Seven erkek

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
3 yıllık bir evlikik 7 yillik beraberlik düşünürseniz seven bir erkek nasıl olur arkadaşlar niye sorguluyorum bilmiyorum kafam cok karışık. Yani sizin mesela esinizden gordugunuz beni seviyor dediginiz seyler nedit.ben esimin beni cok sevdigini dusunuyordum ama bazı yasanmisliklarin ardından acaba kendimi kandirdim diyorum

:) vay be bu konuda karışık bazen cömert bazen cimri buda karışık bir durum benim için:)

Şartsız ve koşulsuz seven, saçının bir teline zarar gelmesinden korkan, her daim seni düşünen ve sevdiğini çekinmeden söyleyen, kıskanan, merak eden, sana sarılan, seninle herşeyi paylaşmak isteyen, öpen, affeden vs. Ama en örnmlisi sana saygı duyan kişi seni gercekten seviyordur..

Son düzenleme:
Valla ilgi meselesiyle ilgili diyorsan çok kurcalama derim, malesef evli olunca cepte oluyorsun, o hassasiyetler, düşünceli tavırlar azalıyor. Gününü yaşamaya, kendine hayran bırakmaya bak, bazen önemli bir konuda söylediğin birşeylerle, bazen giyiminde, bazen insanlarla iletişiminde gördüğü sana hayran olsun. Bence erkekler ancak o zaman farkında olabiliyor eşlerinin.

Bence bakışlarından direk anlaşılır.
Ben beni seven insanı o şekilde anlarım.. Ha bu arada maddi konular bence alakalı değildir sevgiyle.
Hiç sevmeyen adamlar da eşlerine çok fazla maddi olanak tanıyorlar :) onu kıstas olarak alma benim fikrimi sorarsan..

Seven bir erkek; Kıyamaz sevdiğine, Üzmez, incitmez, kalbi ile sevip ağzı ile tasdik eder. Sık değil ama arada ve iz bırakarak söyler sevdiğini. Varsa böyle biri kacirmayalim kızlar

Seven erkek herkesin beklentisine göre değişir bence, bir kadın altın pırlanta bekliyordur alan adam sever diye düşünür biri der beni kıskanıyorsa seviyor, biri der aileme saygı duyarsa beni seviyor demektir vs. Bence beni değiştirmeye çalışmadan da önemseyen, isteklerime saygı gösteren, beni bol bol öpen erkektir seven erkek. Önemli olan sizin beklentiniz, siz sevgiden ne bekliyorsunuz?

Bi kadın nasıl olurda erkeğinin sevgisini anlamaz
Eğer sorguluyorsan şuan sevmiyordur.
Gecmişi bilemem tabi
Uzun süredir berabersiniz

herseyden önce bakislarindan anlarsin
belki biraz klise; eski sevgilim ben biseyler anlatirken hayran hayran bakardi, yanlizkende baskalarinin yanindaykende

bende maddiyatla ilgili olduğunu düşünüyorum. adamın parası yoksa napsın mesela. hem karısını parayla idare edip bir yandan sevgilisinide para yediren erkek çok. seven özlediğinde her daim üşenmeden yanında olur, fedakarlıklar yapar kendince. inatçıysa ve inadından vazgeçebiliyorsa,sinirliyse sinirine hakim olabliyorsa net seviyodur.

Şimdi seven erkek profilleri havada uçuşur, herkes hayatındaki erkeğin kendisini sevdiğine inandırır herkesi. Ancak esasında verilen profillere göre değerlendirilirse kimsenin sevilmediği içsel olarak anlaşılır. Bana göre tek kıstas var; hissetmek. Sevildiğinizi hissediyorsanız seviliyorsunuzdur. Ötesi yok, ısbatı yok, delili yok. Nice divane görünenler aldatmıştır veya kolayca çekip gitmiştir.

Sever beni bilirim , dokunuşundan anlarım. Öptüğüm an utanır ara ara, kaçırır gözlerini, hissederim herşeyini.
Kızgınlığını, sevgisini... Bakışından anlarım onun, nefes alışından.
Aha şu an da uzanmış kabak çekirdeği çitliyor, nefes alışından anlıyorum...heyecanlı bi film.

Ay ne güzel, beni seven adam nerde napıyor şimdi acaba?
Ya da var mı öyle biri Bilemiyorum.

Ay ne güzel, beni seven adam nerde napıyor şimdi acaba?
Ya da var mı öyle biri Bilemiyorum.
Beklenen adam gelecek elbet :)
Mıck mıck sevgi değil bizimkisi, iyi didişiriz bu arada.
Bazen de dellendirir beni, sık at boğazını cinsinden... Azıcık ben deliyim bizde.
Aşka geldim sonu hayır olsun gece gece .

Madde madde seven erkek söyledir böyledir diye sıralanmaz bence bu..
Her insanın sevişi, sevgisini gösterişi farklıdır..
Her insan yapısına göre davranır ve siz eşinizi iyi tanıyorsanız anlarsınız..
Ben de kendimden örnek verecek olursam, benim eşim nadir dile getirir sevdiğini.Ama ben bazen bi bakışından, bazen bi sözünden öyle etkilenirimki, gözlerim dolar hemen..
Maddiyatla ölçmeye kalksam bunalıma girerdim, zira düğün gecesinde yüz görümlüğü olarak çikolata veren bi kocam var:)
Ama ben O'nu çok seviyorum..

Beklenen adam gelecek elbet :)
Mıck mıck sevgi değil bizimkisi, iyi didişiriz bu arada.
Bazen de dellendirir beni, sık at boğazını cinsinden... Azıcık ben deliyim bizde.
Aşka geldim sonu hayır olsun gece gece .
Çok güzel Allah bozmasın inşallah :)
Sürekli monoton yaşanmaz zaten az delilik olcak :) Çok güzel şeyler valla inşallah nasip olur günün birinde :)))

çok masum gülümser bana bakarken çocuk sevinci vardır gözlerinde . Ben yanında ay bu çok güzel desem ertesi gün habersiz alır bana hediye eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…