• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevenin ahı tutar mı ? Kafam karisik yardim edin

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
86
29
Merhaba 1 senedir sevgilim var onceden arkadastik deneyelim vs dedik denedik 1 sene oldu 1 kez eski konustugu kizla cinsel icerikli mesajlari yakaladim 2 3 kez kizlarla konusmasini faceden instadan kizlari aratmasini yakaladim sonra cok yalvardi affettim dedim devam edelim bu saatten sonra baskasini tanimak vs zor geldi ama bundan sonra biraz sogudum aliskanlik var seviyorum ama aşk yok. Ara ara facesinde vs baska kizlar aratiyordu bi haltlar karistiriyormu bilmiyordum ama artik bu ilsikinin surmucegine bu iliskinin sonu olmayacagina kanat getirip ayrilmak istedim cok uzuldu yada bilmiyorum bana gosterdigi kadariyla oyleydi ah etti ben duzgun bi sekilde ayrildim ahi tutarmi kalp kiranin kalbi kirilmis bu gercek mi ama oda zamaninda benim kalbimi kirmisti ben daha fazla uzulmemesi icin bitirdim?

Sizi aldatmış. Sizinle temiz masum bir iliski yaşamamış.Bence ahı falan tutmaz. :)
Evet ilismizden bir sure sonra 8 ay sonra felan bu olay oldu affettim sonra faceden instagramdan kizlar aratti tekrardan ama hic birini demedim ona sadece ima ettm oylr bisi yok dedi bende dusundum artik bu boyle olmaz karsima birisi cikti onunla devam etmeyi dusundum digeriyle bitirdim

Back