- 14 Şubat 2025
- 10
- -8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bilgehan24
8 yıldır ilişkimiz vardı.Yaptıgı hatalar çok büyük olsa da çok sevdim.Babamin karşısında durdum evlendik.Babam evimizi kurdu bizi evlendirdi.Gelinin babası olarak ev düzmede hep arkandamdaydi.Biz hiç borcsuz bir evliliğe adım attık.Sonra 8 ay sonra 1 trilyon borç yapmış.Onu söyledi.İnancımı kaybettim çünkü evlenmeden önce de çok büyük hatalar yapmıştı.Simdi de bana sormayarak borca batmış.Bir insan karısını hiç mi dusunmez?Ben de babamlarin desteğiyle gitmeyi seçtim.Ama içimde öyle bir sızı var ki.Severek ayrılmaya inanmıyordum.Ama ben severek ayrılıyorum.Bu acı geçer mi?Onu o kadar seviyordum ki her seyimdi.Her şeyde onu korudum.Ama o beni koruyamadı.Su an bile belki de beni suçluyor kendi hatasını düşünmeden...Diyor belki sevmedi gitti ama o kadar sevdim ki aslında içim şu an çığlık atıyor.Ben her şeyden önce sevgimize inanmıştım.Bir daha beni üzmez dedim.Ama artık geri de dönüşü yok çünkü ilk hatasında da beni babam kurtardı.Bunda da babam aldı beni getirdi artık biliyorum onlar da yaşlandı üçüncü olsa ve tekrar hata yapsa babamın ölümü bu üzüntüden olacak.Ve bunu yapamam.