• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrildigim nisanlimla barissam Dogru mu?

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Merhaba arkadaslar 🤗

6 Ay Önce nisan attim.. resmi nikah ve imam nikahi olmustu sadece dügünü bekliyorduk..
bir tatsizlik oldu aile arasi Yani nisanlim ve ailem arasi Bende hirsdan bitirdim herseyi.. okadar yalvardi etti aileside Ama korktum güvenemedim Artik Illerde daha kötü olur diye felan Tabi bi yandan istiyordum Hemde Cok .. okadar savasmistik evlenene kadar :(
Neyse ayrildim severek Cok zor dönemdi unutamadim Hep agladim Bazen gizli ariyordum onun Sesini duymak icin.. bi türlü yapamadim cünkü Hersey icimde Kaldi Yarim Kaldi.. oysa Hep Hersey evlendikten Sonra daha güzel olur diyordum..
Bi Ay Önce tesadüfen Yine konusmaya basladik herseyi Oda aynisini yasamisti Oda unutamadi yapamadi üzülüyordu..

Oda dedi kaybedecegimiz bisey Yok gizli deniyelim diye Sonra ailelere söyleriz diye..
Tamam dedim Ama Ben bi türlü yapamiyorum korkuyorum ailem kesinlikle karsi olacak
Bu Sefer de Onu yari yolda birakamam Cok seviyorum Ama ailemide karsima alamicam galiba okadar güclü degilim :(

Ne yapacagimi bilmiyorum..
Istihare namazi kilmak istiyorum yapanlar var mi?

Merhaba arkadaslar 🤗

6 Ay Önce nisan attim.. resmi nikah ve imam nikahi olmustu sadece dügünü bekliyorduk..
bir tatsizlik oldu aile arasi Yani nisanlim ve ailem arasi Bende hirsdan bitirdim herseyi.. okadar yalvardi etti aileside Ama korktum güvenemedim Artik Illerde daha kötü olur diye felan Tabi bi yandan istiyordum Hemde Cok .. okadar savasmistik evlenene kadar :KK43:
Neyse ayrildim severek Cok zor dönemdi unutamadim Hep agladim Bazen gizli ariyordum onun Sesini duymak icin.. bi türlü yapamadim cünkü Hersey icimde Kaldi Yarim Kaldi.. oysa Hep Hersey evlendikten Sonra daha güzel olur diyordum..
Bi Ay Önce tesadüfen Yine konusmaya basladik herseyi Oda aynisini yasamisti Oda unutamadi yapamadi üzülüyordu..

Oda dedi kaybedecegimiz bisey Yok gizli deniyelim diye Sonra ailelere söyleriz diye..
Tamam dedim Ama Ben bi türlü yapamiyorum korkuyorum ailem kesinlikle karsi olacak
Bu Sefer de Onu yari yolda birakamam Cok seviyorum Ama ailemide karsima alamicam galiba okadar güclü degilim :KK43:

Ne yapacagimi bilmiyorum..
Istihare namazi kilmak istiyorum yapanlar var mi?
Resmi nikah da olmuş, boşandınız mı?

Aileme saygiszlik etti.. evliydik diye kagit üzeri ve din üzeri onlara Sizin söz hakkiniz Yok Artik dedi bi konuyla ilgili
evet okudum biraz. ayrılmanız isabet olmuş. evlenince aileni unut diyen tiplerden belli ki. sizin ailenize telefon edip saygısızlık yapmış. çekilecek dert değil.

Neden ailenize karşı öyle bir tavir takınmış ama bir sebebi vardr.sizin aileniz evliliğinize karşı mı çıkıyordu.belki bir sinirlilik haliyle söylemiş olabilir.

evet okudum biraz. ayrılmanız isabet olmuş. evlenince aileni unut diyen tiplerden belli ki. sizin ailenize telefon edip saygısızlık yapmış. çekilecek dert değil.

Degistim diyor yeminler etti olmicak diye ailem rqhat gidip gelebilirim diye .. Tabi ne kadari Dogru Allah bilir Ama bilmiyorum .. Cok yanlis bisey yaptim Ben.

Neden ailenize karşı öyle bir tavir takınmış ama bir sebebi vardr.sizin aileniz evliliğinize karşı mı çıkıyordu.belki bir sinirlilik haliyle söylemiş olabilir.

