Alışkanlık...3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlarHayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum
Peki ne yapmam lazım , nasıl kurtulurum bu psikolojidenAlışkanlık...
tabi ki alışkanlık.insan sevdiğinden ayrılmak ister mi hiç.Bunu sormak bile abesle iştigal.3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlarHayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum
onu düşünmemeye çalışacaksın beni neredeyse tüm kk bilir uzun zamandır bu dertle savaşıyorumPeki ne yapmam lazım , nasıl kurtulurum bu psikolojiden
Ayrılmak istiyorum ama onsuzda yapamıyor gibiyimtabi ki alışkanlık.insan sevdiğinden ayrılmak ister mi hiç.Bunu sormak bile abesle iştigal.
Peki sende mi alışkanlık olduğunu düşünüyorsun ve atlatabildin mionu düşünmemeye çalışacaksın beni neredeyse tüm kk bilir uzun zamandır bu dertle savaşıyorum
yaparsınız .alternatifi yok belki şu an ondan size öyle geliyor .Ayrılmak istiyorum ama onsuzda yapamıyor gibiyim
Bir 10-15 gün sabredersen tamamdır. Sosyalleşmeye çalış. Düşünme hiç.Peki ne yapmam lazım , nasıl kurtulurum bu psikolojiden
Askerliğine de var dahaBir 10-15 gün sabredersen tamamdır. Sosyalleşmeye çalış. Düşünme hiç.
Ben de böyle bir ilişki yıaşadım 4 sene boyunca yıllaaar önce. Sınırım 1 haftaydı, o bir haftanın sonunda barışıyorduk. Ben de askere gitmeden 1 ay önce falan ayrıldım, bir ay sabredicem gidene kadar dedim. Askerlikte girince araya çözüldü olay. Gerçi döndükten sonra yokladı yine ama ben artık kendi içimde halletmiş, alışkanlığımdan kurtulmuş, yeni bir ilişkiye bile başlamıştım.
O zaman çivi çiviyi söker yöntemine başvurabilirsin. Zor ama etkiliAskerliğine de var dahaUmarım ben de kendi içimde halledebilirim
evet çünkü hayatından çıkardığın an boşluğa düşüyorsun kimsesiz gibi atlatmak zaman alıyor çok zor yaPeki sende mi alışkanlık olduğunu düşünüyorsun ve atlatabildin mi
birden bırakma bi süre devam et ama kendini soğutarak yap bunu yavaş yavaş bırak ne bileyim günde 10 defa arıyorsa 5 defa ara vs.. gibiAskerliğine de var dahaUmarım ben de kendi içimde halledebilirim
3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlarHayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Birlikte olduğumuz için de kendimi saçma bi şekilde bağlı hissediyorum. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum
Ikimizde 21 yaşındayızYaslar kac?
Çok teşekkür ederimbirden bırakma bi süre devam et ama kendini soğutarak yap bunu yavaş yavaş bırak ne bileyim günde 10 defa arıyorsa 5 defa ara vs.. gibi
Yaslar kac?
anlasamadıgınız nokta ne pekı ?3 yıllık bir ilişkim var ve sürekli kavga ediyoruz ama ayrılmıyorum bir türlü kızlarHayata bakış açılarımız olsun yetiştiriliş tarzlarımız olsun çok farklılyız. Birlikte olduğumuz için de kendimi saçma bi şekilde bağlı hissediyorum. Biliyorum ki ayrılsam kısa bi süre zorluk çektikten sonra hayatım çok daha güzel olacak ama ne zaman ayrılsam ertesi gün barışmak istiyorum. Sevgi mı alışkanlık mı anlayamıyorum