• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi Magazasi..

Quelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
549
3
96
Diğer
Merhaba arkadaslar gecen televizyonda haberlerini gordum..
Sevgi magzasinda ihtiyaci olanlara kiyafetler veriliyor..
Bende burdan cevremden ise yarar seyleri alip yollamayi dusunuyorum..
Nasil katkida bulunabilirsiniz?

Kendi evinizde ihtiyacınız olmayan ve kullanılabilir durumdaki kıyafetleri temiz bir şekilde getirerek,
-Mağazamızla irtibat kurarak acil ihtiyaç malzemelerini öğrenip onları satın alarak, bizzat kendiniz de ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirsiniz.
-Kullanım süresine dikkat ederek kuru gıda yardımında da bulunabilirsiniz.

Diger ayrintilar icin

http://www.sevgidernegi.org/viewpage.php?page_id=11

evet şimdi sitye girdim .çok güzel bir paylaşım .çocuklarımızın veya bizim küçülmüş olmayan birçok kıyafetimiz var .ihtiyaç sahiplerini bulup ulaştırmaları çok güzel .bizi bilgilendirdigin için teşekürler:smiley-cool:a.s.

saytros gordugun gibi onemli bir konu ama ilgilenen olmamis pek gelin kaynana kavgasi yazilsaydi ilgilenen cok olurdu belki kimse gormemistir daha guncel tutmakta yarar var..canim cevrenide bilgilendir cunku gercekten fakirlik belgesi olanlara falan veriliyor yani ihtiyaci olmayanda gidip alamiyor..ben simdi viyanadan cevreme duyurdum insallah biran once yollamayi dusunuyorum..

Cevrenizde durumu kotu olanlarida bilgilendirebilirsiniz Sevgi magazasindan haberleri yoktur belki--

harika bir paylaşım...
bizde çocukların küçük kıyafetlerini çevremdeki ihtiyaç sahiplerine veriyorum..dua almak kadar güzel birşey yok...
a.s.

Paylaşımın için teşekkür ederim,kuru gıda yardımı da kabul ediyorlarmış,ihtiyaç sahiplerine,ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen dostlarıma bu mağazadan söz edeceğim.

Merhaba arkadaslar gecen televizyonda haberlerini gordum..
Sevgi magzasinda ihtiyaci olanlara kiyafetler veriliyor..
Bende burdan cevremden ise yarar seyleri alip yollamayi dusunuyorum..
Nasil katkida bulunabilirsiniz?

Kendi evinizde ihtiyacınız olmayan ve kullanılabilir durumdaki kıyafetleri temiz bir şekilde getirerek,
-Mağazamızla irtibat kurarak acil ihtiyaç malzemelerini öğrenip onları satın alarak, bizzat kendiniz de ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirsiniz.
-Kullanım süresine dikkat ederek kuru gıda yardımında da bulunabilirsiniz.

Diger ayrintilar icin

http://www.sevgidernegi.org/viewpage.php?page_id=11

Bilgi için teşekkürler bende çocuklarımın giymediklerini nereye vericeğimi şaşırıyordum ve belediyelerden giyilmiş eşyaları gelip evden alanlara veriyor bu şekilde hallediyordum.a.s.

bilgin için teşekkürler benimde kızımın eşyalarını her sezon toplar bir verecek yer çıksın diye beklerdim burası çok güzelmiş

hayrünisa bizler duyarli oldukca cevremizdeki insanlarda o kadar mutlu oluyor

ben senin duyarliligin icin rep vermek istiyorum :)

ellerin dert görmesin çok huşuma gitti bu davranışınız bende çorbada tuzum bulunmasını isterim elimden geldikçe eşe dosda söylücem durumu iyi olanlara çöpe kıyafet atan insanlar tanıyorum inşallah birşeyler beceririz

canım sen sevgi mağazsını gidip birebir gördünmü ben yalovada iki oğlu olan fakir kadını getirdim şimdi onlara bişeyler yapmaya çalışıyoruz el birliğiyle sevgi mağazasını bulabilmek için iki saat yol yürüdük kadıköyde bilmediğimiz yer carrefourun hemen arkası deselerdi daha rahat bulurduk neyse mağazayı bulduk küçücük dükkan içinde heryer heryerde kıyafetler yerlerde bikaç kıyafet askıda gelinliikler vs onlara dokunulmuyor kadına verdikleri kıyafetler hepsi yırtık pırtık boyalı giyilicek gibi değil yani mağaza küçücük ama bir sürü görevli var hepsi birbirinden haber madem böyle bir iş yapılıyor düzgün yapılmalı bizim belediyemiz her türlü eşyayı alıyor kıyafet beyaz eşya mobilya kıyafetlerde yırtıklar tamir ediliyor yıkanıyor ütüleniyor bedenleri yazılıp paketleniyo bu şekilde temiz ve güzel halde veriliyo garşban olmak onların suçu değil kadın kalktı yalovadan geldi çocuklarına bi çift ayakkabı bi çift kıyafet alabilmek için ama çocuklara ait hiç bişey yoktu lütfen daha duyarlı olalım mağaza içler acısı bi vaziyetteydi biraz özen gösterilse gerçekten güzel iş yapıyolar sevap işliyolar vesile oluyolar ama o şekilde olması beni utandırdı kadına çok mahçup oldum maddi yardım topluyorlar ama hiç bahsi bile açılmıyor o gğn yaşlı bi amca geldi yalvardı 5 ytl istedi burda para yardımı yapmıyoruz dedi ben sayfaya gerekli şikayeti yazdım ama bizlerde isteriz ki yardımlarımız en iyi şekilde garibanlara ulaşsın sonuçta gözümüzün nuru çocuklarımızın kıyafetlerini veriyoruz ben en güzeli elden veriyorum tanıdığım gariban aileye yalovada okadar muhtaç insanlar varki böyle yerler bu insanların görülmesinide engelliyor resmen bir nazi kampı yaşadıkları yer iki gazeteye çıkmakla mağazanın en güzel yerinde haber vermekle olmuyor bu işler biraz ağır konuştum ama lütfen diyorum gözümüzü açalım inanmayan varsa gidip görebilir diyorum bu kadar emin ve net konuşuyorum sevgiler

