Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, sevgi eksikliği hepimiz dönem dönem yaşıyoruz, ama bu fazla olduğunda, hastalık olmaya başlıyor. Buda çevenizdeki iletişimiminizde sorunlar yaşamanıza neden oluyor. Onaylanma ihtiyacınız doğuyor. Çevrenizde kim olursa olsun, onların sizi sevmeleri için aşırı çaba göstermenize, buda onlarda bir soğukluk olarak tepki vermelerine neden oluyor. Hal böyle olunca olduğundan fazla çabalıyorsunuz, daha çok üzülüyorsunuz...
aslında tam tersi kimseden sevgi beklememeye insanlardan uzaklaşmaya yol açıyor ama en kötü yanı benim gibi sık ilişki yaşanmasına sebep oluyor hatta bir yazı var internette ''anne sevigisi eksikliği şıpsevdiliğe neden oluyor'' merak ederseniz okuyun derim sanırım psikoloğa gidene kadar mantıklı bir çözüm bulamıcam (( çözümü vardır umarım geçmişi geri getirip değiştiremem ki (
Bu teşhis nasıl koyuldu?slm kızlar psikoloğum bende sevgi eksikliği olduğunu söyledi ayın sonunda randevum var araştırıyorum bende ama hep ne olduğundan bahsediliyor çözüm yazmıyor bunun bir çözümü yok mu ki (( yada belki içinizde de yaşayan olmuştur bana birşeyler söyleyebilir misiniz? ((