23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum. Erkek arkadaşımı üniversitesiden tanıyorum. 2 yıldırda ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Ailemin durumu gayet iyi. Erkek arkadaşımın ailesi ise orta durumlular. Benim babam 15 sene önce vefat etti. Erkek arkadaşım 24 yaşında noterde kâtip. En başından berri ailem erkek arkadaşımı sevmedi onaylamadılar. Aileler tanışsın artık dedik. Bu işe bi resmiyet gelsin dedik. Onada başta yok dediler sonra zorla tamam dedirttim. Babaannem erkek arkadaşımın dayısının eşini tanıyormuş eskiden komşularmış. Arayıp onlara sormuş nasıl aileler falan fistan diye. Adı demişlerki sizin kızınızı harcarlar. Oğlanın annesi babası ablası gaddar. Durumları yok. Sizin mal varlığınız için bile konuşuyor olabilir kızınızla. Kızınıza söyleyin oğlandan uzak dursun beş para etmezler. Ama benim söylediğimi söylemeyin. Evliliğimiz bozulur kocamın ablası , oğlanın annesi. Böyle şeyler söylediğimi bilmesinler demiş. Benden duymadınız demiş..... erkek arkadaşıma söylememem gerektiğini söylediler bizimkiler bunları. Ben dayanamadım söyledim. Erkek arkadaşım en başından dedi yengem böyle şeyler söylemez bunlar yalan iftira...... yengesiyle konuşmuş biz asla böyle birşey söylemedik sizin ne kötü yanınız var ki bunları söyleyelim demiş. Babaannesi onaylamadığı için atıp tutup uydurup söylemiş demişler. Üstelik yengesinin eşide yani oğlanın dayısıda babaannemle konuşurlarken yanlarındaymış. Banada diyorlar ki eşi yani oğlanın dayısı duyarsa yuvaları yıkılır senin yüzündne ayrılırlar yengesinin söylediklerini kimseye söyleme oğlandan ayrıl. Arkadaşlar rica ediyorum bana akıl verin ben ne yapacağım. Babaannemin atmasyonu var. Önceden belli vardı. bu yüzden 5-6 sene konuşmadık kendisiyle. Ne olursunuz akıl verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevenlerin arasına girmek için yalan söyleyen nene.
- Konu Sahibi leyla kaz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile mağduru arabozuculuk ayrılık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Babam vefat etti 15 sene önce. Annemin istememe sebebi ise maddi durumlarının orta halli olması. Ve benim çalışmamam. İşe gireyim dediğimde ise izin vermeyenlerde onlarDeğişmez. Yapabileceğin tek şey o istediği kadar konuşsun onu dinlememek. Annenle babanın istememe sebebi ne peki?
Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.Babannen sana erkek arkadasinin dayisi, yani yengesinin kocasi duymasin mi dedi?
Ve sonra sana kim soyledi dayi zaten konusurlarken yanlarindaymis diye? Erkek arkadasin mi?
- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
- 158
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 13 Haziran 2015
- 5.880
- 19.318
- 248
Anne sozu dinlenmeli.evlenmeden kizlar (kisisel algilama)akli bes karis havada seviyorumda seviyorum ...anne kizini tanir neyi kaldirip kaldiramayacagini bilir senin goremedigini gorur onun icin anne onemli
Ayrica arastirma yap kim.dogru soyluyor anlasilir komsulari arkadaslari.onu sevmeyenler vs
Ayrica arastirma yap kim.dogru soyluyor anlasilir komsulari arkadaslari.onu sevmeyenler vs
Maddi açıdan bizden zayıfmış. Benim çalışmamada müsaade etmiyorlar. Sonrada işin bile yok 3500 oğlanın kazandığıyla ev aylığımı ödeyeceksiniz geçinecekmisiniz diyorlar. Benim ailem sorunlu tutarsız anlayacağınız.Aılen cocugu neden istemiyor, gerekçeleri ne
- 26 Haziran 2020
- 70
- 156
- 23
- 27
Çalışmamı kısıtlayan kendi ailem. Yeri gelince de çalışmıyorsun etmiyorsun oğlanın aldığı 3500 la geçinemezsin diyende ailem.Çalışmanı kısıtlayan sevgilin ve ailesi mi ?
- 26 Haziran 2020
- 70
- 156
- 23
- 27
Açıkçası ben de babaannenin doğru söylediğini düşünüyorum yenge de yuvası dağılmasın diye demedim öyle bir şey demiş olabilir. Biraz daha ailesini ve çocuğu tanımaya çalıs aileler hissediyor gerçekten onları dinlemek lazım. Ve aileni ikna edip çalış kesinlikle elinde maddi özgürlüğün olsun.Çalışmamı kısıtlayan kendi ailem. Yeri gelince de çalışmıyorsun etmiyorsun oğlanın aldığı 3500 la geçinemezsin diyende ailem.
- 15 Şubat 2018
- 2.617
- 8.747
- 158
Babannenin yalan soyluyor olabilir.Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.
Ama soyle de bir ihtimal var ki erkek arkadasin utanip olayi kapatmak icin zaten konusurlarken dayim da yanlarindaymis demis te olabilir sana.
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- 24 Nisan 2020
- 143
- 630
- 18
23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum.
Peki KPSS alan gibi sınavlara hazırlanıyor musunuz? Özel sektöre mi izin vermiyorlar yoksa devlet kadrosu olsa bile mi karşı çıkarlar?
Önce bir işe yerleşin. Çalışmaya başladınız diye öldürecek halleri yok. Erkek arkadaşınız da seviyorsa bekler.
Sonra siz isterseniz kendi evinizi kurarsınız erkek arkadaşınızla.
Lütfen önceliğiniz çalışmak olsun.