- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.163
benim yerimede boğun. O kadar gözüme batıyorki adını görmeye tahammülüm yok.21 yaşındaymış.
Eee hani 21 yaşa göre yorumun?
İnsanın seni bir kaşık suda boğası geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yerimede boğun. O kadar gözüme batıyorki adını görmeye tahammülüm yok.21 yaşındaymış.
Eee hani 21 yaşa göre yorumun?
İnsanın seni bir kaşık suda boğası geliyor.
benim yerimede boğun. O kadar gözüme batıyorki adını görmeye tahammülüm yok.
Hastalık derecesinde kıskanç. Bana çok normal gelen şeyler ona inanılmaz abest geliyor. Ikimizde farklı yetiştirildik evet ama hep ben ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Benim ailemde normal olan şeyleri bana lütüf gibi sunuyor ( giyim de vs.)anlasamadıgınız nokta ne pekı ?
eger boyleyse cok zor cnmHastalık derecesinde kıskanç. Bana çok normal gelen şeyler ona inanılmaz abest geliyor. Ikimizde farklı yetiştirildik evet ama hep ben ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Benim ailemde normal olan şeyleri bana lütüf gibi sunuyor ( giyim de vs.)
Evet bana da alışkanlık gibi geliyor ama özlediğim için kafam karışıyor. Ve asla ayrılacak kadar cesur değilim. Yani ayrılsam bile hemen barışmak istyorumTatlım burda herkesin ilişkin hakkında alışkanlık olduğunu söyleyeceğini tahmin ediyorsun.çünkü sende biliyorsunki, aşık değilsin..karşındakinin hatalarını görmeye başladığın an aşk bitmiştir.aşk geçici zaten ama sendeki aşk sevgiyede dönüşmemiş Alışkanlık olmus sadece.ayrıldıktan sonra okuyorsan okuluna ağırlık ver,çalışıyorsan işten sonra yapmaktan zevk aldığın hobilere yönel.2-3 hafta sonra yanlızlığa alışırsın,1-2 ay içindede unutursun
Özlemenin tek nedeni yanlız Kalacak olman.sevdiğin insanlarla vakit geçir alışana kadar sonra karşına seveceğin aşık olacağın biri elbette çıkar.cok gençsin dahaEvet bana da alışkanlık gibi geliyor ama özlediğim için kafam karışıyor. Ve asla ayrılacak kadar cesur değilim. Yani ayrılsam bile hemen barışmak istyorum
3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlar Hayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Birlikte olduğumuz için de kendimi saçma bi şekilde bağlı hissediyorum. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum
Ikimizde 21 yaşındayız
Hastalık derecesinde kıskanç. Bana çok normal gelen şeyler ona inanılmaz abest geliyor. Ikimizde farklı yetiştirildik evet ama hep ben ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Benim ailemde normal olan şeyleri bana lütüf gibi sunuyor ( giyim de vs.)
her şeyi kendin alt alta yazmışsın zaten, bir de böyle oku.Evet bana da alışkanlık gibi geliyor ama özlediğim için kafam karışıyor. Ve asla ayrılacak kadar cesur değilim. Yani ayrılsam bile hemen barışmak istyorum
Yapamıyorum maalesef ya napıcam bilmiyorumaliskanlik...
Numarasini sil, sosyal hesaplarini dondur her yerden engelle ve tamamdir.
1 en fazla 2 haftaya geri donersin dunyaya
Yapamıyorum maalesef ya napıcam bilmiyorum