• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi eksikliği?

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
slm kızlar psikoloğum bende sevgi eksikliği olduğunu söyledi ayın sonunda randevum var araştırıyorum bende ama hep ne olduğundan bahsediliyor çözüm yazmıyor bunun bir çözümü yok mu ki :((( yada belki içinizde de yaşayan olmuştur bana birşeyler söyleyebilir misiniz? :(((

Merhabalar, sevgi eksikliği hepimiz dönem dönem yaşıyoruz, ama bu fazla olduğunda, hastalık olmaya başlıyor. Buda çevenizdeki iletişimiminizde sorunlar yaşamanıza neden oluyor. Onaylanma ihtiyacınız doğuyor. Çevrenizde kim olursa olsun, onların sizi sevmeleri için aşırı çaba göstermenize, buda onlarda bir soğukluk olarak tepki vermelerine neden oluyor. Hal böyle olunca olduğundan fazla çabalıyorsunuz, daha çok üzülüyorsunuz...

Merhabalar, sevgi eksikliği hepimiz dönem dönem yaşıyoruz, ama bu fazla olduğunda, hastalık olmaya başlıyor. Buda çevenizdeki iletişimiminizde sorunlar yaşamanıza neden oluyor. Onaylanma ihtiyacınız doğuyor. Çevrenizde kim olursa olsun, onların sizi sevmeleri için aşırı çaba göstermenize, buda onlarda bir soğukluk olarak tepki vermelerine neden oluyor. Hal böyle olunca olduğundan fazla çabalıyorsunuz, daha çok üzülüyorsunuz...

aslında tam tersi kimseden sevgi beklememeye insanlardan uzaklaşmaya yol açıyor ama en kötü yanı benim gibi sık ilişki yaşanmasına sebep oluyor hatta bir yazı var internette ''anne sevigisi eksikliği şıpsevdiliğe neden oluyor'' merak ederseniz okuyun derim sanırım psikoloğa gidene kadar mantıklı bir çözüm bulamıcam :((( çözümü vardır umarım geçmişi geri getirip değiştiremem ki :((

Son düzenleme:
aslında tam tersi kimseden sevgi beklememeye insanlardan uzaklaşmaya yol açıyor ama en kötü yanı benim gibi sık ilişki yaşanmasına sebep oluyor hatta bir yazı var internette ''anne sevigisi eksikliği şıpsevdiliğe neden oluyor'' merak ederseniz okuyun derim sanırım psikoloğa gidene kadar mantıklı bir çözüm bulamıcam :((( çözümü vardır umarım geçmişi geri getirip değiştiremem ki :((

aynen katılıyorum.

Canım merak ettim neler oldu? Doktora gittin mi ne dedi?
Sanırım bende de aynı sorun var bilgilendirirsen çok memnun olurum..

slm kızlar psikoloğum bende sevgi eksikliği olduğunu söyledi ayın sonunda randevum var araştırıyorum bende ama hep ne olduğundan bahsediliyor çözüm yazmıyor bunun bir çözümü yok mu ki :((( yada belki içinizde de yaşayan olmuştur bana birşeyler söyleyebilir misiniz? :(((
Bu teşhis nasıl koyuldu?
Sizin şikayetleriniz nelerdi?

insan anne babasindan gormedigi sevgiyi baska yerde bulacagini saniyor.Ama bunu bir erkekte yada arkadaslarinda .Biliyormusunuz onlarin sevgisini hic birsey dolduramiyor.Ben evliyim uc tane cocugum var.Ama hala bir baba niye cocogunu sevmez diye dusunuyorum.Bunlari yazarken bile agliyorum.

Ya su gunler yine o cukurun icine dustum.gecen yasadigim bir olay yuzunden.Insanlarin beni sevmedigini hissediyorum.Onceleri kendimi onlara sevdirmek icin ugrasiyordum ama bu daha cok onlarin benden uzaklasmalarina yol aciyordu.Simdi takmiyorum aslinda bu biraz iyi geldi.Ya aslinda cozumu bulsak daha iyi neden benim insanlarin yada ailemin beni sevmediklerini dusundugumun arastirilmasi lazim.

Back