sevgi sözcükleri hiç olmasaydı???

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
49
Eger tüm sevgi sözcükleri dünya yüzünü görmemis olsa idi
icimizde olusan bu duyguyu nasil tanimlardik?
hangi sözler ile anlatmaya calisirdik duygularimizi?

arkadaşlar biraz düşünün ya. dilsiz arkadaşlarımızın konuşamayan arkadaşlarımızın yerine koyun kendinizi empati yapın bu çok zor bişiy değil ki.Sevgi sözcükleri olmasa ben " bakışlarımla " belli ederdim. Bunları sıralayalım.Yazdığım yazılarla örnekler vererek anlatırdım.

Sevgi sözcükleri olmasaydı duygularımızı anlatmak bence çok daha eğlenceli olurdu :) düşünsenize sevdiğinizle yolda yürüyorsunuz el ele o an ona sevdiğinizi söylemek istiyorsunuz ama kelime yok napardınız?Sanırım boynuna atlardınız garip ama sevimli hareketler yapardınız ve tabiki gözlerinizin içi gülerdi daha bir başka olurdu belki bilemem,arada benimde aklıma böyle şeyler gelir günlük hayatta kullandığımız bazı kelimeler eğer hiç olmasaydı onun yerine hangi kelime geçebilirdi yada nasıl anlatırdık diye.

Kumpircim ben vücut diliyle anlatirdim,mesela ayni dili konusamayan iki insan düsünüyorum ikiside konustuklarini anlayamiyor,sevgilerini paylasamiyor,ama bu iki insan icsel olarak cok yogun duygulari var,ne yaparlardi sevgilerini anlatabilmek icin bence vücut diliyle anlatirlardi gibi geliyor...

el teması bazen en güzel sevgi sözcüklerinden daha güzeldir ve anlatamadıgımız bir çok şeyi anlatır.Bir öpcük belki bir yüz okşama.Ben çok fazla yogun duygular yaşadıgımda yanağından öperdim mesela anlardı ne demek istediğmi :1yes2:

bu çok zor olmasa gerek sanırım hepimiz aynı şeyleri düşnüyoruz bu konuda yazarak ve davranışlarla tabiki sevgimizi belli ederdik.

Sevgi sözcükleri deil de kötü sözcükler olmasaydı yaşamak da pek problem çıkmazdı bence

sonuçta davranışlar dokunuşlar var

X