Babam vefat etti 15 sene önce. Annemin istememe sebebi ise maddi durumlarının orta halli olması. Ve benim çalışmamam. İşe gireyim dediğimde ise izin vermeyenlerde onlarDeğişmez. Yapabileceğin tek şey o istediği kadar konuşsun onu dinlememek. Annenle babanın istememe sebebi ne peki?
Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.Babannen sana erkek arkadasinin dayisi, yani yengesinin kocasi duymasin mi dedi?
Ve sonra sana kim soyledi dayi zaten konusurlarken yanlarindaymis diye? Erkek arkadasin mi?
Maddi açıdan bizden zayıfmış. Benim çalışmamada müsaade etmiyorlar. Sonrada işin bile yok 3500 oğlanın kazandığıyla ev aylığımı ödeyeceksiniz geçinecekmisiniz diyorlar. Benim ailem sorunlu tutarsız anlayacağınız.Aılen cocugu neden istemiyor, gerekçeleri ne
Çalışmamı kısıtlayan kendi ailem. Yeri gelince de çalışmıyorsun etmiyorsun oğlanın aldığı 3500 la geçinemezsin diyende ailem.Çalışmanı kısıtlayan sevgilin ve ailesi mi ?
Açıkçası ben de babaannenin doğru söylediğini düşünüyorum yenge de yuvası dağılmasın diye demedim öyle bir şey demiş olabilir. Biraz daha ailesini ve çocuğu tanımaya çalıs aileler hissediyor gerçekten onları dinlemek lazım. Ve aileni ikna edip çalış kesinlikle elinde maddi özgürlüğün olsun.Çalışmamı kısıtlayan kendi ailem. Yeri gelince de çalışmıyorsun etmiyorsun oğlanın aldığı 3500 la geçinemezsin diyende ailem.
Babannenin yalan soyluyor olabilir.Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.
23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?