayır çok bişey de istemiyorum bişey mi dicek bi canım hayatım aşkm gibi bişey desin. Yapısı biraz sert eşimin öyle kibar biri değil tamam fazlasını istemiyorum ama önceden diyordu sonuçta :)

Önceki mesajlaşmalarımızı okudum dün o bile farklıymış aşkımlı bitanemli konusuyormusuz. Artik öyle şeyler bile yok hic. Kendimi 40 yıllık evli gibi monoton sıradan ruh gibi hissediyorum. Nedense benim içimden de gelmiyor aklıma da gelmiyor. Ama istiyorum o şekilde hitap etmeyi ve onun etmesini. Arada söyleyince abes geliyor ya. Ben hep böyleyiz sanıyordum o derece unutmuşum mesajları okuyunca şaşırdım :KK70: Mesela Normalde hiç o beni gelip öpmez sarilmaz bende nadir sanki ona yaklaşıcam ama kendi içimde birşey beni engelliyor gibi. Bazen işe giderken gel bi öpimde git diyorum ama kendi kendimi saçma buluyorum o neydi şimdi diyorum içimden :KK70:
Eşinle konuşmayı denedinmi daha yeni evliymişsiniz heyecanı kaybetmeden yakalayın olur arada çatlaklar ama konuşarak anlaşın eskiden sadece sen vardın şimdi kızın da var sevgi 2 ye bölündü sen dişiliğini asla unutma kocana hatırlat yapmadığı zaman uyar rahatsız oldugunu belli et yapsın yoksa temelli unutur gider eşim beni öpmeden gittigi zaman telefon eder kapıya geri çagırım öper öyle gider. Belki oda seninle aynı fikirde uzaklaşmayın birbirinizden.

Aynen öyle. Şuan köşe minderiyiz ikimizde. Hayır çok bişey de istemiyorum bişey mi dicek bi canım hayatım aşkm gibi bişey desin. Yapısı biraz sert eşimin öyle kibar biri değil tamam fazlasını istemiyorum ama önceden diyordu sonuçta :)
Madem öyle sen alıştır .azıcık zımpara yap adama :)

Evlilik zamanla sıradanlaşmaya başlıyor gerçekten. İlk zamanlar o kadar bulutların üzerindeydim ki :D Mutfakta soğan doğrasam gelir beni izlerdi, öperdi sarılırdı :D şimdi bi şey lazım olsa seslensem bi tarafımı yırtıyorum anca geliyo :D ve daha 2 sene oldu evleneli.. Çocuktan sonra biraz daha ilgi kaymaya başlıyo. Ama biz o sevgi sözcüklerimizi kaybetmedik allahtan :D Bide bence eşi işe uğurlamak, o gelince kapıyı açmak karşılamak güzel şeyler bunlar. Ben uyuyakalsam eşimi öpemesem yolcu edemesem o gün küsüyo bana mesela :D Erkekler de alışıyo bi süre sonra yani. Sen yönlendir. Sonradan yapmazsan onlar da eksik hissediyo :)

Eşinle konuşmayı denedinmi daha yeni evliymişsiniz heyecanı kaybetmeden yakalayın olur arada çatlaklar ama konuşarak anlaşın eskiden sadece sen vardın şimdi kızın da var sevgi 2 ye bölündü sen dişiliğini asla unutma kocana hatırlat yapmadığı zaman uyar rahatsız oldugunu belli et yapsın yoksa temelli unutur gider eşim beni öpmeden gittigi zaman telefon eder kapıya geri çagırım öper öyle gider. Belki oda seninle aynı fikirde uzaklaşmayın birbirinizden.
Çok tesekkürler canım yorumun için eşimle açık açık konuşmadım ya hic. İma ediyorum da boş boş bakıyor suratıma. Sanki o an bişey diycekte susuyor gibi.
Nasıl konuşucağmıda bilemiyorum laf gelmiyo ağzıma :))

Çok tesekkürler canım yorumun için eşimle açık açık konuşmadım ya hic. İma ediyorum da boş boş bakıyor suratıma. Sanki o an bişey diycekte susuyor gibi.
Nasıl konuşucağmıda bilemiyorum laf gelmiyo ağzıma :))
Çocugun uyudugu bi saatte güzelce giyin süslen yap kahveyi otur yanına beni sevmiyomusun yada ben beni sevdigini hissetmiyorum bu halimize çok üzülüyorum falan de birbirimizden uzaklaşıyoruz de olaylar gelişir zaten tabi eşinin huyunu bilmem bende işe yarıyor ben yapmam ama o yapar aşkım bi tanem der devamlı dokunmadan duramaz küs durma kendine güvenli ol hayat dolu ol enerji dolu ol empati kur mesela erkek olsan nasıl kadın isterdim diye sor kendine bakımı temizligi özgüveni elinden bırakma

bütün kadınlar romantik erkek istiyor, gerçekten artık kadınlar olarak bırakalım bu duyguları...bir insanın sevgisi illaki böyle hareketlerle belli olmaz...facelerde aşkım, canım, bitanem...evin içinde kedi -köpek (afedersin) çoğu...

Çocugun uyudugu bi saatte güzelce giyin süslen yap kahveyi otur yanına beni sevmiyomusun yada ben beni sevdigini hissetmiyorum bu halimize çok üzülüyorum falan de birbirimizden uzaklaşıyoruz de olaylar gelişir zaten tabi eşinin huyunu bilmem bende işe yarıyor ben yapmam ama o yapar aşkım bi tanem der devamlı dokunmadan duramaz küs durma kendine güvenli ol hayat dolu ol enerji dolu ol empati kur mesela erkek olsan nasıl kadın isterdim diye sor kendine bakımı temizligi özgüveni elinden bırakma
Tamamcanım öyle yapicam cok teşekkür ederim yorumun için :KK36:

Evet dediğiniz gibi yapayim ama sanki ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya. Hani yeni tanıştıgın birine mesafeli durursun çekinirsin bi anda öpsen saçma sapan bi durum olur ya ayni öyleyim :KK70: ama yapa yapa bende alisirim heralde ya :)
afedersiniz bu kadar çekinirken cinsellik nasıl oluyor
onda uzaklaşmadık dediniz yaa
kocanızdır o öpüp koklayın canım :D ne olacak

Back
X