Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam,aranızda yeniyim arkadaslar,psikojik olarak cok kötuyum tavsiyelerinizi ihtiyacım var. 23 yasındayım ve bu gunu kadar devamlı ezikdim basta ailem olmak uzere,insan sınıfında dğldım.hasta olrum yatk dusek ailem gezmeye gider misafirin yanında suradıma babamn su döktugu oldu hiç istenmedim 4 kızım ustune tabi SEVGİNİN NE OLDUĞUNU YALNIZ ESİMDE GORDUM PSİKOLOJİ ACISINDAN YERLERDEYİM LUTFFFFFFFFFFEN YAZIN BİSİLER KENDİMİ TOPLAMAMA YARDIMCI OLUN SOSYAL DA DEĞILM,DUZGUNDE KONUSAMIYORUMMMMMM
eşimde buldum demişssin demekki eşin ailen olmuş sana. lütfen bu kadar düşünme. çünkü ailemizi bizler seçemiyoruz .benim annemi kendi annesi büyütmemiş elinden bi akrabası almış anneannemden ve o büyütmüş.bu yüzdendirki ben de annemle bi anne -kız ilişkisi içerisinde olamadım tam anlamıyla . fakat yine de şükrediyorum canım.beterin beteri vardır çünkü.ya öksüz yetim olsaydık sokaklarda büyüseydik bi düşün.. bunlarda size bi tecrübe olmuştur Allah'ın takdiri. sitem etmeyin ve eşinize bağlı olup inşallah ileride anne babamnızın yaptığı hataları siz evlatlarınıza yapmayın.çocuklarınızla aile olun...