Inadi tuttu.. Ailem Evet basta karsiydi Ama Sonra kabullendiler..
Yinede hakki Yok Öyle konusmaya saygisini bozmaya

Inadi tuttu.. Ailem Evet basta karsiydi Ama Sonra kabullendiler..
Yinede hakki Yok Öyle konusmaya saygisini bozmaya
Sinirlilik haliyle seni kaybetme korkusuyla yapmş olabilir ama bu kadar zaman geçmiş olmasina ragmen sende hiç bir yumuşama hissedemedim ben. belliki böyle şeylere fazla önem veriyorsun.yani demem o ki bir kere yapan yine yapar ve sen tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacaksn.eğer sana uygun biri değilse ömür boyu çekmektense şimdi çek sonra kurtul daha iyi arkadaşm

Sinirlilik haliyle seni kaybetme korkusuyla yapmş olabilir ama bu kadar zaman geçmiş olmasina ragmen sende hiç bir yumuşama hissedemedim ben. belliki böyle şeylere fazla önem veriyorsun.yani demem o ki bir kere yapan yine yapar ve sen tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacaksn.eğer sana uygun biri değilse ömür boyu çekmektense şimdi çek sonra kurtul daha iyi arkadaşm

Simdi deniyoruz Yine Istemiyorum Aslinda Onu anladim birakmaya Kalksam Beni kullandin diyor tehdit ediyor Yine aileme söylicek Ben ona yazdigimi felan kötülicek ve ailem bunu duysaa onca Olan bitenlerden Sonra ona yazdigimi Cok kötü olur Bana .. Nasil yapsam yanlis ailemi onun icin karsima almak Istemiyorum Onu da biraksam Öyle olacak Cok zor durumdaydim...

Simdi deniyoruz Yine Istemiyorum Aslinda Onu anladim birakmaya Kalksam Beni kullandin diyor tehdit ediyor Yine aileme söylicek Ben ona yazdigimi felan kötülicek ve ailem bunu duysaa onca Olan bitenlerden Sonra ona yazdigimi Cok kötü olur Bana .. Nasil yapsam yanlis ailemi onun icin karsima almak Istemiyorum Onu da biraksam Öyle olacak Cok zor durumdaydim...
Tehdit ne konuda tehdit ediyor tam olarak anlamadm.zaten böyle biriyse hiç düşünme bile.bir an önce kurtulmaya bak.ne olacaksa olsun.sen ailene gerekli açıklamayı yaparsin belki başta kızarlar ama sonra anlarlar.evlatlarisin sonuçta.

Bak ben 9 yillik evliyim.eşimin bazi sevmediğim yönleri vardi.evlenince düzelir dedim önemsemedim.böyle.düşünmek ne büyük hata

Tehdit ne konuda tehdit ediyor tam olarak anlamadm.zaten böyle biriyse hiç düşünme bile.bir an önce kurtulmaya bak.ne olacaksa olsun.sen ailene gerekli açıklamayı yaparsin belki başta kızarlar ama sonra anlarlar.evlatlarisin sonuçta.
6 Ay Önce ayrildigimda aramizda Olan özelimizi anlatacakti herkese .. onunla tehdit etti ..
Simdi ise Eger birakirsam aileme söylicek ona yazdigimi bulustugumu felan Kim bilir daha neler yapar gözü dönmüs .. Ondan herseyi beklerim

6 Ay Önce ayrildigimda aramizda Olan özelimizi anlatacakti herkese .. onunla tehdit etti ..
Simdi ise Eger birakirsam aileme söylicek ona yazdigimi bulustugumu felan Kim bilir
Simdi ise Eger birakirsam aileme söylicek ona yazdigimi bulustugumu felan Kim bilir daha neler yapar gözü dönmüs .. Ondan herseyi beklerim
Valla öyle böyle hatalarının bedelini ödemen lazm.ne söyleyecekse söylesin sonra defolsun gitsin.yalanlarsn ne biliim bir şekilde ailenin gönlünü alırsın beni tehdit etti flan dersin sende.zamanla her şey unutulur.daha fazla neden devam ediyorsun kurtulmaya bak.iletişimini kes !

çarşamba günü çok seviyorum demişsiniz bugünse aslında istemiyorum demişsiniz.:KK64:Bu nasıl hızlı bi duygu durum değişikliği anlamadım : )

Nişanlı değil de koca diyelim buna; kocanız. :işsiz:

Eğer çok seviyorsanız deneyin ama değişme olacağını sanmam.

Valla öyle böyle hatalarının bedelini ödemen lazm.ne söyleyecekse söylesin sonra defolsun gitsin.yalanlarsn ne biliim bir şekilde ailenin gönlünü alırsın beni tehdit etti flan dersin sende.zamanla her şey unutulur.daha fazla neden devam ediyorsun kurtulmaya bak.iletişimini kes !

Dün Gece Öyle dedim ne olursa olsun bitsin gitsin diye Artik .. Ama kendini kandirilmis gibi hissediyor kendi gururuna yediremiyor Cok sinirli .. sana ne olursa olsun dedi umrunda degil Seninle yaparlarsa yapsinlar diye..
Allah yardimcim olsun ve sunu anladimki Bu Bana Allahin tokadi zamaninda sükretseydim sabirli olsaydim kapatsaydim böyle olmicakti...

Back