Seven erkek

her gün sürprizler yapan, kapımda çiçeklerle bekleyen, özel günlerimizi unutulmaz romantiklikte geçiren, sürekli sevgisini ifade eden bir adam asla ve asla değildir :KK53:

amma velakin çok güzel bakar, çok güzel dokunur, çok güzel gülümser, hiç düşünmeden her şeyi feda edebilir...

hee bir de benimle evlenmeye ikna oldu , nikah masasına onu oturtmama sayılı günler kaldı...:KK200:

his , tamamen his...
insan hissediyor.. gülüşten dokunuştan bakıştan sesinde ki tondan, nefes alışındaki kalp atışındaki ritmden...

bir yerde sevgi sorgulanıyorsa eksik bir şey vardır.. aksi taktirde insan sevgi sorgulamaz, hisseder görür anlar..

Seven - sayan erkek, hoş sözler söyler, özlediğinde ''Özledim'' der !

Aslinda yazilanlarin bir çoğu var ama ben neden sorguluyorum.ki bilmiyorum:KK43: eski ilgiyi arıyorum galiba.evet bunu sorgulamak banada acı veriyor ve benide düşündürüyor

beni sevdiğini anlayabilmem için ona bakmam kafi.
ben öyle güzel bakan bir çift göz görmedim.

Bu soru nasıl cevaplanır ??
Sevginin bir kriteri yok bence, göreceli bir durum
Bazı adam karısının yoluna gül döker, bazısı uğruna kan döker, bazısı kapıda serenad yapar, bazısı da bir seviyorum demeyi becerebilse dünyaları bağışlar. Eşini senden iyi tanıyan yok, sevginin böyle bir kalıbı da yok, bunu senden başka kimse anlayamaz, başkalarının sevgi ifadeleri de eşinin sevgisini tarif etmez

Seven erkeğe Ted Mosby'i örnek gösterirlerdi. Ayyy cinim the one'ı bulmak için nasıl da çabalıyor diye. Sonra anne ile tanıştı evlendi iki de çocuk yaptı soyunu devam ettirmek için. Umut oldu hepimize bak Robbin bencilini unuttu, Robbin benciline duyduğu sadece saplantıydı, anneye duyduğu ise gerçek aşk dedik. Sonra anne amansız hastalığa yakalandı ve öldü. Ve sonrada soluğu Robbin'da aldı hem de geçmişte ilk buluşmasında gördükleri Fransız klaksonu yanında götürerek evine gitti. Bu davar the one the one diye çocuklarına meğer Robbin ile birlikte olmanın altyapısını hazırlamak için anneyle tanışma hikayesini anlatıyordu! Seven erkeği nasıl anlayıp guvenecegiz Ted bile bunu yapmışken. =(

X