ego değil. yaşantımı baz alarak yazıyorum.Bir önceki konunu da okumuştum. Nedense bu iki konudan da bir üst akılmışçasına ego tatmini yapıldığı hissini aldım. Bakın benden örnek alın der gibisin.
Sevme konusunda da çoğunluktan farklı düşünüyorum ben, seven her adam kadınına iyi davranmaz. Adamın da kadının da hem sevmesi hem de sağlam karakterli olması lazım, sadece sevgi yetmez.
yine kamu spotu gibi olacak ama kendinizle derdiniz ne?
sevgilim/kocam kimseye bir şey diyemiyor, bana patlıyor.bana gelince hep sinirli, kaba saba. beni anlayışsızlıkla suçluyor.
maddi/manevi kimseye hayır demez, benim her isteğim gereksiz.
ben hatalarını söyleyince asla kabul etmez, başkası söyleyince onlara hak verir
genel bir serzeniş.Sizin basınızamı gelıyor, sız cekmemeyemı karar verdınız
Bır ben mı anlamadım
evet onu unutmuşum.Seven erkek üzmez diye birşey yok.
Ama şiddet gösteren, hakaret eden, aşağılayan, önemsemeyen umursamayan erkek sevmiyordur.
Buna istinaden şöyle böyle ama "özünde iyi biri beni sevdiğine eminim konu o değil" diyen hemcinslerimiz varken bunları ayırt etmek oldukça güç.
gerçekten bu ara çok takılıyor aklıma. çok canım sıkılıyor.Grillcim, bu aralar kendini iyi hissetmiyor musun?
Yapma, bunları bu kadar kafaya takarsan kafayı yersin cidden.
Demek ki, bazı kadınlar da öküz herif seviyor, özünde iyi biri olan mendeburlardan hoşlanıyor.
Kaburgasına tekme yiyen ama özünde iyi biri diye boşanmayan varsa, demek ki hoşlanıyor.
Belki de fantezi anlayışı bu.
Boşversene grillcim, herkes aynı şeyden mi zevk alacak evlilikte?
Sen niye kendini sıkıyorsun?
gerçekten bu ara çok takılıyor aklıma. çok canım sıkılıyor.
hani imkan olsa ekrandan içeri girip yakasından tutup sarsmak "kendine gel" demek istiyorum o kadınlara.
hahaha.Biz böyle düşünüyoruz
Onlar hallerinden memnunlar
Önceki konuya da yazmıştım, sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun mantığı bu
Değişmez, değiştiremeyiz de
Benim kadar ayaklarının üzerine basan bir ablanın, oyyyy pipiliiiiiii işte alem oğlan görsün diye çocuk seven bir kardeşi var. İkimizde aynı anaerkil ailenin çocuğuyuz, annem erkekleri ciddiye bile almazdı öyle söyleyeyim =)))) Takmayın kafanıza herkes istediği hayatı yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?