bende kışlıkları çıkarırken eşimle konuşuyordum bu konuyu içlerinden seçip göndermek isterim çok iyi fikirmişa.s

canım sen sevgi mağazsını gidip birebir gördünmü ben yalovada iki oğlu olan fakir kadını getirdim şimdi onlara bişeyler yapmaya çalışıyoruz el birliğiyle sevgi mağazasını bulabilmek için iki saat yol yürüdük kadıköyde bilmediğimiz yer carrefourun hemen arkası deselerdi daha rahat bulurduk neyse mağazayı bulduk küçücük dükkan içinde heryer heryerde kıyafetler yerlerde bikaç kıyafet askıda gelinliikler vs onlara dokunulmuyor kadına verdikleri kıyafetler hepsi yırtık pırtık boyalı giyilicek gibi değil yani mağaza küçücük ama bir sürü görevli var hepsi birbirinden haber madem böyle bir iş yapılıyor düzgün yapılmalı bizim belediyemiz her türlü eşyayı alıyor kıyafet beyaz eşya mobilya kıyafetlerde yırtıklar tamir ediliyor yıkanıyor ütüleniyor bedenleri yazılıp paketleniyo bu şekilde temiz ve güzel halde veriliyo garşban olmak onların suçu değil kadın kalktı yalovadan geldi çocuklarına bi çift ayakkabı bi çift kıyafet alabilmek için ama çocuklara ait hiç bişey yoktu lütfen daha duyarlı olalım mağaza içler acısı bi vaziyetteydi biraz özen gösterilse gerçekten güzel iş yapıyolar sevap işliyolar vesile oluyolar ama o şekilde olması beni utandırdı kadına çok mahçup oldum maddi yardım topluyorlar ama hiç bahsi bile açılmıyor o gğn yaşlı bi amca geldi yalvardı 5 ytl istedi burda para yardımı yapmıyoruz dedi ben sayfaya gerekli şikayeti yazdım ama bizlerde isteriz ki yardımlarımız en iyi şekilde garibanlara ulaşsın sonuçta gözümüzün nuru çocuklarımızın kıyafetlerini veriyoruz ben en güzeli elden veriyorum tanıdığım gariban aileye yalovada okadar muhtaç insanlar varki böyle yerler bu insanların görülmesinide engelliyor resmen bir nazi kampı yaşadıkları yer iki gazeteye çıkmakla mağazanın en güzel yerinde haber vermekle olmuyor bu işler biraz ağır konuştum ama lütfen diyorum gözümüzü açalım inanmayan varsa gidip görebilir diyorum bu kadar emin ve net konuşuyorum sevgiler

eğer durum buysa elden vermek en güzeli ben kullanılmış eşya vermeye biraz utanıyorum keşke yenilerini verebilsem:1no2:

Bende götüreceklerimi hazırladım bu haftasonu uğrayıp bırakacağım, umarım birilerinin işine yarar.

Kullanılmış eşya diye düşünmeyin verin o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki, eli yüzü düzgün bir sürü kıyafet var dolapta bekleyen biz beğenmiyoruz birilerinin ihtiyacını görür bari.

Bende devamlı bu kadıköy'deki sevgi mağazasına kullanmadığım ve işe yarayan tüm eşyalarımı götürüyorum... Ama yukardaki arkadaşın anlattığı bir durumla karşılaşmadım... Evet yerlerde falan eşyalar olduğu doğru ama bunlar getirilmiş ve yerleştirilmekte olan eşyalardı... İnanın zor bir çalışma yani onca insanın getirdiği eşyaları ayırıp temizleyip iletmek kolay değil... Ayrıca yardım getirenlerinde dikkat etmesi gereken bir durumda lütfen kendinizin kullanamayacağı durumdaki eşyaları başkalarına layık görmeyin. Yırtık pırtık giyilmeyecek durumda olan giyisileri hiç kimse kullanmak istemez yani...

Back