Sevgi mi alışkanlık mı

anlasamadıgınız nokta ne pekı ?
Hastalık derecesinde kıskanç. Bana çok normal gelen şeyler ona inanılmaz abest geliyor. Ikimizde farklı yetiştirildik evet ama hep ben ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Benim ailemde normal olan şeyleri bana lütüf gibi sunuyor ( giyim de vs.)

Tatlım burda herkesin ilişkin hakkında alışkanlık olduğunu söyleyeceğini tahmin ediyorsun.çünkü sende biliyorsunki, aşık değilsin..karşındakinin hatalarını görmeye başladığın an aşk bitmiştir.aşk geçici zaten ama sendeki aşk sevgiyede dönüşmemiş Alışkanlık olmus sadece.ayrıldıktan sonra okuyorsan okuluna ağırlık ver,çalışıyorsan işten sonra yapmaktan zevk aldığın hobilere yönel.2-3 hafta sonra yanlızlığa alışırsın,1-2 ay içindede unutursun

Hastalık derecesinde kıskanç. Bana çok normal gelen şeyler ona inanılmaz abest geliyor. Ikimizde farklı yetiştirildik evet ama hep ben ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Benim ailemde normal olan şeyleri bana lütüf gibi sunuyor ( giyim de vs.)
eger boyleyse cok zor cnm

Tatlım burda herkesin ilişkin hakkında alışkanlık olduğunu söyleyeceğini tahmin ediyorsun.çünkü sende biliyorsunki, aşık değilsin..karşındakinin hatalarını görmeye başladığın an aşk bitmiştir.aşk geçici zaten ama sendeki aşk sevgiyede dönüşmemiş Alışkanlık olmus sadece.ayrıldıktan sonra okuyorsan okuluna ağırlık ver,çalışıyorsan işten sonra yapmaktan zevk aldığın hobilere yönel.2-3 hafta sonra yanlızlığa alışırsın,1-2 ay içindede unutursun
Evet bana da alışkanlık gibi geliyor ama özlediğim için kafam karışıyor. Ve asla ayrılacak kadar cesur değilim. Yani ayrılsam bile hemen barışmak istyorum

Evet bana da alışkanlık gibi geliyor ama özlediğim için kafam karışıyor. Ve asla ayrılacak kadar cesur değilim. Yani ayrılsam bile hemen barışmak istyorum
Özlemenin tek nedeni yanlız Kalacak olman.sevdiğin insanlarla vakit geçir alışana kadar sonra karşına seveceğin aşık olacağın biri elbette çıkar.cok gençsin daha

3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlar :KK43: Hayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Birlikte olduğumuz için de kendimi saçma bi şekilde bağlı hissediyorum. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum
Ikimizde 21 yaşındayız
her şeyi kendin alt alta yazmışsın zaten, bir de böyle oku.
daha 21 yaşındasın. gerçekten böyle senin için olağan şeyleri bir lütuf olarak sunan bir adamı hayatında istiyor musun ona bir karar ver önce. çünkü bir süre sonra o lütuflar olmayacak, ardından belki fiziksel şiddet ama mutlaka psikolojik şiddet gelecek. çünkü ikiniz de değişmeyeceksiniz.
soruna gelince hayır aşık falan değilsin. 3 yılın alışkanlığı sadece.
ne derler biliyorsundur, bir alışkanlığı unutmanın en kolay yolu yerine yeni bir tane koymaktır.
artık yeni bir ilişki mi olur, yoksa spor, kurs vs gibi bir şey mi ona sen kendi hayat görüşüne, ilişki görüşüne göre karar vereceksin.
yol yakınken bence uzatmadan vazgeç. bandı çeker gibi, birden çek gitsin.

yol yakınken ayrılmak lazım 3 yıl uzun gibi gözüksede bir ömür birlikte olmak zor...

Tamamen aliskanliktan dolayi birakamiyorsunuz.Yoksa gercekleri goruyorsunuz zaten.Size onerim biraz sabir sonrasi kendiliginden cozuluyor.Cogumuzun hayatinda olmustur boyle aliskanlik yuzunden birakamadigimiz insanlar.

aliskanlik...
Numarasini sil, sosyal hesaplarini dondur her yerden engelle ve tamamdir.
1 en fazla 2 haftaya geri donersin dunyaya

X